Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου Αννούλα μου!!! Ετοιμάζεις καλούδια για αυριο που γιορτάζες?? Μας ανοιξες την ορεξη!!

Φτιαχνω 2 γλυκα δλδ.3 μαζι με κατι καρυδατα, ετσι για το καλο.Μηπως ερθει κανενας, αν και οι περισσοτεροι ξερουν οτι δε θα γιορτασουμε, θα λειπει και ο αντρας μου με τον μεγαλο μου γιο αυριο και μεθαυριο.Ειναι κατι κολυμβιτικοι αγωνες στην Πατρα και ο Γερασιμος ειναι πολυ καλος στην πεταλουδα και στο ελευθερο.Και επειδη εχει προσπαθησει πολυ για αυτο, παει σχεδον καθε μερα κολυμβητηριο ειναι κριμα να τους χασει.Δεν θα γινουν και αλλοι αυτο το χειμωνα αγωνες λογω κρισης και ετσι ειπαμε να τον παει.

Στην Αθηνα την ανοιξη, σε αγωνες ειχε βγει πρωτος και στα 2 αυτα αθληματα, και τα παιδια που ειχαν λαβει μερος, ηταν απο 13 ομιλους απο ολη την Ελλαδα.

Μπαινει ο αντρας μου στο ιντερνετ και τα παρακολουθει και στα 9χρονα αγορια, (γιατι αγωνιζονται ανα ηλικιες) τους καλιτερους χρονους πανελλαδικα κανει ενας απο τη Ροδο.Ο γιος μου ομως εδω στις προπονησεις κανει καλυτερους.Δεν ξερω βεβαια αν θα ειναι και αυτο το αγορι σε αυτους στην Πατρα.

Και αφου του αρεσει και θελει να παει...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μεγεια Αννουλα μου!!!να την χαρειτε με το καλο!!!θυμησε μου απο που την ειχες παραγγειλει??

Ευχαριστω!!

Απο το homeeshop.gr.

εντομεταξυ βρε κοριτσια θα παμε και εμεις να δουμε το παιδιατρό, και θέλω να παω εκει και να τον ρωτησω διαφορα, τι λέτε να τον ρωτησω;

Στην κλινικη που θα γεννησεις εχει παιδιατρους, η παιρνεις εσυ δικο σου?

Γιατι αν εχει, δε νομιζω οτι χρειαζεται να τον δεις τωρα, απλα θα του τηλ. να ερθει στο σπιτι οταν με το καλο γυρισεις.Εκει θα εχεις πολλες αποριες πιστεψε'με!

και εγω το αντιθετο γυναικα γυναικολογο εχω και δεν μπορω να με φανταστω να ανοιγω τα ποδια σε αντρα γιατρο....αλλα ο παιδιατρος μαλλον που θα καταληξω ειναι αντρας...

κι εγω εχω γυναικα γυναικολόγο, για παιδιατρό δεν εχω προβλημα ειτε αντρας ειτε γυναικα, αλλα όπως το βλέπω αντρας θα ειναι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Στην κλινικη που θα γεννησεις εχει παιδιατρους, η παιρνεις εσυ δικο σου?

Γιατι αν εχει, δε νομιζω οτι χρειαζεται να τον δεις τωρα, απλα θα του τηλ. να ερθει στο σπιτι οταν με το καλο γυρισεις.Εκει θα εχεις πολλες αποριες πιστεψε'με!

εχει Αννα μου αλλα είπαμε να έρθει ο δικό μας....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Ναι όντως με την γυναικα ειναι αλλιως... Ενω σε γυναικολογο δεν θελω γυναικα,δεν ξερω πως να το εξηγησω...εσυ?

Και εγω σε γυναικολογο προτιμω αντρα, μου εμπνεει πιο πολυ εμπιστοσυνη και σιγουρια.Ισως και επειδη εχω συνηθισει και με τον Αθηναιο 12 χρονια τωρα.

Ε ναι αυτην θα εχω και στην γεννα....Αυτη θα εξετασε την μπεμπουλινα μου!!

και εγω αν καταληξω στον διδαγγελο μαλλον αυτος θα ειναι και στην κλινικη!

Α ναι κόλλημα τα τουρκικα ε?? Το παιδι μου στανταρ θα ξερει λεξεις οταν βγει!!! Δεν θα με πει μαμα...."ανέ" θα με πει!! :lol::lol::lol:

χαχχαχχαχαχαχχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Φτιαχνω 2 γλυκα δλδ.3 μαζι με κατι καρυδατα, ετσι για το καλο.Μηπως ερθει κανενας, αν και οι περισσοτεροι ξερουν οτι δε θα γιορτασουμε, θα λειπει και ο αντρας μου με τον μεγαλο μου γιο αυριο και μεθαυριο.Ειναι κατι κολυμβιτικοι αγωνες στην Πατρα και ο Γερασιμος ειναι πολυ καλος στην πεταλουδα και στο ελευθερο.Και επειδη εχει προσπαθησει πολυ για αυτο, παει σχεδον καθε μερα κολυμβητηριο ειναι κριμα να τους χασει.Δεν θα γινουν και αλλοι αυτο το χειμωνα αγωνες λογω κρισης και ετσι ειπαμε να τον παει.

