Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
      Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

katerina μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, ευχομαι και η αυχενικη να ειναι καλη και ολα να πανε καλα μεχρι το τελος.Οσο για τον ανδρα μου, χθες που ειδε ποσο μεγαλωσε το μωρακι μας και ειναι μια χαρα, χαρηκε παρα πολυ, φυσικο ειναι , εχουμε περασει τοσα πολλα ωσπου να πετυχουμε που ακομα δεν το εχουμε πιστεψει ,χθες νομιζω οτι και ο ανδρας μου αρχισε να το συνειδητοποιει.

Οσο για το οτι νιωθεις ολα τα κοριτσια στο φορουμ φιλες σου , πιστευω οτι ολες μας νιωθουμε φιλες μεταξυ μας και χαιρομαστε με τις χαρες και αυτο ειναι πολυ σημαντικο, εδω ειμαστε μια παρεα πολυ πολυ καλη καποια στιγμη πρεπει να τα πουμε και απο κοντα.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Lucky μου σε ευχαριστω για τις ευχες για τον ανδρουλι μου.Μπραβο εισαι αξια τσουρεκια , κουλουρια, καλτσουνια , τι ωραια ειναι αυτα που φτιαχνεις. Οσο για την γιαγια σου ευχομαι περαστικα , σιγουρα μια ξενη γυναικα δεν προσεχει τον δικο σου ανθρωπο οπως θες. Μιλησα και με τον Βασ για εσενα χθες, μου ειπε οταν με το καλο γινει ο ανδρουλης σου καλα σε περιμενει, θα σε προσεξει πολυ.

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Lucky μου περαστικα στην γιαγιακα σου σε καταλαβαινω απολυτα και εμεις περασαμε τα ιδια με την δικια μου τι να πεις ο ξενος ανθρωπος δεν ποναει τοσο οσο ο δικος σου τελικα........βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις που καλυτερα προσεχαν παρα τα παιδια τους,και εμεις ειχαμε κατι παρομοιο η μαμα της μαμας μου 3 παιδια και μονο η μαμα μου την κοιταξε και η ειρωνια της τυχης στο τελος η γιαγια μου ειχε γεροντικη ανια και μονο τους θειους μου γνωριζε την μαμα μου καθολου πιστευε οτι ηταν η μαμα της και την φωναζε μαμα τελος παντων ο θεος να την συγχωρεσει αν και ειμαι σιγουρη οτι ειναι στον παραδεισο τοσο καλη και ακακη γυναικαι ηταν ........αντε κοριτσακι μου να ξεκινησεις και εσυ την διαδικασια να ηρεμησεις λιγο.......φιλακια πολλα

Λενηηηηηηη μου που εισαι σημερα ηθελα να δω πως εισαι .........δεν πιστευω να μου εχεις αγχωθει εεεεεεεεεε???? οταν μπεις γραψε μας πως εισαι........πω πω και αυριο δεν θα μπορεις να μας γραψεις εεεεε? να δουμε πως πηγαν τα πραγματα.......δεν πειραζει οταν μπορεσεις θα το κανεις ......φιλακια πολλα

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Agelik μου χαίρομαι τόσο πολύ που το μωράκι σας μεγαλώνει και γίνεται σωστό παιδάκι.. 47 εκατοστά δεν είναι ακόμη βέβαια (μάλλον 4,7 εκατοστά ήθελες να γράψεις) διότι αν ήταν τώρα 47 εκατοστά θα γεννιόταν κατευθείαν 2 μέτρα! Προσπαθήσατε, παλέψατε και αγωνιστήκατε με τον άνδρα σου για να φτάσετε σε αυτό το σημείο και τελικά το καταφέρατε! Μακάρι να εξελιχθούν όλα τέλεια μέχρι το τέλος και το μωράκι σας να βρει το δρόμο του ολόγερο προς την αγκαλιά σας..

Πίγκυ μου μου ζητάς να σας γράψω τι σκέφτομαι..

