Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

προσπαθειες εξωσωματικης κ εργασια


Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Αν και δεν σας ξερω, εντούτοις, νομιζω ότι εχουμε πολλα κοινα αφου μοιραζόμαστε ολες τη σημαντικη μας προσπαθεια να γινουμε μανουλες κ μαλιστα περναμε λογω εξωσωματικης δια πυρος κ σιδηρου!!! χαχα εννοω ψυχολογικα!!!! Σας παρακαλω βρε κορίτσια οποια θελει ας μου πει τη γνωμη της ,θα με βοηθησει απίστευτα..κ γενικα πιστευω ότι εχει τοση μεγαλη σημασια μα κ σπουδαιοτητα να παιρνεις γνωμες από ατομα ,που μοιραζεστε τις ιδιες αγωνιες κ προβληματισμούς..Δεν λεω εχουμε η καθεμια το περιγυρο της αλλα κακα τα ψεματα αν δεν εισαι μεσα στο πρόβλημα ,γνωμη ολοκληρωμενη δυσκολο να εχεις,,,κατα την προσωπικη μου αποψη

Οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης,εσεις που ειστε στην προσπαθεια εξωσωματικης κ ακομη δεν γνωρίζετε αν ειστε εγκυουλες ,κ η ηλικια σας είναι ας το πουμε μεσαιομανιτσα δλδ 40 ,δλδ παλι μικρες ειμαστε αλλα ισως κατα τη γνωμη των γιατρων δεν εχουμε κ παρα πολλες ευκαιριες ….ακομη για ένα ευτυχες γεγονός...κ οικονομικα οκ δεν πεινατε ειστε σε μετρια οικονομικη κατασταση ,εννοείτε κανετε οικονομια,εργαζεται ο συζυγος,κ για την προσπαθεια της εξωσωμτακης εχετε ένα μαξιλαρακι μικρο αλλα με τα πολλα το εχετε!!! δοξα τω θεο!!!Α ,,,Κ ΤΟ σημαντικοτερο πριν ξεκινήσετε τις προσπάθειες της εξωσωματικης δεν εχετε σταθερη δουλεια ,δλδ οπου κ να αρχισετε θα πατε από αρχη λογω αυτου...ΤΙ θα κανατε ?? θα τελειώνατε πρωτα τις προσπάθειες με την εξωσωμτικη,θα κλεινατε καλως η κακως αυτό το κεφαλαιο κ μετα θα αρχιζατε τη δουλεια? ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ K ME TH Bοηθεια του Θεουλη εγκυουλες κ μετα θα αρχιζατε καποια δουλεια που μας προστατευει κ ονομος ??? ΤΙ θα κανατε βρε κορίτσια ??? ΘΑ αντιμετωπθζατε ένα αγχος τη φορα ? δινοντας προσοχή σε έναν τομεα κ ότι θελει ας γινει? Η Θα κανατε μια προσπαθειουλα εξωσωματικης κ μετα αν χρειαζοταν δευτερη θα το παλευατε για δουλεια κ ο,τι κατσει….από τα δυο...η ζωη συνεχιζεται…...Η ΗΛΙΚΙΑ υπενθυμίζω γυρω στα 40 κ δεν υπαρχει σταθερη δουλεια αρα θα γινει νέο ξεκίνημα κ εκει!!!!

Σας ευχαριστω πολύ κορίτσια ,κ χαιρομαι που εχω τη δυνατοτητα να επικοινωνήσω!!!! Θα ηθελα βρε κορίτσια τι γνωμη σας εσεις τι κανατε??????? χιλια ευχαριστω!!!!!!

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...