Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Psaxnwfos είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά αφού επιμένει τι να κάνουμε… αναμονή. Ούτε εμπιστεύεται τα τεστ φαρμακείου. Την προηγούμενη φορά η αλήθεια είναι έκανα τεστ στην 10-11η μέρα με αρνητικό αποτέλεσμα κ επίσημα 4 μέρες μετά ήρθε κ η χοριακη. Αυτή την φορά η αλήθεια είναι δεν θέλω να το ρισκάρω κιόλας γτ μετά την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να κάνω 3 ovetrille μέσα στην πρώτη εβδομάδα (η μια έγινε την ίδια μέρα της εμβρυομεταφορας) και έχω ακόμη δυο αύριο Τετάρτη κ Σάββατο. Ξέρετε τι σκοπό έχουν; Και επίσης κάπου διάβασα ότι με αυτή την ένεση ίσως επηρεαστεί το αποτέλεσμα της χοριακης , ισχύει; 

Ναι αν κάνεις αυτήν την ένεση θα πρέπει να περιμένεις 10 μέρες μετά για χοριακη. Γιατί αυτή η ένεση είναι η ορμόνη της χοριακης Κ βγαίνουν ψεύδος ότι είσαι έγκυος αν κάνεις πιο νωρίς γιαυτο σε έβαλε πιο μετά. 

Λένε ότι αυτή η ένεση βοηθάει στην εμφύτευση σαν να ενισχύει λίγο την μήτρα σαν κόλλα για τα έμβρυα κάπως έτσι 

Recommended Posts

Συγγνώμη τώρα αλλά εγώ βλέπω κάτι στο διαγωνισμό για το τραπέζι ευχών κ δεν μπορώ να μην το σχολιάσω ότι κάποια άτομα περνούν μέρος με 1 δημοσίευση ??????? να το πω ??????

μήπως έχουν διπλούς λογαριασμός ώστε να αυξάνουν τις πιθανότητες να κερδίσουν ? αυτό μπορείτε να το ελέγξετε με κάποιο τρόπο ????????

Συγγνώμη για την καχυποψία αλλά το παρατήρησα κ γιαυτο το σχολιάζω χωρισ να θελω να θιξω καποιουσ απλα το προσεξα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

δεν σε συνχωρουμε..τελος!!!

κοιτα να δεις..εγω στο παρεντς οχι στο καφε γραφω πολυ καιρο...

κ το διαβαζω ακομη περισσοτερο.. ομως εδω μπηκα λιγες μερες πριν τον διαγωνισμο... δεν ειναι κακο να εισαι νεος σε καποιο φορουμ... ε?Ε?Ε?Ε?Ε:tongue:

Γειά σας, οι λογαριασμοί χρηστών ελέγχονται τεχνικώς για τέτοιες περιπτώσεις (διπλοεγγραφή), όσο αυτό είναι εφικτό - όταν διαπιστώνεται κάτι τέτοιο, δεν ισχύει η συμμετοχή και οι λογαριασμοί απενεργοποιούνται.

Η ύπαρξη συμμετοχών με μόνο μία δημοσίευση δεν καθιστά ένδειξη οτι απαραιτήτως υπάρχει κακόβουλη χρήση.

ευχαριστούμε

• Δημιουργία νέου...