Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

Medela maxi swing, ergobaby Μαρσιπος , bugaboo chameleon


Recommended Posts

Καλησπερα σας, 

διαθέτω προς πώληση

- διπλο θηλαστρο Medela Maxi swing άριστη καταςταςη με το κουτι του 140 ευρω. Δώρο δίνω 25 σακουλάκια , σε σφραγισμένο κουτι, αποθήκευσης μητρικού γάλακτος, τέσσερα μπουκάλια medela και ενα πακέτο καινουργιο κλειςτο με 22 πάνες pampers premium care ( νουνερο 1, 2-5 κιλά). 
 

- μαρσιπος ergobaby Omni 360 γκρι χρώμα  άριστη κατασταση  ( το παιδι κάθεται με Διαφορετικές τρόπους με τον ποιο δημοφιλή να κοιτάει μπροστά) μαζι με το ειδικό μαξιλάρι για τα νεογέννητα ( infant insert for baby carrier στο κουτι του καινούργιο). 90 ευρω και τα δυο μαζι. 
 

- καρότσι bugaboo chameleon . Με το καλάθι για νεογέννητο έως 6 μηνων, ειδικο χειμερινό καλυμα σε ολο το καθισμα και χειμερινός ποδοσακος, ανταπτορες για να εφαρμόζεται το καθισματάκι αυτοκινητου και ειδική θεςη ( σαν πατίνι που εφαρμόζει στο πίσω μερος του καροτςιου ) για το μεγαλύτερο αδερφάκι ωςτε να μπορείτε να το μεταφέρεται και αυτο. Τιμη για ολα τα παραπάνω 140 ευρω. 
 

Εάν ενδιαφέρεστε για ολα τα αντικείμενα θα γίνει έκπτωση , διαφορετικά μπορειτε να αγοράσετε οποιο κομμάτι θελετε. Επισης μπορω να σας στείλω φωτογραφιες απο ολα τα πραγματα. Παραλαβή απο το  κέντρο Αθήνας.
 


 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...