Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • κοριτσιααα αύριο εχω γιατρό να δούμε τον τράχηλο και μεθαύριο εχω υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου !!! για ποιο να πρώτο αγχωθώ δεν ξέρω! το θετικό είναι ότι σήμερα ξύπνησα 4η μέρα σερί χωρίς πονάκια περιόδου…. δεν έχει ξαναγίνει ! βασικα από την περιδεση κ έπειτα δλδ 12 μέρες με έχουν πιάσει μόνο 2 φορες! λέτε ν γίνεται  δουλίτσα ; 

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, θα σας πω εν ολίγοις την ιστορία μου και θα ήθεαα  αν κάποια από εσάς έχεινα μοιραστείτε την ιστορία σας μαζί μου με τους ανωτέρω γιατρούς.

Ετών 41 με ΑΜΗ σχεδόν μηδενική 0,01.

Η επι σειρά ετών γυναικολόγος μ μου απέκλεισε εντελώς την πιθανότητα του να μείνω έγκυος φυσιολογικά καθώς επίσης και με την διαδικασία της εξωσωματικής θα είχα  ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Μου έκανε λόγο για την δωρεά και ξεκίνησα να συζητώ με κοπέλες στο φορουμ δωρεα ωαρίων όπου κ μ σύστησαν τους 2 γιατρούς ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ και ΚΟΥΡΤΗ.

Ο πρώτος που επισκέφτηκα ήταν ο Τσιριγώτης, πολυ αναλυτικός μ έδωσε ενα μεγάλο πακέτο εξετάσεων να κάνω εγω και ο συντροφός μου. Εκεινος δεν μ εκανε καμια κουβεντα για εξωσωματική με τα δικά μου ωαρια και μπήκε κατευθειαν στην κουβέντα περι δανεικών. Δεν λεω μας κράτησε πολύ ωρα μ πηρε κ αιμα για να επαναλάβει ξανά την ΑΜΗ λέγοντάς μου δεν θα με χρεώσει γιαυτο αλλα το κόστος της συνολικής επίσκεψης έφτασε τα 150ευρω (όχι και λίγα). Τελος πάντων μην σας τα πολυλογώ φεύγοντας μείναμε ευχαριστημένοι από την άποψη οτι ηταν πολυ αναλυτικός και διαβασμένος, γνώστης του κλάδου του και μείναμε στο να κάνω τις εξετάσεις και να μας ξαναδεί.Συνολικό κόστος δωρεας στα 5000 εκτος απο ολα τα υπόλοιπα φαρμακα κτλ.

Την επόμενη μέρα επισκεφτήκαμε τον ΚΟΥΡΤΗ. Τι να πω βρε κορίτσια έχω μπερδευτεί. Μας είπε να προσπαθήσουμε με τα δικά μου και σε καμία περίπτωση με δανεικά, μ είπε επι λέξη σε αυτην την ηλικία δεν θα έπρεπε να σκέφτεσαι τα δανεικά, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάνει καμία προσπάθεια με τα δικά σου.Και ένα ωάριο μ λεεί να βγάλεις σε κάθε ωοληψια είναι ΚΑΤΙ.Μου έδωσε και εκείνος κάποιες εξετάσεις κ θα με ξαναδει να μ κάνει κ έναν υπέρηχο στην ωορηξία. Συνολικό κοστος στα 3000 για 3 ωοληψιες.

Αυτό π με μπέρδεψε ειναι ότι άκουσα 2 εντελώς διαφορετικα πράγματα ο δε Τσιριγώτης κατευθείαν ΔΑΝΕΙΚΑ κ ο δε Κούρτης ανένδοτος στο να μην παώ με  ΔΑΝΕΙΚΑ.

έχει καμιά σας εμπειρια σε εξωσωματικη με τους συγκεκριμενους γιατρούς γιατι εχουμε πελαγώσει και όπως καταλαβαίνετε δεν υπαρχει χρόνος ούτε και χρήματα για χάσιμο!!

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

ΠΕΙΤΕ Μ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΝΗ?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...