Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

[quote=pashalitsa;1057162

Prosperous κοίτα να προσέχεις και άσε τα πολλά πολιτιστικά...:tongue:

Θα προσπαθήσω κι εγώ να πάω στη συνάντηση την Κυριακή... Με αφορά ΑΜΕΣΑ!

Περαστικά σου prosperous...

Κορίτσια, η συνάντηση ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ..........!!!!!!!!!!Τέρμα η απάθεια, τέρμα η βολή...., τέρμα ο καναπές...Πρέπει πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας...

Μακάρι να μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος γίνεται.....

Πασχαλίτσα, πού θα μετακομίσεις;;;;;;Αν κατάλαβα καλά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

ευχαριστω για τις ευχες..

η Protoula μετακομιζει Κακη Βιγλα..δεν εχω προσεξει αν μετακομιζει και η pashalitsa..

μακαρι να μπορουσα να ρθω και εγω στη συγκεντρωση αλλα θα ειμαι Σαλαμινα την αλλη εβδομαδα παλι και επισης λογω της επεμβασης δεν θα μπορω να παραβρεθω..

αλλα το θεμα αφορα και εμας διοτι θελουν την επεκταση των ιχθυοκαλλιεργειων απο Βιγλα ως Κανακια..και ηδη απο περσι υποφερουμε που καταργηθηκε η αποσταση των 2 μιλιων της θεσης των βαποριων και απο τοτε εχουμε γεμισει γκαζαδικα και μη μεχρι και στα 500 μετρα απο τους κολπους μας.. ελεος δηλαδη..

εκει που δουλεψε λιγο η Ψυτταλεια και εγινε κατι καλο με εμφανες αποτελεσμα, ξαφνικα εμεινε στον αερα το project και ξαναβρομισαμε ΚΑΙ μας εφεραν και τα καραβια..

απο το κακο στο χειροτερο..

Καλημέρα και από'μένα! Λοιπόν εμείς σήμερα έχουμε γενέθλια, γίνομαστε 1!

Δεν θα κάνουμε τπτ τρελό, απλά θα κόψουμε μια τουρτίτσα το απόγευμα κατά τις 8. Σε μερικές έχω στείλει μήνυμα με τη διεύθυνση κορίτσια. Ξέρω πως είναι τελευταία στιγμή, αλλά αν δεν έχετε δουλειά σας περιμένω και εσάς και όποια άλλη θελήσει. Όποια θέλει τη διεύθυνση ας μου στείλει μήνυμα.

Να σας ζήση η μικρούλα σας!!Εάν το ήξερα νωρίς θα ερχόμουν!!Χάθηκα τελείως αλλά μου έχουν συμβή και μου συμβένουν πολλά γεγονότα στην οικογενειά μου(εκτός σπιτιού μου). και είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά,γι'αυτό τον λόγο έχω χαθεί και δεν έχω βρεθεί με κάποιοες κοπέλες από εδώ μέσα,μην με παρεξηγήσετε:(:(...όταν θα έχω τα κέφια μου θα σας πώ!!Καλά να περνάτε!!

Παναγιώτα μου λυπάμαι για τη φάση που περνάς... είναι όμως ευκαιρία να ξεχαστείς ό,τι κι αν είναι αυτό που συμβαίνει. Πάρε τις μικρούλες και σε περιμένω, το σπίτι το ξέρεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από'μένα! Λοιπόν εμείς σήμερα έχουμε γενέθλια, γίνομαστε 1!

Δεν θα κάνουμε τπτ τρελό, απλά θα κόψουμε μια τουρτίτσα το απόγευμα κατά τις 8. Σε μερικές έχω στείλει μήνυμα με τη διεύθυνση κορίτσια. Ξέρω πως είναι τελευταία στιγμή, αλλά αν δεν έχετε δουλειά σας περιμένω και εσάς και όποια άλλη θελήσει. Όποια θέλει τη διεύθυνση ας μου στείλει μήνυμα.

Αχ τι κρίμα..............Δεν το είδα μωρέ έγκαιρα!!!!!!!!!!!

