Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • κοριτσιααα αύριο εχω γιατρό να δούμε τον τράχηλο και μεθαύριο εχω υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου !!! για ποιο να πρώτο αγχωθώ δεν ξέρω! το θετικό είναι ότι σήμερα ξύπνησα 4η μέρα σερί χωρίς πονάκια περιόδου…. δεν έχει ξαναγίνει ! βασικα από την περιδεση κ έπειτα δλδ 12 μέρες με έχουν πιάσει μόνο 2 φορες! λέτε ν γίνεται  δουλίτσα ; 

      • Μου αρέσει 1

Αναρρωτική άδεια!


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! 
 

Απο την έρευνα στο Ίντερνετ δεν έβγαλα άκρη οποτε θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που είχανε αναρρωτική άδεια σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ποιο ήταν το ποσο που πληρωνόταν από το ΙΚΑ; Για παράδειγμα, τώρα είχα όλο το μήνα Ιούλιο αναρρωτική γραμμένη από τον γυναικολόγο μου!  Οποία πληροφορία μου δώσετε θα μου είναι χρήσιμη! 
ευχαριστω πολύ!!! 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα..ειχα κ εγω αναρρωτικη τωρα τον Ιουλιο αλλα ειχα παρει και πιο νωρις για αλλο λογο..το μονο που ξερω  αν μπορω να σε βοηθηση ειναι οτι.. θα πληρωθεις μετα απο 1μιση μηνα περιπου και τοτε θα σου δωσει και το υπολοιπο ο εργοδοτης..επισης βγαζει ενα ημερησιο επιδομα αναλογα το ημερομησθιο σου..

Δλδη εμενα ηταν 26,76  και μ εδωσε 6,69 τη μερα δλδη για 9 μερες με πληρωσαν 60,21.. το υπολοιπο βαση συμβασης στο δινει ο εργοδοτης αφου γινει η εκκαθαριση με το Ικα..

 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...