Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποντικακη μου, το Ελενακη μας χρειαζετε βοηθεια, αρκετα εχει κουραστει μονη της:P...κοιτα να βαλεις και εσυ κανα χερακι να την βοηθησεις:tongue:...ετσι καρδουλα μου:tongue: ??? 'η ακομα δεν το εχεις πιστεψει οτι εισαι και εσυ εγκυουλα???:tongue::tongue::tongue:

ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕς ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΣ !!!!

Eχω αρχισει ηδη να ριχνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Αν και η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν το εχω πολυπιστεψει!

Κοριτσια μου,φιλες μου!δν ξερετε ποσο χαρηκα για εσας!ποντικακη μου,συγχαρητηρια!δν ξερεις ποσο εχω χαρει για σενα!κ για σενα εφακη μου μπραβο κουκλα μου!αναστασουλα μου κ εσυ να ξερεις..τιποτα δν τελειωσε!θα δουμε σε λιγες ωρες!κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη για εσας!ελενακι μου;πως παει η κοιλιτσα;φουσκωνει;;ασταγακι μου να ζησετε με τον αντρα σου κ σε λιγο καιρο να εισαι κ εσυ μ ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου καλη μου!νικολετα μου εσυ κοπελα μου εχεις νεακι;;περιμενουμε πως κ πως τα αποτελεσματα της νεας χοριακης σου!ειχα μερες οντως να μπω αλλα μου λειψατε!ανυπομονουσα να μαθω νεα σας κ πραγματικα χαρηκα πολυ!εγω κοριτσια μου θα σας δυσαρεστησω λιγο αλλα δν τα καταφεραμε ουτε αυτο το μηνα!την παρασκευη που ηταν να παω στο γιατρο λιγο πριν φυγω εκανα τεστ κ ηταν αρνητικο!αυτο ειχε επακολουθο να παρω τηλ τον γιατρο κ να πω οτι κατι ετυχε κ δν θα παω.αυτη η αντιδραση μου βγηκε εκεινη τη στιγμη!στεναχωρηθηκα πολυ!ξερω θα με λετε χαζουλα που δν πηγα αλλα εχω ξενερωσει ολο τα ιδια κ τα ιδια!ομως θα παω καποια στιγμη αυτες τις μερες καθως περιοδο δν εχω δει ακομα!εχω που κ που τις ενοχλησεις τις περιοδου αλλα αυτη αφαντη!αυτα κ τα δικα μου!ομως διαβαζοντας τα δικα σας γεμισα αισιοδοξια!φιλακια κοριτσια μου να προσεχετε ολες!

Ευτυχακη μου μηπως βρε κοριτσακι εισαι εγκυουλα? Αν σου ειναι ευκολο κανε ενα τεστ ακομη η μια χοριακη και ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ με ακους? Μην το αφηνεις εχουμε πει μας ριχνει λιγο κατω και μετα ψηλα το κεφαλι και προχωραμε με περισσοτερο πεισμα και θεληση!!!

καλημερααααααααααααααα

εμενα 30/6 μαζι θα πηγαινουμε κοντα κοντα!!!:rolleyes:

Να κλεισουμε δωματια διπλα διπλα! χαχαχαχαχαχα

Εφάκηηηηηηηηη και εσύ ποντικάκιιιιιιιιιιιι μπόλικη εγκυμόσκονη, μην ξεχνιέστε;)

Το νου σας γιατι ριχνουμεεεεεεεεεεεεεεε! Μακαρι να ειμαστε τοοοοοοοσο γουρλουδες οσο το Ελενακη μας!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ηρθα κι εγω!!!

Ευτυχια μου πηγαινε στον γιατρο οτι και να ειναι εχεις πολλες μερες καθυστερηση και αυτο απο μονο του κατι σημαινει ειιτε καλο που στο ευχομαι ολοψυχα ή κατι αλλο αλλα καλο ειναι να το ψαξεις..

Τα αλλα τα ομορφα μου τι κανουνε?Το ριξαμε στην διανομη σκονης???Ετσι ετσι να δουλευουμε και για τις αλλες!!!Να γινουμε μεσα στο φορουμ η παρεα με της πιο πολλες εγκυες που θα γινουμε ειμαι σιγουρη!!!

Κοριτσια χθες περασαμε πολυ καλα και χαλαρωσαμε και πηραμε και τα ποτακια μας και μετα;););) ξερετε εσεις....καλα ηταν αλλα απο την αλλη λεω αν και αυτο τον μηνα που ημασταν τοσο χαλαροι δεν γινει τιποτα δεν θα γινει ποτε....

Φιλακια πολλα!!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ηρθα κι εγω!!!

Ευτυχια μου πηγαινε στον γιατρο οτι και να ειναι εχεις πολλες μερες καθυστερηση και αυτο απο μονο του κατι σημαινει ειιτε καλο που στο ευχομαι ολοψυχα ή κατι αλλο αλλα καλο ειναι να το ψαξεις..

Τα αλλα τα ομορφα μου τι κανουνε?Το ριξαμε στην διανομη σκονης???Ετσι ετσι να δουλευουμε και για τις αλλες!!!Να γινουμε μεσα στο φορουμ η παρεα με της πιο πολλες εγκυες που θα γινουμε ειμαι σιγουρη!!!

