Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Αντιγρυπικο εμβόλιο και βρέφος

Polly1

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Επαναφερω το θεμα γιατι δεν ξερω τι να κανω! Η παιδιατρος μας εγραψε να κανουμε το αντιγριπο τη Δευτερα π εχουμε ραντεβου. Ο μικρος θα ειναι 7 μηνων. Ο αντρας μου λεει να το κανουμε να ειμαστε ησυχοι εγω δεν πολυθελω. Σκεφτομαι οτι εχει φτασει ηδη Φλεβαρης το εμβολιο θελει περιπου 2 βδομαδες να κανει αντισωματα και εχει και δευτερη δοση υην οποια θα την κανει ετσι κι αλλιως στο επομενο ραντεβου μετα τις 10 Μαρτη. Εχει νοημα να τον εμβολιασω;;; γενικα προσεχουμε αποφευγουμε δλδ τωρα κλειστους χωρους κι εγω που δουλευω σε σχολειο ειμαι σε αδεια αυτη τη στιγμη. Εμπειριες μανουλες;;

Προσωπικά το βρίσκω υπερβολή σε μωρό 7 μηνων που δεν πηγαίνει σχολείο και προσέχετε γενικά (αποφεύγετε συνωστισμους, κλειστούς χώρους αυτή την περίοδο κτλ). Φεβρουάριο ειδικά τώρα βρισκόμαστε στο πικ των ιώσεων είναι αργά κατά τη γνώμη μου . Εμείς τη μικρή μας 22 μηνών θα της το κάνουμε με τη νέα χρονιά που θα πάει παιδικό. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Spring_girl είπε:

Προσωπικά το βρίσκω υπερβολή σε μωρό 7 μηνων που δεν πηγαίνει σχολείο και προσέχετε γενικά (αποφεύγετε συνωστισμους, κλειστούς χώρους αυτή την περίοδο κτλ). Φεβρουάριο ειδικά τώρα βρισκόμαστε στο πικ των ιώσεων είναι αργά κατά τη γνώμη μου . Εμείς τη μικρή μας 22 μηνών θα της το κάνουμε με τη νέα χρονιά που θα πάει παιδικό. 

Κι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι καπως αργα ετσι κι αλλιως. Ελεγα να το αφηναμε τουλαχιστον για φετος και να το κανει του χρονου που θα παει βρεφικο και θα εχει χρονισει οποτε θα μπορει να το κανει και απο Οκτωβρη Νοεμβρη. Θα δουμε...

• Μου αρέσει 1

κ μας μας ελεγε η γιατρος να το κανουμε εμεις,κ οχι τα παιδια,απο τη στιγμη που δ πηγαιναν σχολειο

η κορη μου ετσι κ αλλιως πηγε προνηπια,κ ο γιος στα 3 παιδικο.κ γενικα δ αρρωσταινουν ευκολα.ουτε καν ο γιος μου πρωτη χρονια ,ενα σαβ/κο στους 5μ ειχε καταρροη απλα

οπως ειπες ειναι ηδη φεβρουαριος,δ υπαρχει τοσο βιασυνη πλεον,κ απλα θα συνεχισετε με προσοχη

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...