Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Εγκεφαλική αιμορραγία


Recommended Posts

Καλησπέρα κ ευχαριστώ εκ των προτέρων, η γυναίκα μ γέννησε την προηγουμενη πεμπτη μεγάλη εμβδομαδα,  στο ΜΗΤΈΡΑ στις 27 εμβδομαδων + 6 μερες κοριτσάκι, 760 γραμμάρια, ο  λόγος  απώλεια αμνειακου υγρού  κ υπέρταση κυησης, κ το μωρο δεν μεγάλωνε, όλες οι εξετάσεις β επίπεδου αιματολογικες κ nipt ήταν άψογες, βέβαια η ψυχολογία της δεν ήταν η καλύτερη γτ πρόσφατα έχασε τους γονείς της, + ότι κατά την εγκυμοσύνη κολλησε covid-19 που ξεπέρασε εύκολα με μια μερα πυρετο κ τελος, αυτο στον 4ρτο μηνα, εφοσον το μωρακι βγήκε με καισαρική, οι πρώτες 3 μερες ήταν σταθερά Καλές, την Τετάρτη μέρα επαθε εγκεφαλική αιμορραγία ΣΤΟ δεξί ημισφαίριο 4ρτου βαθμού κ 3του βαθμού στο αριστερό, του καναν παρακέντηση αλλά η ποσότητα που έβγαλαν πολύ μικρή, πηρα την απόφαση να γίνει διακομηδη του παιδιού στο παίδων αγια σοφία, εφοσον έβλεπα μια γενική αδιαφορία από τον νευροχειρουργο του τμήματος, τον οποίο δεν θα σχολιάσω, είμαστε 2 μερες στο παίδων, η κατάσταση μας λένε είναι κρίσιμη, μας λένε για υδροκέφαλο για εγκεφαλική παράλυση τετραπληγία κτλ, η γυναίκα μ ειναι σε τραγική κατάσταση, εγω όσο μπορώ στεκομαι βράχος δεν ξερω τι άλλο να κάνω, τι μοναστήρια τι ταματα να βγει η κορούλα μου υγιές, δεν θελω να χάσω την πίστη μου, και η γυναίκα μου είναι ειδη 38χρονων δεν είμαστε σε θέση να μεγαλώσουμε ένα παιδάκι εγκεφαλικά νεκρό κ να φαμε όλα τα χρόνια σε γιατρούς σε τεράστια έξοδα που δεν μπορούμε να ανταπεξελθουμε, περνούμε ένα χαμηλό βασικό μισθό κ σπίτι με ενοίκιο, ειναι διαφορετικό να μεγαλώσεις ένα υγιές παιδί κ να στερηθείς τα πάντα, κ διαφορετικό να μεγαλώσεις ένα παιδί με εγκέφαλικη παρυλυση υδροκέφαλο κτλ οι ευθύνες κ ο χρόνος είναι ποιο βαρυς, μας έχουν σε αναμενα κάρβουνα, καθε μερα τα ιδια η γυναίκα μ κλαίει όλη μέρα δεν μπορω να την κάνω καλά, ειναι κριμα κ αμαρτία να μεγαλώσει η να μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά. Οταν ξέρουμε τι θα επακόλουθησει στο μέλλον, τα βασανίζουμε χωρίς λόγο, εχω φτάσει σε σημείο να τους πω αν δεν υπάρχει ελπίδα κ ζει μονιμα σε σωληνακια κ καρότσι να το αποσυνδεσουν αν είναι νομιμο, ειναι σκληρό αυτό που λέω, αλλα προτιμο να θρηνησουμε τωρα πάρα να θρηνω όλα τα επόμενα χρόνια, σας παρακαλώ αν υπάρχει παρόμοια εμπειρία ή πως εξελίχθηκε, η μία συμβουλή, θα με βοηθήσετε πολύ!! 

  • Λυπημένη/-ος 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...