Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εγω ετσι σοφακι, εχω να παω απο την τριτη! ποσες φορες πινεις duphalac? οποτε το πινω αηδιαζω!!! ακτινιδιο τρωω καθε μερα! δαμασκηνα οποτε θυμηθω!

Το duphalac το παιρνω καθε πρωι (εδω κ 3 μερες εννοω) 1-2 κουταλιες της σουπας...

1 ακτινιδιο εφαγα χθες και δαμασκηνα αν κ οποτε θυμηθω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τελειωσα με τον κιμα, τωρα θα βρασω μακαρονια.

Ειχα και τηλεφωνηματα γι'αυτο εξαφανιστηκα...

ToS)549062c91it46lgr.gif

οι χρονιαπολλαδες που ελεγε η μανουλα μου:cool::cool::cool::cool:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!!!!

Αννα χρονια σου πολλα παντα ευτυχισμενη κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!

τι κανετε? εγω καθαρισα βεραντες γιατι χθες φυσουσε πολυ κ τωρα εχω σιδερο αλλα εκατσα λιγο να σας διαβασω!

στη κλινικη που θα γεννησω απ'οτι ξερω σε δικλινο-τρικλινο δε σου το δινουν το παιδι μαζι. μονο στο μονοκλινο. ετσι κ αλλιως δεν ξερω αν θα το ηθελα συνεχεια απο την αρχη:rolleyes:

BJVqp3.png

Το duphalac το παιρνω καθε πρωι (εδω κ 3 μερες εννοω) 1-2 κουταλιες της σουπας...

το σιροπι μπορουμε να το περνουμε και παραπανω φορες....

εσυ εχεις βρει ενα ρυθμο με αυτα η οχι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πολυ μεγαλη αηδια το ντουφαλακ βρε κοριτσια ποτε δεν το παλεψα....

που λες ισως να μην νιωθεις φυλακισμενη γιατι εχεις κατσει μεσα ελαχιστα. εγω ειμαι σε αυτη την φαση ενα μηνα και... με κουρασε. ειμαι κ γενικα πολυ του εξω... ουτε τα πραγματα της μπεμπας δεν εχω τελειωσει ακομα. πρεπει να παρω στρωματακι εξτρα απο λητω για την καλαθουνα κ διαφορα αλλα μικροπραγματα. αλλα περιμενω να μου πει το οκ ο γιατρος κ θα ξεχυθω για οσα μεινανε..

α εχω κ την μετακομιση...την ερευνα αγορας για καινουργια κουζινα μπανιο κλπ κλπ...αστα! σημερα θα παμε με Μαριο να δουμε την προσφορα της νεοσετ για την κουζινα. κ μετα θα παμε να παρουμε ξυλα θα κανουμε βραδια barbeque αυριο θα ψησουμε στο τζακι!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!!!!

Αννα χρονια σου πολλα παντα ευτυχισμενη κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!

τι κανετε? εγω καθαρισα βεραντες γιατι χθες φυσουσε πολυ κ τωρα εχω σιδερο αλλα εκατσα λιγο να σας διαβασω!

στη κλινικη που θα γεννησω απ'οτι ξερω σε δικλινο-τρικλινο δε σου το δινουν το παιδι μαζι. μονο στο μονοκλινο. ετσι κ αλλιως δεν ξερω αν θα το ηθελα συνεχεια απο την αρχη:rolleyes:

Ευχαριστω Γωγω , με το καλο το μωρο σου.

Καθε κλινικη εχει τα δικα της συστηματα.

ToS)549062c91it46lgr.gif

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

πολυ μεγαλη αηδια το ντουφαλακ βρε κοριτσια ποτε δεν το παλεψα....

που λες ισως να μην νιωθεις φυλακισμενη γιατι εχεις κατσει μεσα ελαχιστα. εγω ειμαι σε αυτη την φαση ενα μηνα και... με κουρασε. ειμαι κ γενικα πολυ του εξω... ουτε τα πραγματα της μπεμπας δεν εχω τελειωσει ακομα. πρεπει να παρω στρωματακι εξτρα απο λητω για την καλαθουνα κ διαφορα αλλα μικροπραγματα. αλλα περιμενω να μου πει το οκ ο γιατρος κ θα ξεχυθω για οσα μεινανε..

α εχω κ την μετακομιση...την ερευνα αγορας για καινουργια κουζινα μπανιο κλπ κλπ...αστα! σημερα θα παμε με Μαριο να δουμε την προσφορα της νεοσετ για την κουζινα. κ μετα θα παμε να παρουμε ξυλα θα κανουμε βραδια barbeque αυριο θα ψησουμε στο τζακι!!!!!

μμμμ τελεια!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

το σιροπι μπορουμε να το περνουμε και παραπανω φορες....

εσυ εχεις βρει ενα ρυθμο με αυτα η οχι?

Μπα κανεναν ρυθμο!!Μπηκα και στο νοσοκομειο και εχω να παω απο την Δευτερα...Δεν το παιρνω παραπανω απο 1 φορα την ημερα γιατι μετα πρηζεται το εντερο μου, με ποναει αλλα δεν κανω τιποτα στην τελικη..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μπα κανεναν ρυθμο!!Μπηκα και στο νοσοκομειο και εχω να παω απο την Δευτερα...Δεν το παιρνω παραπανω απο 1 φορα την ημερα γιατι μετα πρηζεται το εντερο μου, με ποναει αλλα δεν κανω τιποτα στην τελικη..

μηπως με το nujol θα εισαι καλυτερα? δεν κανει καθολου πρηξιματα αυτο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...