Λοιπόν:

1. Σκέφτομαι να κάνω έναν φυσικό κύκλο για να δούμε πως είναι το ωάριο του φυσικού κύκλου.. Η αγωνία μου είναι αν τελικά γονιμοποιηθεί να το βάλω; και να πάω πάλι με ένα έμβρυο; Την τελευταία φορά που είχαμε μόνο ένα εγώ είχα καταδικάσει την προσπάθεια και το αποτέλεσμα από την αρχή.. Νομίζω πως ψυχολογικά δεν θα ήταν το καλύτερο για μένα αυτό.

2. Να προχωρήσω σε κανονικό κύκλο εξωσωματικής τον Σεπτέμβρη και να χρησιμοποιήσουμε και δότη σπέρματος ούτως ώστε να δούμε αν όντως φταίει το σπέρμα. Ο άνδρας μου συμφωνεί με αυτή τη λύση αλλά με χαλάει το γεγονός ότι πάλι θα πρέπει να κάνω 5 ενέσεις την ημέρα. Σκέφτομαι αυτή τη φορά να μην κάνω ηπαρίνες παρά μόνο εάν η χοριακή βγει θετική.. είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω με τον γιατρό.

3. Να προχωρήσω σε κανονικό κύκλο εξωσωματικής και να χρησιμοποιήσουμε εξ ολοκλήρου δότη σπέρματος.. Σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες γονιμοποίησης και καλής εξέλιξης των εμβρύων.. Πάλι με σταματάει το γεγονός ότι θα πρέπει να κάνω 5 ενέσεις καθημερινά..

4. Να προχωρήσουμε σε δανεικά ωάρια .. το μόνο που με σταματάει είναι το κόστος της διαδικασίας το οποίο ελπίζω ύστερα από συζήτηση με το γιατρό να πέσει σε λογικά πλαίσια..

5. Να πάρω κλομιφαίνη και να δω την ανταπόκριση του οργανισμού μου.. Αν προκύψουν τουλάχιστον 3 ωάρια τα παίρνουμε κανονικά, τα γονιμοποιούμε και προχωράμε στην εμβρυομεταφορά.. αλλά θα είναι καλοκαίρι και θα είναι λίγο ζόρικο αυτό για μένα. Οπότε μήπως να το αφήναμε για Σεπτέμβρη;

Η γνώμη σας ποια είναι;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια,

Επειδη αυριο εχω την μεταφορα ειμαι πολυ πιεσμενη σημερα λογω δουλειας, αλλα και αγχωμενη να κλεισω καποιες εκκρεμοτητες! Γιαυτο δεν σας εγραψα σημερα.

αγγελικ μου διαβασα το μηνυμα σου απο νωρις το πρωι αλλα δεν ειχα χρονο να σου γραψω ποσο πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!! Πραγματικα σου αξιζει η καλυτερη εγκυμοσυνη, προσπαθησε να την απολαυσεις οσο μπορεις χωρις αγχος και αυπνιες! Ολα φαινονται πια οτι θα πανε τελεια, εχεις και καλο γιατρο;) οποτε μια χαρα!!!:D

Κοριτσια θα γραψω και στις υπολοιπες μολις μπορεσω,

Κατερινακι μου, εχεις παρα πολυ πλακα, να το ξερεις, δεν μας κουραζεις καθολου!

Φιλιααα

Κορίτσια μου γειά σας κι απο μένα...

Μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας, αλλά επειδή δεν μπορώ να γράφω απο το κινητό δεν απαντάω και περιμένω να ηρεμήσει η Δήμητρα και να μπω στον υπολογιστή να γράψω.

Αγγελική μου καταρχήν χρόνια πολλά για τον άντρα σου. Να τον χαίρεσαι και να απολαύσετε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης σου και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!! Θα είστε πολύ χαρούμενοι τώρα που το μωράκι σας μεγαλώνει και το καμαρώνετε. Τί όμορφα συναισθήματα!!!

Λένη μου ετοιμάσου να τα νιώσεις κι εσύ. Απο αύριο θα είσαι εγκυούλα...Ο Θεός να είναι μαζί σου και να κάνει το θαύμα Του και να είναι η δική σου σειρά. Εξάλλου μας το είχατε υποσχεθεί με την Αγγελική οτι θα είστε μαζί εγκυούλες. Στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου...

Μισπίγκυ μου πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα και έκανε αξιοθαύμαστη υπομονή. Λίγο έμεινε ακόμα και θα κρατάς τα αγγελούδια σου στην αγκαλιά σου και όλοι οι εμετοί και η ταλαιπωρία θα ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θα θυμάσαι τίποτα σε λίγο καιρό.

