Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αγγελικ μου μπραβο κοριτσακι μου που οι εξετασεις σου ειναι πολυ καλες να σου φυγει και αυτο το αγχος,αντε να ξαναπας στον γιατρο να δουμε και αν ειναι αγορι ή κοριτσακι πανω απο ολα βεβαια να ειναι γερο τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα αλλα κουβεντα να γινεται.......εχεις απολυτο δικιο οτι ο εξωσωματικος πρεπει να ειναι πολυ καλος και οτι αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια και οχι ποιος θα σε ξεγεννησει.......αλλα οπως ειπα και στα αλλα κοριτσια ειμαι πολυ μπερδεμενη και δεν ξερω τι να κανω και πιο πολυ με φρεναρει η δουλεια ,θα δουμε ...........φιλακια πολλα και να προσεχεις το μπεμπακι σου

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά να' μαι κι εγώ..

Το ξέρω ότι χάθηκα όμως την Παρασκευή κατέβηκα Πάτρα για το γάμο της αδερφής μου (οι φίλες μας από την Πάτρα παρακαλώ να μη φωνάζουν διότι έκατσα μόλις 12 ώρες, από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου) και κατευθείαν μετά πήγα στο χωριό μου για την ψήφο όπου φυσικά μας προέκυψαν διάφορα θέματα με το σπίτι.. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα πρέπει όλο το σπίτι να σκαφτεί γιατί η υγρασία έχει διαβρώσει το δάπεδο, να ρίξουμε χαλίκι και ασφαλτόπανο δυο φορές και από πάνω μπετόν και πλακάκια... Όπως καταλαβαίνετε όλη αυτή η κατάσταση μου έκανε την καρδιά περιβόλι διότι θα στοιχίσει κοντά στα 2.000 Ευρώ... αλλά δεν μπορώ να αφήσω το σπίτι έτσι..

Ψήφισα την Κυριακή και γυρίσαμε χθες αργά οπότε σήμερα που ήρθα στη δουλειά και μόλις τώρα που βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο μπήκα να δω τα νέα σας..

Λένη μου συγχαρητήρια! Θετικότατο το αποτέλεσμα... το είχαμε όλες μας προαίσθημα ότι θα είναι θετικό και να που επιβεβαιωνόμαστε.. η συγκεκριμένη θεραπεία που κάνεις όντως βοηθάει μιας και την έχω κάνει κι εγώ αλλά πρέπει να είναι και η τύχη με το μέρος σου και αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι είναι! Ηρεμία, χαλαρότητα και θετική σκέψη τώρα και αύριο το νουμεράκι θα έχει εκτοξευθεί, είμαι σίγουρη..

Αντζελίκ μου μια χαρά τα αποτελέσματά σας.. τώρα νομίζω ότι μπορείς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.. κι η αδερφούλα μου θα κάνει την αυχενική την Πέμπτη και τολμώ να πω ότι είστε πάρα πολύ κοντά.. μπορεί να γεννήσετε και την ίδια μέρα!

Κατερινάκι μου όλα θα γίνουν.. μια απόφαση χρειάζεται και είμαι σίγουρη ότι είσαι πολύ κοντά στο να την πάρεις.. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να κάνεις την προσπάθειά σου όταν θα είσαι χαλαρή και ήρεμη, χωρίς βιασύνες και άγχος..

Lucky μου ο αντρούλης σου θέλει ξύλο νομίζω.. αφού ξέρει το πρόβλημά του γιατί εξακολουθεί να κουράζεται; νομίζω πάντως ότι ύστερα από αυτά τα αποτελέσματα θα χαλαρώσει λίγο τους ρυθμούς του.. Τον Σεπτέμβρη καλό θα είναι πάντως να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας όσον αφορά το θέμα του σπέρματος.. μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.. ότι χρειαστείτε πάντως εδώ είμαστε..

Πίγκυ μου έχεις ήδη διαστολή.. τι καλά! τα μωράκια είναι στο δρόμο προς την αγκαλιά της μανούλας τους.. και επιτέλους ήρθαν και τα πράγματά σας! ευτυχώς δεν είχες ουρολοίμωξη.. εδώ όταν δεν είναι μια κοπέλα έγκυος και είναι ενοχλητική κατάσταση, πόσο μάλλον στην δική σου κατάσταση...

Κοπελιά μου η Δήμητρα είναι αστέρι.. τελεία και παύλα...

Athenian νομίζω πως είσαι η επόμενη!

Τζέμινι να βάζεις τα πόδια σου σε δροσερό νεράκι.. νομίζω ότι θα σε ανακουφίσει πολύ!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Γειά σας, γειά σας...

