Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εξωσωματική


Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • 2 months later...

Καλημέρα σας κορίτσια..θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις κ αν κάποια γνωρίζει να μου πει...είμαι 36 χρόνων κ από τον Ιούλιο θα ξεκινήσουμε με τον άντρα μου πρώτα ο Θεός οι προσπάθειές μας...θα ήθελα να ρωτήσω μου έκανε η γιατρός μου ορμονικές εξετάσεις όλες βγήκαν πάρα πολύ καλές κ μου έκανε κ την ΑΜΗ αυτή βγήκε 5,6 ήταν εντός ορίων των αποτελεσμάτων που πήρα..κ όλες οι άλλες οι ορμονικές μου αψωγες...μου πρότεινε όμως να κάνω κατάψυξη ωαρίων...να σας πω ήταν ξαφνικό το τηλέφωνημα δεν είχα σκεφτεί κάτι...είδα ότι όλα ήταν κ καλά κ κάπως μέσα μου είχα ηρεμήσει...όταν της είπα δηλαδή τον Ιούλιο θα έχει αλλάξει κάτι κ έτσι ώστε να βιαστούμε τώρα;; Μου είπε ότι ο Ιούλιος είναι 7 μήνες μετά κ τα ορμονικά σε μια γυναίκα πιθανών να αλλάξουν αλλά αυτό θα το ξέρουμε τότε ...δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε τώρα...απλά ήθελα να ρωτήσω η ΑΜΗ είναι κάτι που πέφτει τόσο πολύ κ γρήγορα? Έτσι ώστε να έχω θέμα σε λίγο καιρό??? 

Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα απλά να σας πω λίγο ανχοθωκα..

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια, καλησπέρα!! Και καλά αποτελέσματα στην προσπάθεια σας!! Είναι ενεργό θέμα Cafe εξωσωματικής 2022 όπου γράφουν πολλές κοπέλες, θα έχετε πιο πολλές γνώμες εκεί!! Καλή συνέχεια!! 

@Pagor αγαπημένη όλα θα πάνε κατ ευχην!! Ευχομαι να σαι καλα!! ♡♡♡

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...