Δομνίνα μου δεν ξέρω πολλά απο αυτά που έγραψες γιατί έκανα μια προσπάθεια και ότι έχω ακούσει απο τις φίλες μου, αλλά δεν έχω συγκρατήσει και πολλά. Το μόνο που θα προτιμούσα, αν ήμουν εγώ θα ήταν να αποφύγω τον δότη σπέρματος ή τα δανεικά ωάρια, εκτός αν δεν υπήρχε καμία άλλη λύση...Ο γιατρός σου ποιά λύση προτιμά απο αυτές που έγραψες?

Katerina m σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη μπουμπού μας. Σου εύχομαι κι εσείς σύντομα να αποκτήσετε ένα ή δύο πανέμορφα μωράκια και να γίνετε ευτυχισμένοι γονείς :)

Lucky κάνε υπομονή όσο μπορείς. Δυστυχώς τα παιδιά καμιά φορά ξεχνούν τους γονείς και είναι άδικο αυτό...Η ευχή του γονιού είναι πολύ σημαντικό για να προχωρήσει το παιδί στην ζωή του. Εσείς σίγουρα θα έχετε την ευχή της γιαγιάς σου και θα σας ευλογήσει ο Θεός.

gemini τα πόδια είχαν πρηστεί και μένα απο τον 7ο μήνα και μετά. Έπεσα και στις ζεστες και επιδεινώθηκε. Θα ξεπρηστούν μετά την γέννα και θα τα θαυμάζει πόσο αδύνατα έγιναν και πάλι, χαχα. Εγώ δεν το πίστευα όταν τα είδα στα κανονικά τους και πάλι. Ένας μήνας έμεινε μέχρι να γωριστείς επισήμως με τους ποδοσφαιριστές σου, ε? Έτοιμα όλα?

Η Μελανία τί κάνει? Μαθαίνει καμία σας?

Εγω έχω κάτι τρεξίματα αυτές τις μέρες με ένα μαγαζί που ξανοικιάστηκε της μητέρας μου και η Δήμητρα έχει μεγαλώσει τόσο που θέλει συνέχεια παιχνίδια, να την βάζουμε να στέκεται και να μιλάμε. Θέλει να διαβάζουμε βιβλία με μεγάλες εικόνες με ζωάκια και να θέλει να ακούει τις φωνές τους. Σήμερα στάθηκε και μόνη της για λίγα λεπτά και τρελάθηκε απο την χαρά της. Κορίτσια είναι μια τρέλα (με την καλή έννοια φυσικά). Είναι μια γλύκα και την τρελαίνουμε στις αγκαλιές και στα φιλιά καθημερινά...

Πολλά φιλιά σε όλες σας και αύριο περιμένουμε τα νέα της Λένης μας...

Lucky καλως μας ηρθες πάλι!!!! Χαθηκες!

Η μαμα ειναι οκ τωρα με το χερι. Και βοηθάει...ομως εγω τα θελω μερικά οπως νομιζω εγω οπότε τα κανω μονη μου:rolleyes: Νομιζω οταν γεννησω και δε θα εχω καθολου χρονο θα της αναθεσω περισσότερες αρμοδιότητες με το σπίτι...ΑΝ αντέξω!

Leni μου καλή επιτυχία για αυριο! Με το καλό να υποδεχτείς τα εμβρυάκια σου και να ριζώσουν στην κοιλίτσα σου για 9 μηνες! Πιστευω πολύ οτι θα γινει αυτη τη φορα! και θυμήσου...ηρεμία και οχι άγχος!!

Kopelia ναι τωρα ειναι σχεδον ολα ετοιμα! Μονο καποια πραγματα απο φαρμακειο μου λείπουν και πάμπερς!

Ευχομαι να νοικιάσετε πάλι το μαγαζι, γιατι οι εποχές ειναι δυσκολες!

Οσο για τη Δημητρούλα, φαντάζομαι απο δω και στο εξής καθε μερα μαζί της θα ειναι διαφορετική και μαγική! Οσο μεγαλώνει θα σε τρελαίνει!