Στην Αθηνα την ανοιξη, σε αγωνες ειχε βγει πρωτος και στα 2 αυτα αθληματα, και τα παιδια που ειχαν λαβει μερος, ηταν απο 13 ομιλους απο ολη την Ελλαδα.

Μπαινει ο αντρας μου στο ιντερνετ και τα παρακολουθει και στα 9χρονα αγορια, (γιατι αγωνιζονται ανα ηλικιες) τους καλιτερους χρονους πανελλαδικα κανει ενας απο τη Ροδο.Ο γιος μου ομως εδω στις προπονησεις κανει καλυτερους.Δεν ξερω βεβαια αν θα ειναι και αυτο το αγορι σε αυτους στην Πατρα.

Και αφου του αρεσει και θελει να παει...

μπραβο του αννα μου!!!! και εις ανωτερα που λενε!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω το αντιθετο γυναικα γυναικολογο εχω και δεν μπορω να με φανταστω να ανοιγω τα ποδια σε αντρα γιατρο....αλλα ο παιδιατρος μαλλον που θα καταληξω ειναι αντρας...

Το θεμα ειναι με τον αντρα πως θα τον ρωτησεις λεπτομερειες περι στηθους και θηλασμου? ξερω και εγω.

Σε ολα τα αλλα ενταξει, αν και για να ειμαι ειλικρινης, αν ηταν νυχτα η αργα το βραδυ και τον χρειαζομουν θα εβαζα τον αντρα μου να τον παρει τηλ.

Ενω με τη γυναικα, σηκωνω το ακουστικο οτι ωρα θελω.Οτι νιωθει ο καθενας.

κοριτσια με επιασε τωρα μια ζαλαδα ειλικρινα στα ξαφνικα, μπορει να εχει πέσει η πιεση μου;;;

α για τις εξετασεις μου που σας έλεγα στο πανεπιστημιο εχω κανονισει ακόμη ενα μάθημα και αντί απο 19 που ηταν προγραμματισμενη θα την κάνω στις 12... εγω της ειπα μετα της γιορτες να μου την κανει γιατι τωρα ειλικρινα όλο διαβασματα έχω,,,,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι με τον αντρα πως θα τον ρωτησεις λεπτομερειες περι στηθους και θηλασμου? ξερω και εγω.

Σε ολα τα αλλα ενταξει, αν και για να ειμαι ειλικρινης, αν ηταν νυχτα η αργα το βραδυ και τον χρειαζομουν θα εβαζα τον αντρα μου να τον παρει τηλ.

Ενω με τη γυναικα, σηκωνω το ακουστικο οτι ωρα θελω.Οτι νιωθει ο καθενας.

ο ενας απο τους 2 που ανεφερα εχει γραψει βιβλια για τον θηλασμο και διοργανωνει και σεμιναρια, και ο αλλος ειναι επισης πολυ υπερ του θηλασμου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια με επιασε τωρα μια ζαλαδα ειλικρινα στα ξαφνικα, μπορει να εχει πέσει η πιεση μου;;;

α για τις εξετασεις μου που σας έλεγα στο πανεπιστημιο εχω κανονισει ακόμη ενα μάθημα και αντί απο 19 που ηταν προγραμματισμενη θα την κάνω στις 12... εγω της ειπα μετα της γιορτες να μου την κανει γιατι τωρα ειλικρινα όλο διαβασματα έχω,,,,

παρε την πιεση να δουμε ποσο εχεις! αντε με το καλο να τα δωσεις να ησυχασεις νικη μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

παρε την πιεση να δουμε ποσο εχεις! αντε με το καλο να τα δωσεις να ησυχασεις νικη μου!

δες οσο ξαφνικά ηρθε τόσο ξαφνικά εφυγε... παραξενο...

παω να φαω αυγολέμενο με γιουβαρλάκια και ερχομαι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αννα μου Μπραβο για το γιο σου.... αντε να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό και στο μέλλον και να τον καμαρώσεις να σαρώνει τα μετάλια

Ευχαριστω πολυ!

Επεφτε και εμενα η πιεση μου στιγμιαια τον περασμενο μηνα, και σε λιγο ηταν ενταξει.Μια μερα ομως ειχα πεσει κατω απο αυτο, προσεχε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...