Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

λες να βαζω καθε μερα??για προληπτικους λογους κυριως...

και δε βαζεις??

δωρα μου και εμεις σκευτομαστε να κανουμε μια επισκεψη πριν γεννησω με τον παιδιατρο! ειμαι αναμεσα σε 2! για οσες ειναι απο θεσσαλονικη μπορει να ξερουν, ο ενας εγεται διδαγγελος και ο αλλος παπαβεντσης!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα μου ηρθε και η κουβερτουλα που ειχα παραγγειλει για τη μπεμπουλα μου!! ειναι πολυ ωραια και απαληηηηη!!!:lol::lol:

μεγεια Αννουλα μου!!!να την χαρειτε με το καλο!!!θυμησε μου απο που την ειχες παραγγειλει??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κορίτσια πήρα τηλ την παιδίατρο που σκεφτομαι να έχω στην γέννα και μετά για το μωρο και μιλήσαμε για λιγο... Μου φανηκε χαρούμενος ανθρωπος απο το τηλ και μου ειπε οτι χρειαστω αν θελησω κατι νωριτερα να την παρω τηλ,αλλιώς θα πάω την Πέμπτη που εχω γιατρο μετά απο αυτην να μιλησουμε... Η πρωτη εντυπωση ειναι που μετραει λενε κι εμενα στο τηλ μου φανηκε πολυ καλη... Ασε που ειναι 1η ξαδερφη ενος φιλου μας και μας ειπε κ αυτος τα καλυτερα,οτι έρχεται και στο σπιτι αν χρειαστει και οτι συνταγογραφεί και στο ικα... Και γενικώς απο όποιον ρωτησα που την εχει είπαν τα καλυτερα λογια.Ειναι και νεα κοπελα νεο μυαλο... ουφ ενταξει θα τακτοποιηθει και αυτο επιτελους να τελειωνουν όλα ενα ενα!

εντομεταξυ βρε κοριτσια θα παμε και εμεις να δουμε το παιδιατρό, και θέλω να παω εκει και να τον ρωτησω διαφορα, τι λέτε να τον ρωτησω;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κορίτσια πήρα τηλ την παιδίατρο που σκεφτομαι να έχω στην γέννα και μετά για το μωρο και μιλήσαμε για λιγο... Μου φανηκε χαρούμενος ανθρωπος απο το τηλ και μου ειπε οτι χρειαστω αν θελησω κατι νωριτερα να την παρω τηλ,αλλιώς θα πάω την Πέμπτη που εχω γιατρο μετά απο αυτην να μιλησουμε... Η πρωτη εντυπωση ειναι που μετραει λενε κι εμενα στο τηλ μου φανηκε πολυ καλη... Ασε που ειναι 1η ξαδερφη ενος φιλου μας και μας ειπε κ αυτος τα καλυτερα,οτι έρχεται και στο σπιτι αν χρειαστει και οτι συνταγογραφεί και στο ικα... Και γενικώς απο όποιον ρωτησα που την εχει είπαν τα καλυτερα λογια.Ειναι και νεα κοπελα νεο μυαλο... ουφ ενταξει θα τακτοποιηθει και αυτο επιτελους να τελειωνουν όλα ενα ενα!

Μπραβο, Δωρα!

Ολους αυτους τους λογους και εγω ειχα σκεφτει.Και το οτι ειναι γυναικα, οπως και η δικη μου, ειναι μεγαλο ατου.Αλλιως συννενοειται μια μανα μαζι της, και πιο ευκολα θα την παρεις τηλ. αν τη χρειαστεις π.χ. στις 11.00 το βραδυ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εντομεταξυ βρε κοριτσια θα παμε και εμεις να δουμε το παιδιατρό, και θέλω να παω εκει και να τον ρωτησω διαφορα, τι λέτε να τον ρωτησω;

Βασικα δεν ξερουμε νομιζω τι πρεπει να ρωτησουμε...πιστευω να μας πουν αυτοι καποια πραγματα που πρεπει βασικα για την αρχη..

Πχ για τον θηλασμο,για τα καλλυντικα του μωρου...ξερω κι εγω?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο, Δωρα!

Ολους αυτους τους λογους και εγω ειχα σκεφτει.Και το οτι ειναι γυναικα, οπως και η δικη μου, ειναι μεγαλο ατου.Αλλιως συννενοειται μια μανα μαζι της, και πιο ευκολα θα την παρεις τηλ. αν τη χρειαστεις π.χ. στις 11.00 το βραδυ.

Ναι όντως με την γυναικα ειναι αλλιως... Ενω σε γυναικολογο δεν θελω γυναικα,δεν ξερω πως να το εξηγησω...εσυ?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αντε Δωρακι μου μπραβο το ελυσες και αυτο το θεμα!!!θα ερθει και στην κλινικη οταν θα γεννησεις για να δει την μπεμπουλα σου???

καλε ασχετο αλλα κολλησα απο τα τουρκικα συνεχεια το αντε...

B4Itp2.png

Ναι όντως με την γυναικα ειναι αλλιως... Ενω σε γυναικολογο δεν θελω γυναικα,δεν ξερω πως να το εξηγησω...εσυ?

και εγω το αντιθετο γυναικα γυναικολογο εχω και δεν μπορω να με φανταστω να ανοιγω τα ποδια σε αντρα γιατρο....αλλα ο παιδιατρος μαλλον που θα καταληξω ειναι αντρας...

B4Itp2.png

αντε Δωρακι μου μπραβο το ελυσες και αυτο το θεμα!!!θα ερθει και στην κλινικη οταν θα γεννησεις για να δει την μπεμπουλα σου???

καλε ασχετο αλλα κολλησα απο τα τουρκικα συνεχεια το αντε...

Ε ναι αυτην θα εχω και στην γεννα....Αυτη θα εξετασε την μπεμπουλινα μου!!

Α ναι κόλλημα τα τουρκικα ε?? Το παιδι μου στανταρ θα ξερει λεξεις οταν βγει!!! Δεν θα με πει μαμα...."ανέ" θα με πει!! :lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

λογικα Νικη μου ο παιδιατρος θα πρεπει να μας πει καποια βασικα πρωτα πραγματα...και εγω δεν ξερω τι πρεπει να ρωτησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Α ναι κόλλημα τα τουρκικα ε?? Το παιδι μου στανταρ θα ξερει λεξεις οταν βγει!!! Δεν θα με πει μαμα...."ανέ" θα με πει!! :lol::lol::lol:

εμας στην κλινικη εχουν δικου τους παιδιατρους...αλλα θα ηθελα παρα πολυ ο παιδιατρος που θα την αναλαβει να την εβλεπε και μολις γεννιοταν...τυχερη εισαι σε αυτο!!!

B4Itp2.png

και εσυ κολλησες με τουρκικες λεξεις??αρχιζουν και μου αρεσουν πολυ παντως...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...