Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ήρθα κι εγω πάλι... Εκανα την τηγανιά μου για μενα..το μοσχαρακι ακομα γινεται για τον αντρα μου...Εκανα και ενα τζατζικάκι και σε λίγο θα βάλω μάλλον ρυζάκι ...

αχου τζατζικακι!!εφαγα κ εγω προχθες καθοτι ειμαι φαν τεραστια,και παρολο που ηταν αρκετα ελαφρυ,το εφαγα κ μ'εφαγε το ατιμο!τρελη καουρα μετα....εμεις γιγαντες τρωμε σημερα!τους λιμπιστηκε τ'αγορι μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχου τζατζικακι!!εφαγα κ εγω προχθες καθοτι ειμαι φαν τεραστια,και παρολο που ηταν αρκετα ελαφρυ,το εφαγα κ μ'εφαγε το ατιμο!τρελη καουρα μετα....εμεις γιγαντες τρωμε σημερα!τους λιμπιστηκε τ'αγορι μου!

μαλλον το σκορδο θα εφταιγε ε???

αχ γιατι λιγουρευομαι μονο τα δικα σας φαγητα???????? με κολλησε η ποπη!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σοφη μου, εσυ ακουσες τιποτα να καταργηθηκε τελικα ο νομος που πληρωνεις στο Δημοσιο?Με το Ελενα τι γινετε?Λογικα οτι ισχυει εκει δεν θα ισχυει και για τα Δημοσια εδω στη Θεσσαλονικη?

Ρε συ..τι εγινε με εσενα?Δεν διαβασα κατι και τα κοριτσια δεν μου ειπαν που ρωτησα.Αν σε φερνω σε δυσκολη θεση, συγνωμη..

Γεια σου Βουλα μου...η εγκυκλιος αυτη εχει βγει εδ και τοσο καιρο (1 μηνα περιπου ) και κανενας δεν λεει τιποτα!!!Η εγκυκλιος λεει οτι τα ασφαλιστικα μας ταμεια πληρωνουν το κοστος της γεννας στο δημοσιο νοσοκομειο...και εμεις πληρωνουμε την αναβαθμιση δωματιου που θελουμε..Οπως σου ειπα εδωσα 125 ευρω την ημερα για σουιτα λουξ.

Βεβαια αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο πληρωνεις την γεννα εσυ αλλα δεν σου δινουν επιδομα τοκετου απο το ταμειο σου(τα 1000ευρω εννοω που εδιναν εως τωρα).Αυτα ισχυουν και για Θεσσαλονικη βεβαια ...Παρε τηλ στο νοσοκομειο να ρωτησεις

Κοπελα μου δεν με φερνεις σε δυσκολη θεση καθολου.Απλα ειδα αιμα , πηγα νοσοκομειο με κρατησαν 2 μερες , δεν βρηκαν κατι ανησυχητικο.Ολα καλα το μωρο , ο τραχηλος , ο πλακουντας και το αιμα ειχε σταματησει.Απλα τωρα ειμαι σπιτι ξαπλα καναπε κρεβατι για 10-15 μερες να περασει λιγο ο καιρος κ να ειμαστε καλυτερα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σου Βουλα μου...η εγκυκλιος αυτη εχει βγει εδ και τοσο καιρο (1 μηνα περιπου ) και κανενας δεν λεει τιποτα!!!Η εγκυκλιος λεει οτι τα ασφαλιστικα μας ταμεια πληρωνουν το κοστος της γεννας στο δημοσιο νοσοκομειο...και εμεις πληρωνουμε την αναβαθμιση δωματιου που θελουμε..Οπως σου ειπα εδωσα 125 ευρω την ημερα για σουιτα λουξ.

Βεβαια αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο πληρωνεις την γεννα εσυ αλλα δεν σου δινουν επιδομα τοκετου απο το ταμειο σου(τα 1000ευρω εννοω που εδιναν εως τωρα).Αυτα ισχυουν και για Θεσσαλονικη βεβαια ...Παρε τηλ στο νοσοκομειο να ρωτησεις

Κοπελα μου δεν με φερνεις σε δυσκολη θεση καθολου.Απλα ειδα αιμα , πηγα νοσοκομειο με κρατησαν 2 μερες , δεν βρηκαν κατι ανησυχητικο.Ολα καλα το μωρο , ο τραχηλος , ο πλακουντας και το αιμα ειχε σταματησει.Απλα τωρα ειμαι σπιτι ξαπλα καναπε κρεβατι για 10-15 μερες να περασει λιγο ο καιρος κ να ειμαστε καλυτερα...

σοφακι μια χαρα παντως !!!!!! πολυ καλα!! αφου το ειδες και σου αρεσε!!!;)

τωρα τι τρως ? σε μαγειρευει καποιος???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λογικα το σκορδο εφταιγε και υποτιθεται οτι το περιορισα επιτηδες!εριξα 2 μικρες σκελιδουλες σε ενα κιλο γιαουρτι!τι ψυχη εχουν;;

GjJbp3.png7IWup3.png

αρε μαναδες!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol: αντε τυχερη!! απλωσα τα ρουχα και ηρθα!!!

