Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • κοριτσιααα αύριο εχω γιατρό να δούμε τον τράχηλο και μεθαύριο εχω υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου !!! για ποιο να πρώτο αγχωθώ δεν ξέρω! το θετικό είναι ότι σήμερα ξύπνησα 4η μέρα σερί χωρίς πονάκια περιόδου…. δεν έχει ξαναγίνει ! βασικα από την περιδεση κ έπειτα δλδ 12 μέρες με έχουν πιάσει μόνο 2 φορες! λέτε ν γίνεται  δουλίτσα ; 

Κυτταρομεγαλοϊός


Recommended Posts

Μόλις πήρα τις εξετάσεις μου και βγηκαν οριακά θετικά αποτελέσματα σε αυτόν τον ιό (Κυτταρομεγαλοϊός). Κάνω προσπάθειες για να μείνω έγκυος και μετά από αυτά ολα που έχω διαβάσει όσο αφορά αυτόν τον ιό έχω τρελαθεί .. θα επαναλάβω την εξέταση σε 15-20 μέρες αλλά μέχρι τότε θα με εχει φάει η στεναχώρια .. 

Ειναι όντως τόσο σοβαρά τα προβλήματα ;; Το έχει περάσει κάποια ;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Όταν λες θετικά εννοείς τα Igm; Έχεις κάνει avidity; Είσαι ήδη έγκυος;

Αν όχι, ούτε που θα το καταλάβεις ότι τον περνάς. Ίσα ίσα, καλύτερα τώρα, θα έχεις σχετική ανοσία. Το θέμα είναι να μην τον περάσεις όντας έγκυος.

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 39 λεπτά , Melie είπε:

Όταν λες θετικά εννοείς τα Igm; Έχεις κάνει ; Είσαι ήδη έγκυος;

Αν όχι, ούτε που θα το καταλάβεις ότι τον περνάς. Ίσα ίσα, καλύτερα τώρα, θα έχεις σχετική ανοσία. Το θέμα είναι να μην τον περάσεις όντας έγκυος.

 Δεν μπορώ να το γνωρίζω από τώρα αν είμαι έγκυος .. με έχει αγχώσει όλο αυτό που διάβασα και σε 15-20 μέρες μου είπε ο γιατρός να επαναλάβω την εξέταση για να δουν ποτέ το έχω περάσει η αν το περνάω αλλά μου είπε ότι είναι οριακά θετικό όποτε θέλω να ελπίζω ότι το έχω περάσει .. απλά επειδή είναι πολύ ύπουλος ιός φοβάμαι να μην ξανά ενεργοποιηθεί εάν είμαι έγκυος γιατί από ότι διάβασα χτυπάει στα σημεία που είναι αδύναμα όπως σε έγκυους σε αυτούς που έχουν εξασθενισμένο οργανισμόυς και γενικότερα ευάλωτους .. επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τα IgM και τα CMV .. 

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε να δεις, το 95% των ανθρώπων το έχει πέρασει στην παιδική ηλικία και έχει θετικά IgG, αλλά όχι IgM. Θεωρητικά, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί, αλλά αυτό είναι στη σφαίρα της φαντασίας και αφορά τις εγκύους σε όλον τον πλανήτη (κοινώς, σταμάτα να διαβάζεις, γιατί ανησυχείς τζάμπα).

Πιο ανησυχητικό είναι να το περνάς αν είσαι έγκυος, οπότε έχεις θετικά IgM (δείχνουν πρόσφατη λοίμωξη). Και πάλι όμως εκεί υπάρχει πρωτόκολλο αντιμετώπισης.

Link to comment
Share on other sites

 

Το μόνο που φοβάμαι ειναι να είναι πρόσφατη όπως είπες και έχω θέματα σε περίπτωση που είμαι έγκυος 

Αυτο που μου είπε ο γιατρός ότι εάν είναι πριν την εγκυμοσύνη και αφού δούμε τα αντισώματα στην επόμενη εξέταση Δεν υπάρχει πρόβλημα και εάν δημιουργείται κύηση τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε .. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Όχι, δεν είναι σίγουρο ότι είναι πρόσφατη, γιατί δεν ξέρουμε αν έχεις θετικά IgM, πόσα είναι (τίτλος), καθώς και άλλη μια εξέταση που ονομάζεται avidity (συνάφεια). 

Σε κάθε περίπτωση, θετικά από θετικά διαφέρουν. Άλλο να το πέρασες πριν από εβδομάδες, άλλο να το περνάς τώρα. Πρέπει να πάρεις τα αποτελέσματα στα χέρια σου και να συζητήσεις με τον γιατρό σου. Μέχρι τότε, απλώς ανησυχείς στα τυφλά. 

Link to comment
Share on other sites

Μόνο αν είσαι έγκυος αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα...πράγμα που δεν το ξέρεις. Για το μέλλον δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί θα εχεις αντισώματα ούτε να το σκεφτεσαι.  Περίμενε λοιπόν τις εξετάσεις γιατί μπορεί να το πέρασες κ παλιά, μπορεί να μην είσαι έγκυος καν και τσάμπα να τρελαίνεσαι... 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...