Τέλος πάντων..........να τα εκατοστήσει η μικρούλα σας. Να είναι πάντα χαρούμενη και υγιείς!

Ελπίζω να περάσατε καλά!

Μαλίνα τι κάνει η μικρούλα;

Το Δεσποινάκι;Πασχαλίτσα , Μαλίνα με τι ασχολείστε;

Εγώ σήμερα έκανα δουλειές όλη τη μέρα, γιατί αύριο θα έρθει μια κοπέλα να κάνουμε ένα συμμάζεμα. Οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε. Ευτυχώς ήρθε η μαμά μου το απόγευμα και βοήθησε την κατάσταση. Μια που μπαίνει το καλοκαίρι και η μικρή θα αρχίσει να περπατάει και να σέρνεται, έπρεπε να γίνει ένα καλό μάζεμα καθάρισμα...

Τώρα είμαι κομμάτια στο κρεβάτι και χαλαρώνω για να με πάρει ο ύπνος....

Αυτά από εμάς.

Φιλιά

Ν.

χρονια πολλα my kelly.. να τα εκατοστησετε!!

εγω δεν ξερω αν θα ερθω μεσοβδομαδα Σαλαμινα αν και για εκει εχω σκοπο αλλα την επομενη εβδομαδα μετα τις 27/6 οπωσδηποτε θα μαι γιατι πρεπει να κανονισω τις τελευταιες λεπτομερειες για την λεσχη.

Νατασσα ολα καλα Ο καλος μου βρηκε και βραδυνη δουλεια (εχθες πρωτη μερα πηγε) Τωρα ειναι στον υπνο το βαθυ και ενω ειχαμε πει οτι θα ερθουμε στο Φλαμιγκο..λυπαμαι να τον ξυπνησω (ξαναδουλευει το βραδυ σημερα)

Κι εγω η αχρηστη δεν μπορω να οδηγησω... Ελπιζω να ξυπνησει και να αντεχει να ερθουμε

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

Μια ώρα πριν μπήκα στο σπίτι. Γυρνούσαμε από το πρωί ..........κάτι η εκδήλωση, κάτι κάποιες επισκέψεις..........πέρασε η ώρα....

Ζέστη σήμερα όμως ε;

Η εκδήλωση πήγε καλά. Δεν είχε βέβαια τον αναμενόμενο κόσμο, αλλά έγινε κάποια κινητοποίηση.... Έγινε ντόρος....Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να κάνει πράγματα.......θα δείξει...

Μ..........για συνάντηση ε...;;; Εγώ δεν έχω και πολλά να κάνω αυτή τη βδομάδα...απλά μπορώ τα απογεύματα και όχι προς βράδυ γιατί το μωρό 8 παίρνει το μπάνιο του και 9 κοιμάται...

Νατασσα ολα καλα Ο καλος μου βρηκε και βραδυνη δουλεια (εχθες πρωτη μερα πηγε) Τωρα ειναι στον υπνο το βαθυ και ενω ειχαμε πει οτι θα ερθουμε στο Φλαμιγκο..λυπαμαι να τον ξυπνησω (ξαναδουλευει το βραδυ σημερα)

Κι εγω η αχρηστη δεν μπορω να οδηγησω... Ελπιζω να ξυπνησει και να αντεχει να ερθουμε

Καλά έκανες και δεν τον ξύπνησες τον άνθρωπο......αμαρτία!!! Καλή αρχή με τη νέα σας δουλειά...Το μπεμπάκι σου το φανταστικό τι κάνει;;;;

Άντε να βρεθούμε να παίξουνε.....

Οι υπόλοιπες;;;

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή αρχή και καλό κουράγιο στο σύζυγο που ξεκινάει τη δεύτερη δουλειά!

Ήταν να πάω να προσκυνήσω στην Τήνο αυτή τη βδομάδα (είναι ταμένη η μικρή) αλλά θα έχει κάποια μποφώρ στο Αιγαίο και η μάνα μου δεν θέλει, οπότε θα πάμε την άλλη βδομάδα... Οπότε λογικά θα είμαι εδώ αυτές τις μέρες...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...