Λοιπόν ξεκινάω απο τη Δομνίνα... Μη μου πεις οτι η αδελφή σου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Παρασκευή το απόγευμα!!! Να σας ζήσει πάντως και να είναι πάντα ευτυχισμένη και με το καλό να γεννήσει το μωράκι της!

Μισπίγκυ μου καλορίζικα τα πράγματά σας και να τα απολαύσετε όλα με χαρές μαζί με τα αγγελούδια σας που βιάζονται κι αυτά να τα δουν...Εσύ δεν χρειάζεται να κουραστείς, καταλαβαίνεις φυσικά το γιατί.

Λένη μου και αύριο θα έχει διπλασιαστεί η χοριακή σου. Αυτο το μωρό ήρθε στην κοιλίτσα σου μετά απο τόσο αγώνα και προσευχή απο όλες μας, οπότε θα μεινει για πάντα στη ζωή σας! Είναι το μωρό της παρέας μας :)

Lucky μου όλα θα τα σκεφτείτε με ψυχραιμία και κυρίως μη το βάλετε κάτω, δε θα του περάσει. Παιδί θα κάνετε, αρκεί να ακούτε προσεκτικά τον γιατρό σας... Κι εσύ πρόσεξε τη μέση σου και μη κάνεις πράγματα παραπάνω απο τις δυνάμεις σου.

Gemini πώς είσαι? Αυτό με το νερό στα ποδια το έκανα κι εγώ και ανακουφιζόμουν λίγο. Είχα πέσει και μέσα στη ζέστη και τα πόδια μου δεν χωρούσαν σε κανένα παπούτσι...

Ketrina m για την Αθήνα μη το σκέφτεσαι, δεν χρειάζονται πολλές ημέρες. Θα το συζητήσεις και με τον γιατρό σου και θα σε συμβουλευσει αυτός. Μια γνωστή μου πάντως που εκανε στον Λαϊνά και ήταν απο Ρόδο, έκανε την ωοληψία, περίμενε για εμβρυομεταφορά εμβρυων 3 ημερών κι έφυγε την επόμενη ημέρα αεροπορικώς και γέννησε ένα κοριτσάκι υγιέστατο.

athenian ξεκινάς αυτό το μήνα δηλαδή, ε? με το καλό :)

Εμείς σήμερα είμαστε μέσα στην τρελή χαρά. Όλο πολυλογίες με τον μπαμπά της και το πρωί μας έκανε και την έκπληξη. Παίζαμε ένα παιχνίδι που πιανόμστε απο τα χέρια και κάνουμε την βαρκούλα και σήμερα στηρίχτηκε μόνη της στα χέρια μου και σηκώθηκε. Στάθηκε λίγο και μετα ξανακάθησε΄Απο εκείνη την ώρα θέλει να σηκώνεται συνέχεια και να λέμε το τραγούδι για να πιάνεται και να στέκεται. Απο τη χαρά της φώναζε τον μπαμπά της με το "μπαμπαμπα" για να τη δει κι αυτός μόλις την είδε ξετρελάθηκε και την χειροκρτούσε και τόσο πιο πολύ στεκόταν η Δημητρα. Κορίτσια ήταν υπέροχη, αλλα τωρα χρειάζονται χέρια και γερές μέσες και πλάτες, χιχι. Ο άντρας μου, Λένη μου, ασχολείται περισσότερο αν του τη αφήσω και η μικρή τρελαίνεται να κάθεται μαζί του κι έτσι μπορώ κι εγώ να χαλαρώσω λίγο, αλλά τελικά δεν χαλαρώνω γιατί έχουμε κολήσει με τη μπουμπού και όπου και να πάω μου λείπει...

Αυτά τα καινούρια κι απο μας :) Φιλιά πολλά σε όλες!

AGELIK μου συγνώμη, αλλά βιάστηκα να κλείσω το μήνυμα και ξέχασα να σου γράψω. Βλέπω όμως οτι όλα πάνε πολύ καλά. Απο ναυτίες κλπ δεν έχεις, έτσι? Μπράβο, έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη και θα είναι έτσι μέχρι το τέλος! Πότε θα πας για αυχενικη, είχες πει?

Γειά σας, γειά σας...

Λοιπόν ξεκινάω απο τη Δομνίνα... Μη μου πεις οτι η αδελφή σου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Παρασκευή το απόγευμα!!! Να σας ζήσει πάντως και να είναι πάντα ευτυχισμένη και με το καλό να γεννήσει το μωράκι της!

