Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
      Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

Τι φάση, πόση ατυχία μαζεύτηκε το 2025 για να σε πάει έτσι; Δες και τι θα σου πει ο μαστρ στην φάση που είσαι δεν έχεις και τίποτα να χάσεις! Πάρε και το ωάριο της β φάσης μήπως φτάσει αυτό σε βλαστοκύστη και βλέπεις πως θα κινηθείς. Είχες πει αν θυμάμαι καλά μέχρι Ιουνίου θα δώσεις στον Σφακ χρόνο, να έφτασε σχεδόν και ο Ιούνιος. Ώρα για αποφάσεις. 
      Στην τελική απλά γυρνάς στον μαστρ και συνεχίζεις εκεί που το άφησες και έδειχνε να αποδίδει. 🤷🏼‍♀️

• Μου αρέσει 1

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια μου.:D

Λοιπόν η γιατρός με βρήκε μια χαρά, όλα φυσιολογικά και μου είπε να ξεαγχωθώ γιατί θα μείνω έγκυος 300%:D

Βέβαια να πάω την Δευτέρα να ξανακάνω χοριακή αν δεν έχω αδιαθετήσει για να αποκλείσουμε και κανένα δυσάρεστο:D

Ειδες λοιπον που ολα οφειλοντε στο αγχος? Για ηρεμησε απολαυσε το καλοκαιρακι τα μπανακια αν εχεις τη δυνατοτητα να κανεις τις βολτες και φυσικα τις επαφες!!!!!!!

Πολυ χαρηκα ομως σπυ το ειπα? χαχαχαχα

οοοοοοοοολα καλα θα σας πανε οοοοοοοοοοολα καλα!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου.:D

Λοιπόν η γιατρός με βρήκε μια χαρά, όλα φυσιολογικά και μου είπε να ξεαγχωθώ γιατί θα μείνω έγκυος 300%:D

Βέβαια να πάω την Δευτέρα να ξανακάνω χοριακή αν δεν έχω αδιαθετήσει για να αποκλείσουμε και κανένα δυσάρεστο:D

Αντε ειδες ολα καλα λοιπον!!!!Τελεια και σιγα τι μονο 300%????Δεν λες 3000000000% για να εισαι σιγουρη!!!!Υπομονη μεχρι την Δευτερα και ειμαι σιγουρη οτι οχι μονο δεν θα εχουμε δυσαρεστο αλλα προς ευχαριστο το κοβω!!!!!

φιλακια....

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κοριτσαρες μου, τι κανετε???

Αναστασακη, πολυ ευχαριστα τα νεα σου, αναμενουμε τα πιο ευχαριστα βεβαια:P

Ασταγακη μου, αν βλεπω καλα στο στικερ σου, σε δυο μερες θα μας πεις τα ευχαριστα??? ανυπομονω !!!:tongue:

Τα υπολοιπα κοριτσακια μας τι κανουνε???

ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΣ ΓΛΥΚΕΣ... !!!

1) Ελενακη

2) Ποντικακη

3) Εφακη

αναμομη για τα ευχαριστα...

4)Ασταγακη ?

5) Αναστασακη ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΣΚΟΝΗ...!!!

1)......

2)Ευτυχακη

3)Νικολετα

1) Ελενακη

2) Ποντικακη

3) Εφακη

4)Ασταγακη ?

5) Αναστασακη ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΣΚΟΝΗ...!!!

1)......

2)Ευτυχακη

3)Νικολετα

Η ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

1) Ελενακη

2) Ποντικακη

3) Εφακη

4)Ασταγακη ?

1)......

2)Ευτυχακη

3)Νικολετα

4) Αναστασακη

Ναι αλλά έτσι είναι πιο σωστή;)

vAICp3.png

Χαιρομαι πολυ που σας αρεσει...αλλα...

...Βρε καρδουλες μου, δεν εχει να κανει με την σειρα...αλλα με τα γεγονοτα:tongue:, απλος εσυ Αναστασακη μου, δεν εισαι και συγουρη οτι δεν εισαι εγκυουλα...;)

Χαιρομαι πολυ που σας αρεσει...αλλα...

...Βρε καρδουλες μου, δεν εχει να κανει με την σειρα...αλλα με τα γεγονοτα:tongue:, απλος εσυ Αναστασακη μου, δεν εισαι και συγουρη οτι δεν εισαι εγκυουλα...;)

Νικολετάκι, εμείς που είμαστε την ίδια χρονιά, την ίδια περίοδο θα μείνουμε εγκυούλες:tongue:

vAICp3.png

Νικολετάκι, εμείς που είμαστε την ίδια χρονιά, την ίδια περίοδο θα μείνουμε εγκυούλες:tongue:

Αντε μπραβο...γιατι εγω εχω σκοπο να ειμαι εγκυος και να σας δωσω συντομα τα ευχαριστα...:tongue:...τι λες???;)

Αντε μπραβο...γιατι εγω εχω σκοπο να ειμαι εγκυος και να σας δωσω συντομα τα ευχαριστα...:tongue:...τι λες???;)

Eίπαμε 300% σίγουρα θα μείνω πριν τον Σεπτέμβρη...

Να δεις που θα σε κάνω συμπεθέρα τελικά:D

vAICp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια αρχισανε νομιζω τα πρωεορτια...Με ποναει και η μεση και εχω και κατι τσιμπιες χαμηλα στην κοιλια μου κλαψ κλαψ και σνιφ μαζι....Το στηθος βεβαια ακομα ποναει αλλα αμα σταματησει και αυτο αυριο τοτε θα ειμαι σιγουρη πως θα ερθει και δεν θελω ρε γμτ...

Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εκτος απο υπομονη

Φιλακια κοριτσαρες μου και Νικολετα τελεια η λιστα αντε να παμε οοοολες προς τα επανω λεμεεεεεε.....:tongue::tongue::tongue:

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλο μηνα κουκλα!!!!!!

πως ειμαστε σημερα ολες μας?

Ετοιμάζω ταξίδιιιιιιι μοναχά για πάρτυ μουυυυυυυυυυ

Στα μεγάλα νησιάαααααα μαζί με το αντράκι μουυυυυυυυυυυυυ

vAICp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...