Δομνινα δεν ξερω τι να σου πω....η απόφαση ειναι δική σου γιατι πανω απ ολα εξαρτάται απ τη δική σου ψυχολογία. Ο,τι κι αν αποφασίσεις ομως, ευχομαι να ειναι το σωστό και η τυχερή επιλογή!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα!!! Πολλα νέα σήμερα!

Καταρχάς Αγγελική μου, τέλεια τα νέα σου! Όλα καλα και το μωράκι σου βιάζεται κιόλας απο ότι φαίνεται! Θα δεις, η αυχενικη θα είναι τέλεια και θα δείτε και το φύλο λογικά...

Ευχαριστησου κάθε στιγμή!!!

Lucky μου, υπομονή και κουράγιο. Να ξέρεις ότι η γιαγιά σου το εκτιμαει αφανταστα αυτο που κανεις. Και να είσαι κοντά της γιατι ποτέ δεν ξέρεις ποτε δεν θα την έχεις πια κοντά σου...

Κατερίνα μου, δεν μας κουράζεις καθόλου! Κάθε άλλο μάλιστα! Και νομίζω ότι όλες έτσι νιώθουμε εδω, σαν καλές φίλες... Άλλωστε μην ξεχνάς ότι μοιραζόμαστε τεράστιες αγωνίες, χαρές και λύπες! Αυτο μας δένει κάθε μέρα και περισσότερο!

Δομνινακι σε σένα τώρα... Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση σου είναι πολυ δύσκολη... Και νομίζω ότι πρέπει να διαλέξεις αυτη που σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρη. Η ψυχολογία σου είναι πολυ σημαντική απο οτιδήποτε άλλωστε! Εγω ας πούμε θα δοκίμαζα τον φυσικό κύκλο, αλλα αν εσυ τον έχεις ήδη ξεγραψει στο μυαλό σου, δεν έχει καν νόημα να το συζητάμε... Επίσης πρέπει να μας πεις τι θεωρούν οι γιατροί που το έχεις συζητήσει ότι είναι το πρόβλημα. Δηλ. αν και οι 2 θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι τα ωαρια, εγω θα έκανα όση υπομονή χρειάζεται για να μαζεύω τα χρήματα που απαιτούνται για να πάω με δοτρια...

Επίσης αν το θέμα είναι το σπέρμα θα προχωραγα πάλι με δότη...

Τι λένε λοιπόν ο Βας. και ο προηγούμενος γιατρός σου ότι είναι το καλύτερο για σένα;

Επίσης δεν κατάλαβα γιατι 5 ενέσεις την ημέρα;;; Εγω μάξιμουμ 3 μπορω να μετρησω...

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω... Πες μας και άλλες πληροφορίες και θα προσπαθήσουμε όλες να σκεφτούμε παρέα σου...

Λενακι, σε άφησα τελευταία!!! Κοριτσάκι μου σε έχω στο μυαλο μου συνέχεια!!! Θα πανε όλα καλα! Θα δεις, είναι η μαγική φορα σου και μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει!!! Όλα θα πανε καλα! Ελπίζω να προλαβεις να τα διαβάσεις όλα αυτα... Σ'αγαπαω πολυ και όλα θα πανε καλα!!! Στο υπόσχομαι!

Οπότε μπορείς γράψε μας!

Φιλια σε όλες!

c12e25debb.png

Κοριτσακια καλημερα!!!

Ηθικον ακμαιοτατον και ναι, ηρθε η μερα! Τελειωσε αυτη η αναμονη και παμε στην αλλη αναμονη, που ομως ειναι πιο γλυκια!

11 παρα πρεπει να ειμαι στο medimall και να εχω πιει και τα νερα μου... Δυσκολο αυτο με τα πολλα νερα που πρεπει να πιεις και κατουριεσαι, χαχα

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες που με στηριζετε ετσι, ειμαστε πολυ ομορφη παρεα και τωρα πια υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον της μιας για την αλλη..

Κατερινακι μου σε ειδα στον υπνο μου!ειδα οτι εκανες εξωσωματικη και πετυχε με την πρωτη και με πηρες τηλ. Να μου το πεις! Ελπιζω να βγει αληθινο και συντομα!

