Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

αντιβίωση στην εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Διανύω τον τρίτο μήνα,  (13η εβδομάδα) εγκυμοσύνης και κυοφορώ το πρώτο μου παιδάκι. Δυστυχώς εν όψει κορονοιού και καραντίνας, ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες ατυχίες που αφορούν τους γιατρούς που με παρακολουθούν και που εμπιστεύομαι. Ο ένας αποκλείστηκε στο Λονδίνο , τον άλλο δεν μπόρεσα να τον επισκεφθώ διότι διαμένω εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε νησί, με αποτέλεσμα οι γιατροί που εμπιστεύομαι περισσότερο να μην έχουν πλήρη εικόνα της κύησής μου. Κακά τα ψέματα η διά ζώσης επικοινωνία με τους γιατρούς σου είναι διαφορετική από την τηλεφωνική διάγνωση. Εντούτοις, από πριν την σύλληψη του μωρού μου , είχα ουρεόπλασμα , τραχηλίτιδα και πλέον και το μικρόβιο της gardnerella. Η δε τραχηλίτιδα έχει εξελιχθεί σε φλεγμονή, με αποτέλεσμα να απέχω από κάθε σεξουαλική επαφή  γιατί αιμορραγώ σε κάθε επαφή. Δόξα το Θεό το παιδάκι μου δεν διατρέχει προς το παρόν κίνδυνο. Ωστόσο είμαι προβληματισμένη και θα ήθελα τα φώτα σας, όσες μανούλες γνωρίζουν ή έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο. Ο γιατρός που εμπιστεύομαι περισσότερο (στην Αθήνα) μου απαγόρευσε να πάρω οποιαδήποτε αντιβίωση διότι οτιδήποτε σε αντιβίωση θα βλάψει το παιδί σε αυτό το στάδιο, οπότε και θα μπορέσω να πάρω αντιβίωση μετά την 17η εβδομάδα. Ο γιατρός μου στο Λονδίνο , μου συνέστησε να πάρω amoxil στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης για το ουρεόπλασμα και μία αντιβιωτική κρέμα (dalacin) για την gardnerella, άλλος μου είπε πάλι να μην πάρω αντιβίωση καθόλου σ αυτό το στάδιο και μετέπειτα να πάρω rullid, ενώ ένας τρίτος μου είπε να ξεκινήσω τώρα claricid και ότι μέχρι να γεννήσω και να πάρω την σωστή αντιβίωση δεν πρέπει να έχω καθόλου επαφές. Σαν νέες μανούλες ή μέλλουσες , έχετε εικόνα καθόλου για το τι είναι καλύτερο για το μωρό?έχει περάσει κάποια κάτι παρόμοιο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου! Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, αλλά εγώ είχα gardnerella και ο γιατρός μου έγραψε κοντά στη 17η εβδομάδα μια κολπική κρέμα και ένα κολπικό υπόθετο... Μου είπε πως θα επαναλάβουμε να δούμε αν υποχώρησε, διαφορετικά θα πάρω μια πιο δυνατή αντιβίωση (από το στόμα). Ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Επίσης μου πρότεινε αν θέλει να πάρει και ο σύζυγός εφόσον θέλουμε να έχουμε επαφές. Βέβαια, ξέρω περιπτώσεις που έπαιρναν αντιβίωση για κολπιτιδες ως το τέλος της εγκυμοσύνης. Σίγουρα το καλύτερο είναι να μην πάρεις αντιβίωση, αλλά όταν συστεινεται από τον γιατρο καλό είναι να την πάρεις εφόσον συνεχίζει και παραμένει το πρόβλημα. Πολλές γυναικες παίρνουν άλλωστε! Πάντα όμως μετά από συνεννόηση με τον γιατρό και αφού συντρέχει λόγος!


Lilypie - (I2vc)

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...