Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μετά από αποτυχημένη προσπάθεια


Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα σας :) . Εμείς κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια και απέτυχε δυστυχώς... διανύω την δεύτερη μου περίοδο... Δηλαδή στης 12 Φεβρουαρίου έκανα την β'χωριακή. Και 13 αδιαθέτησα :sad: . Τώρα είναι η δεύτερη φορά μετά την προσπάθεια.  Τώρα ξεκινάω την Τρίτη;;; δηλ. Τον Απρίλιο την επόμενη.  Η πρέπει να περιμένω τον Μάιο;;; να περάσουν τρεις ολοκληρωμένη κύκλοι;;; ρωτάω εσάς πρώτα για να ξέρω πριν πάω στον γιατρό για την δεύτερη φορά!!!  Περιμένω τα σχόλια σας :oops:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα..Καλή Σαρακοστή.. 

Εγώ έκανα την 1η μου εξωσωματική τον Σεπτέμβριο αλλά δυστυχώς δεν απέδωσε..Ο γιατρός μου ήθελε να περάσουν 3 ολόκληροι κύκλοι κ μετά για την επόμενη προσπάθεια..Ιανουάριο ξεκινήσαμε τις ενέσεις πάλι κ αρχές Φεβρουαρίου έγινε η ωοληψια..Επειδή έπαθα μια ελαφριά ευτυχώς υπερδιέγερση, μου είπε ο γιατρός να αφήσουμε1-2 μήνες να στρώσουν τα εσωτερικά και πρώτα ο Θεός αρχές Απριλίου θα κάνουμε εμβρυομεταφορα. Συζήτησε το με τον γιατρό σου,αυτός ξέρει καλύτερα !Καλή επιτυχία κούκλα μου!

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...