Δομνινα μου ηθελα απο χθες να σου απαντησω, εγω θα ελεγα και το αλλο. Αν αποφασισετε να κανετε ivf με δικα σου ωαρια, που εγω θα το προτιμουσα, γιατι δεν κανεις τον ημιφυσικο κυκλο που ειχε προτεινει ο Βας. Και στην agelik και απ'οτι ξερω και στην Athenian? ειναι με λιγοτερα φαρμακα αλλα οχι και τελειως φυσικος που σε φοβιζει. Οσο για το σπερμα, αν εστω και λιγο ειναι καλο, θα ελεγα να μην χρησιμοποιησετε εξ΄ολοκληρου δοτη. Αλλα θα σου ελεγα να ρωτησεις και τον Βας. Τι πιστευει οτι ειναι καλυτερο.. (αν τελικα εχεις καταληξει στον βας)

Κοπελια μου μεγαλωσε η δημητρουλα και θελει παιχνιδακια και τρελλιτσες:D

Θελει και να περπατησει! Τρομερη μιλαμε! Ειναι πολυ προχω αυτο το κοριτσακι!

Να της δωσεις μεγαλο φιλακι και να της πεις να μου στειλει γουρι:D

Lucky μου, υπομονη κοριτσακι μου και περαστικα στην γιαγιακα σου, θυμαμαι που ελεγεσποσο την αγαπας.. Η υπολοιπη οικογενεια ειναι αδιαφορη ε? τι να πεις, οι ανθρωποι ειναι περιεργοι μερικες φορες.. Ευχομαι το καλυτερο! Εσεις ποτε εχετε παλι εξεταση του αντρα σου?

Αγγελικ μου εσυ καλα? χαρουμενη? να προσεχεις στη δουλεια, μην αγχωνεσαι και τρεχεις πανω κατω

Geminaki πολλα φιλακια και σε σενα, σε λιγο θα ακουμε και τις δικες σου εμπειριες απο τα μωρακια σου, οπως και της Πιγγυς μας

Πιγγυ μου σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ευχομαι να ειναι οπως τα λες.. Το πιστευω κι εγω οτι θα πανε ολα καλα, κι εγω σ'αγαπω πολυ και ολες σας κοριτσια!!

Σας φιλω και θα σας γραψω αργοτερα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, πολυ χαιρομαι που το ηθικον σου ειναι ακμαιοτατον, να εισαι αισιοδοξη και σε 15 μερουλες θα κανουμε παρτυ εδω με τα καλα σου νεα. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα μικρουλια σου να ερθουν στην κοιλιτσα σου και να γατζωθουν για 9 μηνες.Καλη επιτυχια , να θυμασαι να εισαι ηρεμη , εχεις καλο γιατρο και ολα θα πανε καλα.Περιμενουμε νεα σου , οποτε μπορεις .

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις καλες σας ευχες, ευχομαι ολα να πανε καλα .

Δομνινα ο φυσικος κυκλος μπορει να φαινεται οτι εχει λιγοτερες πιθανοτητες αλλα εγω πιστευα και πιστευω σε αυτον διοτι ο οργανισμος ειναι ηρεμος και η φυση ξερει καλυτερα να ξεχωριζει το καλυτερο ωαριο, δεν εχει επιβαρινθει καθολου ο οργανισμος με φαρμακα και ετσι η οιστραδιολη ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα.Βεβαια και ο ημιφυσικος πρεπει να ειναι μια λυση και ισως καλη διοτι ουτε ο οργανισμος επιβαρυνεται πολυ ,ουτε μενεις με 1 ωαριο , που οσο ναναι σε ανησυχει αυτο. Τωρα οσο αφορα τους δοτες , εγω θα εβαζα ενα πλανο οτι συνολικα πχ θα κανω 6 προσπαθειες με δικα μας ωαρια -σπερματοζωαρια και μετα θα προχωρουσα και σε δοτες ειτε ωαριων ειτε σπερματος ειτε και των δυο αν πραγματικα υπαρχει προβλημα.Πρεπει να υπαρχει ενα πλανο. Λυση θα βρεθει να εισαι σιγουρη , εγκυουλα θα μεινεις και παιδακια θα κανετε με τον εναν ή τον αλλο τροπο.Τωρα για τις ενεσεις που λες γιατι κανεις 5? Αλλα και 5 να πρεπει να κανεις ισως πρεπει να κανεις υπομονη και να τις κανεις για το μωρακι σας.Θελει σκεψη και αποφαση , ευχομαι να παρετε την καλυτερη αποφαση που θα σας φερει κοντα στην ευτυχια.