Ε ναι λοιπόν.. Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Πάτρας το απόγευμα της Παρασκευής στις 7.30!

Μη μου πεις ότι ήσουν κι εσύ καλεσμένη σε κάποιον άλλο γάμο που θα γινόταν στο Δημαρχείο εκείνη τη μέρα;:P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου μεγαλη ιστορια και αυτη με το σπιτι δεν σας εφταναν ολα τα αλλα ηρθε και αυτο και εδεσε υπομονη κοριτσι μου!Να σου ζησει η αδερφουλα σου!!! ΑΑΑ σου εκανα και αιτημα φιλιας στο φβ δεν ξερω αν το ειδες???

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Δομνινα μου μεγαλη ιστορια και αυτη με το σπιτι δεν σας εφταναν ολα τα αλλα ηρθε και αυτο και εδεσε υπομονη κοριτσι μου!Να σου ζησει η αδερφουλα σου!!! ΑΑΑ σου εκανα και αιτημα φιλιας στο φβ δεν ξερω αν το ειδες???

Κοριτσάκι μου φυσικά και το είδα και σε έκανα φίλη μου! φαντάστηκα ότι ήσουν εσύ από το υπέροχο γλυκό που έχεις βάλει στο προφίλ σου:tongue:

L2qIp2.png

Ε ναι λοιπόν.. Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Πάτρας το απόγευμα της Παρασκευής στις 7.30!

Μη μου πεις ότι ήσουν κι εσύ καλεσμένη σε κάποιον άλλο γάμο που θα γινόταν στο Δημαρχείο εκείνη τη μέρα;:P

Περνούσα με μια φίλη μου απο εκεί τη στιγμή που βγαίνατε απο το Δημαρχείο και κατέβαινε η νύφη με τον γαμπρό απο τα σκαλιά. Είχα και την Δήμητρα μαζί μου και σταθήκαμε να δούμε τη νύφη. Αυτή που φορούσε ένα ριχτούλι, απλό νυφικό δεν ήταν η αδελφή σου?Ίσα που φαινόταν η εγκυμοσύνη, χιχι. Αχ, που να το ξέραμε οτι ήμασταν δίπλα...

Και πάλι να σας ζήσει και να έχει μια πολύ καλή ζωη και γέννα!!!

Δομνινα μου να σας ζησουννννννννν............πω πω κοριτσακι μου χαμος με το σπιτι εεεε? καλα πως εγινε αυτο? ειχατε καμμια ζημια??? μην στεναχωριεσαι ολα θα φτιαξουν......καλα δεν το πιστευω οτι ησουν τοσο κοντα με την κοπελια μας και δεν το ηξερε ουτε η μια ουτε η αλλη.........φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακιααααααααααααααααααα

Η χοριακη 301 μοναδες!!

Παμε πολυ καλα!!

Την αλλη Τεταρτη θα κανω μια ακομα και σε 10 μερες θα παω για υπερηχο να δουμε σακο!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη :D

καλημερουδιαααααααααααααα τι κανετε σημερα??? οι περισσοτερες φανταζομαι στην δουλεια δεν πειραζει κοριτσια μου χρειάζεται και η δουλεια αλλα μερικες φορες θα ηθελα να μην δουλευω αλλα για λιγο ομως χαχαχαχαχ το ξερω ειμαι αναποδος ανθρωπος μια ετσι μια αλλιως, εγω δεν εχω νεα να σας πω το μονο που σκεφτομουν χτες ειναι να κλεισω ενα ραντεβου τον ιουνιο στον φραιδακη να κανω μια συζητηση μαζι του να δω πως θα μου φανει και βλεπουμε, χτες το βραδυ το συζητησα με τον αντρα μου και αυτος μου ειπε οτι αν ειναι να παμε στον βασιλοπουλο αφου μονο καλα εχω ακουσει γι'αυτον, αλλα λεω να ξεκινησω με μια συζητηση με τον φραιδακη.Χτες το βραδυ παιδια εβλεπα κατι ονειρα χαζα,οτι ημουν λεει στο νοσοκομειο και ολες γεννουσαν και εβλεπα διαφορα μωρακια αλλα κοριτσια αλλα αγορια αλλα παχουλα αλλα μικροσποπικα χαμος σας λεωωωω χαχαχαχαχα........οι εγκυουλες μας τι κανουν??? Λενακι μου εκανες χοριακη σημερα??? Κοπελια μου η μικρη μας εκανε κανενα καινουργιο κατορθωμα??? Δομνινα μου ποτε θα ξεκινησεις με το σπιτι σου???Lucky μου εσυ ολα καλα??? κοριτσια μου που ειναι η gemini??? εχετε κανενα νεο δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι γεννησε........μακαρι να ειναι ολα καλα..........φιλακια πολλαααααααα

Καλημερα κοριτσακιααααααααααααααααααα

Η χοριακη 301 μοναδες!!