λοιπον η μετρηση εδειξε 106 με οριο 120! ενταξει εβαλα 3-4 χουφτες μεσα στο μπολ και το γαλα δεν το μετραω με το ποτηρι. οτι να ναι ειμαι!!!

ειδες αρα δεν πειραζουν αυτα τα δημητριακα μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!!ορματε στα δημητριακαααααααααααα!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Πω ρε συ, τι επαθες στα καλα καθουμενα...Ησουν μονη?Δεν βρηκαν καμια αιτια?Ετσι απλα?

Εγω ειχα μεινει στο οτι..Αν γεννησεις σε δημοσιο, σου τραβανε τα λεφτα αυτοματα απο το επιδομα.Αν γεννησεις σε ιδιωτικη συμβεβλημενη με το ικα, σου τραβανε παλι τα χρηματα απο το επιδομα και εσυ πληρωνεις την διαφορα.Αν δεν ειναι συμβεβλημενη, παιρνεις το επιδομα των 1000 ευρω..

Δλδ το ενα και το αυτο..Στην ουσια το πληρωνεις το Δημοσιο.

Σημερα ομως λεει οτι ανακοινωθηκε πως δεν πληρωνει κανενας τπτ στο δημοσιο.Και ηδη ψαχνουν τις γυναικες που πληρωσαν στα δημοσια, για να παρουν τα χρηματα τους πισω..

Θα πας προγραμματισμενα ε?Εγω νομιχω οτι δεν μπορω να κλεισω σουιτα..Μονο αν ειμαι τυχερη και βρω τη μεσα που θα μου κανουν εισαγωγη..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

λογικα το σκορδο εφταιγε και υποτιθεται οτι το περιορισα επιτηδες!εριξα 2 μικρες σκελιδουλες σε ενα κιλο γιαουρτι!τι ψυχη εχουν;;

χα χα χα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ειδες??καθε μερα αυτο παθαινω...εγω τωρα λιγουρευομαι την τηγανια τηα Δωρας μας!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

αιντε παλι μπερδεψα τα ονοματα ...Αναστασια ηθελα να πω....γιουχου κουκου οτι να ναι ειμαι και εγω....

αχ τα χασα η γυναικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια 2000? για ποσες μέρες για την κλινικη?? Εμας ειναι 1000? για 4 μέρες το 4κλινο...

για 5 μερες ειναι 1.780 αλλα περιπου 2000 θα βγει μου ειπε ο γιατρος μου

http://www.mitera.gr/default.asp?pageID=257&langID=1

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ποπη και εγω σημερα κατα τις 3 θα φαω αν αντεξω!!!! γιατι μολις πηρα το χαπι...:rolleyes::rolleyes:

Αναστασια μου καλα εμεις το μονο επιμαχο θεμα μας καθε μερα ειναι το φαγητο..μεγαλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!.σιγουρα τις εχουμε τρελανει τις τσουπρες ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΞΩ..ΘΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΙΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

εγω δεν βαζω σκορδο! δεν το τρωμε καθολου!! βαζω πολυ ανιθο κ γινεται τελειο! να πω την αληθεια ο αντρας μου το κανει καλύτερο!!!

ειδες αρα δεν πειραζουν αυτα τα δημητριακα μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!!ορματε στα δημητριακαααααααααααα!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! κ γαλα πληρες παρακαλω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....πηρα τηλ να ρωτησω για τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου..ειχα αφησει παλαιοτερα τα στοιχεια μου και ειχαν πει οτι θα με ειδοποιησουν κανονικα ξεκινανε στην 27 βδομαδα αν δεν κανω λαθος...και με αυτες που μιλησα δεν ξερανε να με απαντησουν καν..μιλησα με μια μαια προισταμενη και αυτη δεν ηξερε τι να πει και μου λεει καλα θα σε ειδοποιησουμε και λεω ποτε αφου γεννησω και μετα??? καλα οχι οτι μπορω να παω αλλα τουλαχιστον ισως καταφερνα να παρακολουθησω τα τελευταια μαθηματα...:rolleyes::rolleyes:

τα σιχαινομαι τα δημοσια...

B4Itp2.png

εγω δεν βαζω σκορδο! δεν το τρωμε καθολου!! βαζω πολυ ανιθο κ γινεται τελειο! να πω την αληθεια ο αντρας μου το κανει καλύτερο!!!

κ εγω αυτο θα κανω!σημερα κιολας!ελαφρυ κ ωραιο!θα ξαναφτιαξω μια φουρνια γιατι το αλλο το παρκαρα στην πεθερα μου για την γιορτη του πεθερου που καναμε προχθες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...