Κοριτσια χθες περασαμε πολυ καλα και χαλαρωσαμε και πηραμε και τα ποτακια μας και μετα;););) ξερετε εσεις....καλα ηταν αλλα απο την αλλη λεω αν και αυτο τον μηνα που ημασταν τοσο χαλαροι δεν γινει τιποτα δεν θα γινει ποτε....

Φιλακια πολλα!!!!!

Ασταγάκη να δεις που θα γίνειιιιιιιιιι:tongue:

vAICp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!!!ειστε ολες καλα?θα παω στο γιατρο κοριτσια οντως πρεπει να το κοιταξω γιατι ακομα τιποτα με την κοκκινοσκουφιτσα αν κ εχω καποιες ενοχλησεις...παω δουλεια τωρα θα διαβασω τα νεα σας το βραδυ!!φιλακια

καλησπερα κοριτσακια!!!!ειστε ολες καλα?θα παω στο γιατρο κοριτσια οντως πρεπει να το κοιταξω γιατι ακομα τιποτα με την κοκκινοσκουφιτσα αν κ εχω καποιες ενοχλησεις...παω δουλεια τωρα θα διαβασω τα νεα σας το βραδυ!!φιλακια

Αντε μπραβο που το πηρες αποφαση...

Εγω κοριτσια ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ απιστευτα!!!!Τα ματια μου δεν μπορω να ανοιξω ο εγκεφαλος υπολειτουργει εντελως....Τι θα κανω Παναγια μου????Ειμαι στο φροντιστηριο τα παιδια γραφουν τεστ(τα καημενα τα λυπαμαι αλλα τι να κανουμε αυτα το επελεξαν καλοκαιριατικα μαθημα) κι εγω μονο που δεν εχω κοιμηθει....

bKtop2.png8BRwp3.png

Βρε Astage μου σαν πολυ δε νυσταζεις εσυ? παντα ησουνα του υπνου η ειναι σημαδι???????

Μπραβο Ευτυχια μου που το αποφασισες! Περιμενουμε ενημερωση!

Αναστασια και απο σενα!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Βρε Astage μου σαν πολυ δε νυσταζεις εσυ? παντα ησουνα του υπνου η ειναι σημαδι???????

Αναστασια και απο σενα!

Οτι ειμαι του υπνου ειμαι αλλα οχι σε τετοιο βαθμο...Κοιμαμαι και ξυπναω με πολυ βαρυ κεφαλι και μολις ξυπνησω ξανανυσταζω αυτο ειναι το κακο...Ουτε καφες με πιανει ουτε τιποτα...Δεν θελω να το δωσω και σημασια γιατι αν αρχισω να ελπιζω την βαψαμε...Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη παντως δεν ειχα θεμα με τον υπνο ισα ισα ειχα τρελες αυπνιες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες!!!! Εγω ενω δεν ειμαι οτυ υπνου και την πρωτη φορα και τωρα που ειναι τοοοοοσο νωρις ξυπναω νωρις το πρωι αλλα θελω να κοιμηθω το μεσημερι και νωρις το βραδυ!

Εσυ να εχεις αλλου το μυαλο σου και ολα θα γινουν!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Αναστασια και απο σενα!

Εννοείται ότι θα σας πω πως με βρήκε...αν δεν καταφέρω να μπω σήμερα αύριο πουρνό πουρνό θα σας τα γράψω:tongue:

Και εγώέχω υπνηλία αφού είχε έρθει ένας προμηθευτής για παρουσίαση και τα μάτια μου έκλειναν:rolleyes: Τα πονάκια συνεχίζονται...

vAICp3.png

Καλησπερα κουκλες!!!!!!!

ASTAGE μου εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη υπνηλια στο φουλ!!!!! Σε αυτη φυσιολογικα πραγματα!!!!! γενικα οι δυο μου εγκυμοσυνες εχουν και κοινα στοιχεια αλλα και τελειως αντιθετα!!!!

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Καλησπερα κουκλαρες μου ομορφες !!! Τι κανετε ???

Ευτυχακη μου, καλως ηρθες και παλι, σε χασαμε κοριτσαρα μου !!! Αντε να δουμε και απο'σενα καλα νεα, ενα απλο τεστ δεν δειχνει παντα..., κανε μια χοριακη:P:p:p

Ασταγακη μου, τι περιμενεις...δωσε μας τα καλα νεα !!!

Εγω κοριτσια μου, απο'χθες εχω εντονους πονους στο στηθος, κατα τ'αλλα τιποτα...αρχησα να παρακαλαω να μην μου ερθει μεχρι την παρασκευη...κι'ας μην εδειξε τιποτα η χοριακη την περασμενη εβδομαδα...

Εγκυμονουσες μου, πως νιωθετε??? :tongue:ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ !!!:tongue:

Σας φιλω γλυκα ολλες !!!

Kαλημέρα κοριτσάκια μου.:D

Λοιπόν η γιατρός με βρήκε μια χαρά, όλα φυσιολογικά και μου είπε να ξεαγχωθώ γιατί θα μείνω έγκυος 300%:D

Βέβαια να πάω την Δευτέρα να ξανακάνω χοριακή αν δεν έχω αδιαθετήσει για να αποκλείσουμε και κανένα δυσάρεστο:D

vAICp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...