Παμε πολυ καλα!!

Την αλλη Τεταρτη θα κανω μια ακομα και σε 10 μερες θα παω για υπερηχο να δουμε σακο!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη :D

Μπραβοοοοοοοοοοο κοριτσακι μου τελεια η χοριακη σου ολα ειναι πολυ καλα και ετσι θα συνεχισει η εγκυμοσυνη σου ...........μαζι γραφαμε και δεν το ειδα και σε ρωτησα πριν....φιλακια πολλα ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα να το ξερεις

Καλημερα.

Λενη μου υπεροχα τα νεα σου!!! Τελεια!!! Εισαι εγκυος,παρτο αποφαση και να μας προσεχεις το μπεμπακι μας!!! Αχ παει κι αυτη η αγωνια! Να στειλεις φιλακι στο σπορακι σου απο ολη την παρεα.

Φιλια σε ολες.

ΥΓ. Η Τζεμινι που να ειναι?Λετε???

Κουκλιτσες μου τι κανετε?

Χθες μιλήσαμε με τον γιατρό και καταλήξαμε η ορμόνη επεσε και φταίει που ο αντρας μου ειχε μια βδομάδα άδεια και πηγε στα αμπελια και κουράστηκε η εντονη εργασια προκαλεσε την πτωση σε συνδυασμό με την απουσια σεξουαλικων επαφων λογο της μεσης μου(δεν μπορουσα βρε κοριτσια τι να εκανα?) Αποφασίσαμε λοιπον να συνεχισουμε την θεραπεια μεχρι τον αυγουστο ,να κανουμε ενα σπερματοδιαγραμμα μεχρι τον ιουνιο και αλλο ενα τον αυγουστο και αν δεν δουμε ανταποκριση παμε για βιοψια και ο θεος βοηθος!!!!Ανοιγει αλλο θεμα μαζι με την βιοψια θα πρεπει να γινει και η οωληψια και αν δεν βρουμε σπερμα θα πρεπει να εχουμε αποφασίσει αν θα βαλουμε δοτη αν θα καταψηξουμε ωαρια η αν θε τα δωρισουμε!!!!

lucky μου ειναι πολυ καλο που τουλαζιστον μπηκε ενα πλανο. Ξερετε πως θα κινηθειτε! Ελπιζω η θεραπεια να βοηθησει τον αντρα σου και να μην χρειαστουν ολα τα υπολοιπα. Αν παλι δεν βοηθησει, ισως θα επρεπε την ημερα της ωοληψιας να εχετε και ετοιμο το σπερμα του δοτη και αν δεν τα καταφερετε με την βιοψια να μην χρειαστει να τα καταψυξετε. Τωρα παλι, τι να πω? θα σας πει κι ο γιατρος τί ειναι καλυτερο..

Η γιαγια σου κανει ναζια λοιπον ε? Αντε μπραβο ρε κοριτσακι μου να ξεκουραστεις λιγο, ε?

Λενακι μου γλυκο τι να σου πω οσο περναει ο καιρος μπερδευομαι και περισσοτερο δεν ξερω τι να κανω που να παω την μια λεω ετσι και την αλλη γιουβετζι χαχαχαχα .........για τον φραιδακη εχω ακουσει πολυ καλα λογια και εκει πηγαινε και μια φιλη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη ομως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.......να σου πω και ενα μυστικο μου φοβαμαι να ξεκινησω τωρα λεω οκ μια χαρα θα πανε αλλα οταν ξεκινησω θα με παρει απο κατω,το κακο ειναι οτι εχω και θεμα με την δουλεια μου δεν μπορω να φυγω το καλοκαιρι και δεν ξερω καθολου τι θα γινει.........ωραια που εισαι αναμεσα σε ατομα που σε φροντιζουν στην δουλεια σου αυτο ειναι πολυ καλο .......αυριο περιμενουμε την διπλασιασμενη χοριακη σου .....φιλακια πολλα

Κατερινακι μου θα την βρεις την ακρη, οταν το αποφασισεις να ξεκινησεις θα σου ερθει ουρανοκατεβατη η απαντηση στο μυαλο για το τί θες να κανεις! Θα δεις! Και δεν θελω τετοια! Γιατι να πεσεις ψυχολογικα μολις ξεκινησεις? Κι εμεις γιατι ειμαστε εδω??????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...