Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Είναι καλύτερα να κάνει λίγα τσιγάρα και μετά την εμβρυομεταφορα εννοείς ; Κάτι τέτοιο λένε και οι γιατροί ; Και αυτό μέχρι ποτε ; Οι καπνίστριες το πάνε μέχρι το τέλος με λίγα τσιγάρα ;

μια γνωστή έγκυος που είπε ότι το έκοψε στο θετικό τεστ όταν είμασταν σε ένα καφέ μέσα στον κόσμο άναψε τσιγάρο έκανε τράκα και όταν την ρώτησα είπε ότι το έχει κόψει με μπέρδεψε αυτό  

επίσης έχω ακούσει πως χωρίς ούτε ένα τσιγάρο δεν μπορεί να πάει τουαλέτα τι είναι προτιμότερο η δυσκοιλιότητα ή να κανεις ένα τσιγάρο ; 

Εγώ οι περισσότερες που ξέρω με το που έβγαινε το τεστ θετικό μαχαίρι το έκοβαν. Έχω δει κ τύπισσα στην παραλία με την κοιλιά τούρλα μπορεί και 5-6 μηνών κάτω από τον ήλιο να τα καπνίζει το ένα μετά το άλλο.. .Ε οκ.. είναι και στη συνείδηση του καθενός. Κάποιοι γυναικολόγοι είναι πιο αυστηροί κάποιοι πιο ελαστικοί όπως και με το αλκοόλ. 

Για τη δυσκοιλιότητα ας έτρωγε ακτινίδια, όσπρια ή το κλασσικό τυρόπιτα κ σοκολατούχο γάλα 😂 και φαντάζομαι θα υπάρχουν κ σκευάσματα κατάλληλα για εγκύους να βοηθούν. 

Δακτυλογραφήσεις, Μεταφράσεις, Εκτυπώσεις

Recommended Posts

Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω γρήγορα τις δακτυλογραφήσεις σας σε ελληνικά και αγγλικά. Επίσης, αναλαμβάνω μεταφράσεις, (από και προς ελληνικά και αγγλικά).

Εφικτή εκτύπωση και βιβλιοδεσία.

Τιμές πολύ χαμηλές. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ στείλτε πμ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...