Kopelia μου η μικρουλα σου ειναι φοβερη , σταθηκε ορθια για λιγο ε? Φανταζομαι χαρα, δωστεις πολλα πολλα φιλακια! Ευχομαι να νοικιασετε ευκολα το μαγαζι.

MissPiggy μου ευχομαι η αυχενικη να ειναι καλη, λες να δουμε το φυλλο απο τοσο νωρις? Πως εισαι σημερα , λιγο καλυτερα?

Gemini μου , ολα ετοιμα λοιπον μονο παμπερς λοιπουν ε? Μπραβο πολυ χαιρομαι για εσενα σε πολυ λιγο καιρο θα εχεις τα μικρουλια σου αγκαλια. Το εχεις συνειδιτοποιησει οτι φτανει η ωρα? Η βαλιτσα σου ειναι ετοιμη?

athenian σημερα θα πας στον Βασ περιμενουμε νεα σου.

katerina ειδες τι ονειρο ειδε η Leni μας, αντε θα γινει πραγματικοτητα με το καλο.

Lucky ποτε με το καλο θα πατε για εξεταση με τον ανδρα σου για να εχουμε ωραια νεα?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερααααααααααα οληηηηηηηηη μερααααααααααα σε ολα τα κοριτσακια μας σήμερα ειναι μερα χαραςςςςςςςς αφου η Λενη μας θα μεινει εγκυουλα και εχουμε παρτι εδω στο φορουμ.........

Λενηηηηηηηηηη μου σημαδι σου εστειλε ο θεος με το ονειρο που ειδες και θελω να με παρεις τηλεφωνοοοοο να μου πεις οταν θα βγει θετικη η χοριακη σου...να ξερεις οτι σε σκεφτομαι παρα πολυ και σημερα πιο εντονα κατα της 11 θα γινει η εμβρυομεταφορα ε? εκεινη την ωρα θα προσευχομαι για σενα να ριζωσει το εμβρυακι σου και να βγει μετα απο 9 μηνες .......πολλα πολλα φιλακια και η θετικη μου ενεργεια ειναι μαζι σου.....ολα θα πανε καλαααααααααααααααα ειμαι σιγουρη.

Δομνινα μου δεν θελω να μου στεναχωριεσαι σε καταλαβαινω απολυτα και ειναι εντελως φυσιολογικο το αγχος σου και η ανασφαλεια σου για τον τροπο που πρεπει να προχωρησεις ........εγω δεν μπορω να σου πω την γνωμη μου γιατι δεν ξερω και πολυ καλα το ολο θεμα,το μονο που θα σου πω ειναι να ακουσεις τι θα σου πει ο γιατρος σου σιγουρα ξερει καλυτερα και θα σε βοηθησει πιο πολυ.....να προσεχεις κοριτσακι μου και να ξερεις οτι ειμαστε διπλα σου σε οτι χρειαστεις.....φιλακια πολλα

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν??

Gemini τι κανουν οι ποδοσφαιριστες μας??? πως νιωθεις που θα αγορασεις παμπερς σου φαινεται παραξενο??? τελειωσες με το πλυσιμο??? μακαρι να μπορουσαμε να σε βοηθησουμε κοριτσακι μου αλλα ειμαι λιγο μακρια.....

Μισπιγγυ μου εσυ τι κανεις εχεις ακομα εμετους??? τι κανουν τα ζουζουνια σου?? κλωτσανε κλωτσανε?? να προσεχεις και να εισαι ηρεμη........

Lucky μου κοριτσακι μου εσυ πως εισαι?? καλοκαιρι εχουμε σημερα ε? η γιαγιακα σου πως ειναι??

Αγγελικ μου περιμενουμε με αγωνια να κανεις την αυχενικη για να μας εχεις ομορφα και ζουζουνιστικα νεα απο το μωρακι σου...να προσεχεις μην παρεις θαρος τωρα και κανεις δουλιτσες........

