Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Sunshine. είπε:

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά! Για τις μανούλες που είναι ήδη και για όλες τις υπόλοιπες που ακόμα προσπαθούμε με την ελπίδα κάποια στιγμή να γίνουμε! Happy Mother’s Day!❣️

Χρόνια πολλά σε όλες μεν και δεν ,δύναμη κορίτσια θα τα καταφέρουμε 

14 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Καλημέρα αν θες την γνώμη μου την κρατάς αλλιώς την πετάς ,απαίτησε να πας σε φυσικό κύκλο μην ταλαιπωρηθεις ,θεωρώ ότι θα πάρεις πολλά φάρμακα και τ αποτέλεσμα θα είναι ένα δύο ωάρια,εγώ την πάτησα με το βραχυ... Γνώμη μου έτσι μην παρεξηγηθω 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Εχθές πήρα άδεια εκτάκτως από τη δουλειά γιατί είχα κάποιες δουλειές να κάνω και σας έχασα. Πρόλαβα όμως να διαβάσω τα νέα σα και χαίρομαι πολύ.

Σοφία, μπράβο σου που έλυσες το θέμα που σε απασχολούσε.

Βάλια, είσαι σε καλό δρόμο και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Κάνε την προσπάθειά σου και μην αγχώνεσαι.

Σάντυ, ωραίες οι νέες προκλήσεις αλλά δεν νομίζω να προλάβω γιατί όλη η εβδομάδα πέρασε με τρέξιμο και το σαββατοκύριακο έχουμε αρκετό διάβασμα με την κόρη μου γιατί γράφει τη Δευτέρα τεστ στα Αγγλικά. Σήμερα έχουμε τον αποκριάτικο χορό του σχολείου. Οπότε όλες οι μέρες μου είναι γεμάτες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις πολύ καιρό μέχρι τον Ιούνιο!

Λοιπόν, μπορείς να πάρεις ένα κλασικό άλμπουμ για φωτογραφίες, από αυτά που κολλάνε τις φωτογραφίες. Αν έχει ριζόχαρτο, το κόβεις. Οπότε έχεις μόνο να το στολίσεις.

ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες

να ρωτησω τι κολλα πρεπει να παρω για να κολλισω τα χαρτια?

τα διακοσμητικα?τις κορδελες?

σας έχασα,δεν διάβασα τα προηγούμενα...

ψάχνω για μια φίλη προσκλητήριο με θέμα φράουλα για βάφτιση,έχετε καμιιά ιδέα?

κοιτάζω και στο πάρεντς στο θέμα βάφτιση, και στο ίντερνετ...αλλά δεν έχουν καλή ανάλυση...

Βικυ, μια ερώτηση: στη δημιουργία της Μελενιας για το ΒΙΤW Heart γραφει ότι δεν εχει κανει misting, αλλα εχει χρησιμοποιησει cardstock απο coredinations. Ειναι αυτά τα χαρτονια που όταν τα τρίβεις με γυαλοχαρτο πχ, βγαζουν το χρώμα που εχουν στο εσωτερικο τους???

Glam, τις κορδελες τις κολλας με κολλα ρολερ. Τα διακοσμητικά που εχουν βαρος τα κολλας με glue dots.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Βικυ, μια ερώτηση: στη δημιουργία της Μελενιας για το ΒΙΤW Heart γραφει ότι δεν εχει κανει misting, αλλα εχει χρησιμοποιησει cardstock απο coredinations. Ειναι αυτά τα χαρτονια που όταν τα τρίβεις με γυαλοχαρτο πχ, βγαζουν το χρώμα που εχουν στο εσωτερικο τους???

Glam, τις κορδελες τις κολλας με κολλα ρολερ. Τα διακοσμητικά που εχουν βαρος τα κολλας με glue dots.

Ναι, ετσι λειτουργούν τα coredinations. Πάντως έχει κάνει σίγουρα misting (τουλάχιστον το μαύρο χρώμα). Αν με ρώταγες για το κόκκινο, θα σου έλεγα οτι το εχει μελανώσει αλλά αφου εκεινη λέει οτι απλά εκανε sanding, τοτε ετσι θα ειναι!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια....αυτό το χαρτί μου δίνετε ένα δέιγμα ποιός το έχει ?Δεν εχω προσέξει την σύνθεση της Μελένιας ...θα μπω μετα να δω . Εμείς είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι, κόλλησα και την μικρή και εχει πυρετό η καημένη .Εκανα κάποια πράγματα το Σκ όταν μπορέσω θα σας τα δείξω . Μια φίλη μου μου ζήτησε και ένα βιβλίο ευχών με άλλη "χρήση" και είμαι χαρούμενη που θα της το φτιάξω !

OiaRp2.png

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopList&id=61&paging=18

Τα τρία τελευταία προϊόντα της σελίδας

Περαστικα σας Σοφια!!! Τι εννοείς με άλλη χρήση;;;

Επειδή δεν θα κάνει τραπέζι και δεν θέλει να το αφήσει στην εκκλησία το χρειάζεται να βαλει μεσα τα καρτελάκια των ευχών ..απλά δηλαδή και ετσι θέλει μόνο θηκούλες..Βεβαια θα το κάνω πολύ ροζ !!!!!!:tongue:

Πολύ ακριβα είναι αυτα τα χαρτια ....

OiaRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Καθυστερημένη σήμερα αλλά από την ώρα που ήρθα στη δουλειά είχαμε πρόβλημα με τη σύνδεση στο internet οπότε ούτε μπορούσα να μπω αλλά ούτε και δουλειά να κάνω. Τώρα, τρέχω και δεν φτάνω!

Σοφάκι, περιμένουμε να δούμε τι έφτιαξες και περαστικά σας. Χαμός γίνεται με τις ιώσεις αυτό το διάστημα.

Εγώ δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο, μόνο μια καρτούλα για να δοκιμάσω τις σφραγίδες μου.

Επειδή δεν έχω το δικό μου χώρο και πρέπει να βγάζω πράγματα από τα ντουλάπια για να στρωθώ να κάνω κάτι, αυτό με κουράζει. Πάντα κάτι ξεχνάω και πηγαίνω να το πάρω και μετά κάνω πόση ώρα να τα συμμαζέψω. Και δεν μου χωράνε όλα έτσι όπως τα θέλω και προσπαθώ να τα στριμώξω ανάμεσα σε άλλα πράγματα και... Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω το δικό μου χώρο αλλά πως και που. Δύο σημαντικά ερωτήματα.

Εσείς που τα αποθηκεύεται;

Γεια σου Λευκή !Μας έλειψες ..εχω δει το βραβείο αλλά και εγω δεν προλαβα.Το μονο που δεν μπορω να κάνω σπίτι είναι να ανοίξω το pc.Χωρο ούτε εγω εχω ..τα στοιβάζω αυτα που δουλευω στην τραπεζαρία που την εχω κανει χαλια , επίσης στο γραφειακι που εχω από κάτω εχω αποθηκευσει τα κουτια με τα εργαλεια μου και σε ενα ντουλαπι στο σαλόνι εχω μερικά . Ολοι το ιδιο θέμα εχουμε και εγω τα κρυβω κιολας μην τα βρει η μικρη ! Η σφραγίδα μου τελικά δεν κολλαει με τίποτα θα θελει αυτο το χαρτί από πίσω ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...