Κοπελια μου εσεις τι κανετε?? εκανε καμμια σκανταλια η ομορφη Δημητρουλα μας??? να της δωσεις ενα τεραστιο φιλι απο μενα .........αντε βρε παραπονιαρα και σε σενα στελνω φιλακια αμεσως να κατεβασεις τα μουτρα χαχαχαχαχαχα (πλακα κανω).......

την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες και να στειλουμε την θετικη ενεργεια στην Λενη μαςςςςςςςςςςςςςςς..........

Καλημέρα και από μένα....

Τι κάνετε? Χάθηκα λίγο γιατί χθες είχα πολύ τρέξιμο στη δουλειά.

Μπήκα για να ευχηθώ στη Leni μας καλοστέριωτα τα εμβρυάκια και σε λίγες μέρες να έχεις κοριτσάκι μου μια 3ψήφια και γιατί όχι και 4ψήφια χοριακή!!!!!

Agelik μου σήμερα στις 7 είναι το ραντεβού με τον Βασ. Θα προσπαθήσω να μπω από το σπίτι για να σας γράψω τα νεα μου. Για να δούμε τι θα μου πει? Θα με ξεκινήσει τώρα?αχχχχχχχχ

Lucky μου σε έχασα!!!!!

MissPiggy πως είσαι?

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!

Δυσκολη νυχτα η χθεσινη,δυσκολη και η σημερινη που ξημερωσε ποναω παντου η μεση τα χερια τα ποδια νιωθω οτι σαραβαλιασα.Πηγαμε χθες στης γιαγιας μετακομισαμε τα επιπλα για να γινει ποιο προσβασιμο το σπιτι μεταφεραμε και το κρεβατι της γιαγιας στο σαλονι γιατι στην κρεβατοκαμαρα ειχε σκαλοπατια και ειναι πολυ δυσκολο,ολο το απογευμα την σηκωνα να περπαταει γιατι δεν πρεπει να ειναι στο κρεβατι συνεχεια,την εκανα και μπανιο...κοριτσια ρηξτε καμια ιδεα νιωθω παρα πολυ πεσμενη δεν γινεται, οσο και να το θελω δεν μπορω να την σηκωνω συνεχεια,εχει αφεθει τελειως δεν θελει να σταθει καθολου στα ποδια της ριχνει ολο το βαρος πανω μου και οσο και να προσπαθω δεν ειναι ευκολο να την μετακινω.Μεγαλη ευθινη βρε κοριτσια οποτε ειναι ορθια τρεμει η καρδια μου μην τυχει και μου πεσει.Η καλη μου ομως εχει παντα την εγνια μας χθες που ημασταν εκει μεχρι τις 10 το βραδυ μας ελεγε αντε να φύγετε βραδιασε να πατε και σεις σπιτι να ξεκουραστείτε. Αχ σας κουρασα με τα δικα μου συγνωμη!!!

Λενι μου τωρα θα εχεις κανει την εμβρυομεταφορα αντε κοριτσακι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα παρα παρα πολυ καλα!!!!Οσο για τα ονειρα ενα πραγμα θα σου πω και ειναι μεγαλη αληθεια ισως εγινε γιατι εχθες σε ειχα στο μυαλο μου!!!!Θυμασε που σου ελεγα οτι ο αντρας μου ειναι οδοδντοτεχνιτης?Χθες λοιπον ειδα στον υπνο μου οτι μου εφερε ο αντρας μου στο σπιτι δυο προμηθευτες απο την δουλεια να τους κανουμε το τραπεζι καθως μπηκαν μεσα η κοπελα μου φανηκε παρα πολυ γνωστη και μολις πιασαμε την κουβεντα καταλαβα οτι ησουν εσυ!!!!τυχαιο?εγω και παλι που το σκεφτομαι ανατριχιαζω....αντε κοριτσακι μου αυτη θα ειναι η τυχερη σου φορε τοσα σιμαδια εχουμε.

athenian περιμενουμε νεα σου το βραδυ!επιτροπη ποτε περνας?

κοριτσακια μου θα τα πουμε το βραδυ αν προλαβω φευγω να παω παλι στης γιαγιας. Καλη μερα σε ολες σας φιλια πολλα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...