Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 2/10/2026 at 6:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου !Τελειωσε θα μείνω μέσα μια μέρα αναρρωνω όλα καλά !

Παρά πολύ κατασταλαγμένη σε βρίσκω και πολύ λογική η σκέψη σου !Εγω σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ζωή και να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και τον άντρα σου !!Η ζωή πάντα ανοίγει νέα κεφάλαια όταν κλείνει κάποια άλλα !

Εγώ θα ευχηθώ υγεία και μια χαμογελαστή και ήρεμη ζωή από δω και πέρα με την οικογένειά σου !!! 

Αποβολή με φάρμακα .

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια . 
Εγω απέβαλα την Παρασκευή με φαρμακευτική αγωγή . Μου έδωσαν ένα χάπι την Τετάρτη και την Παρασκευή έβαλα κολπικά τα υπόλοιπα . Είχα έντονες κράμπες και άρχισε η αποβολή μέσα σε μια ώρα είχαν βγει όλα . Πολλά πηγματα και μετά το σάκο . Αφού βγείτε ο σάκος σταδιακά σταματούσε η αιμορραγία . 
Σημερα δεν έχω καθόλου αίμα , μόνο λίγο στο σκούπισμα .Να ανησυχώ ;
Εγώ έχω Θρομβωφιλια κ από τν Τετάρτη ασταμάτητα τις ενέσεις. 
ακουγα τόσο πολύ για αιμορραγία και τώρα που δεν έχω φοβάμαι . 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων . 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Elsa2006 είπε:

Γεια σας κορίτσια . 
Εγω απέβαλα την Παρασκευή με φαρμακευτική αγωγή . Μου έδωσαν ένα χάπι την Τετάρτη και την Παρασκευή έβαλα κολπικά τα υπόλοιπα . Είχα έντονες κράμπες και άρχισε η αποβολή μέσα σε μια ώρα είχαν βγει όλα . Πολλά πηγματα και μετά το σάκο . Αφού βγείτε ο σάκος σταδιακά σταματούσε η αιμορραγία . 
Σημερα δεν έχω καθόλου αίμα , μόνο λίγο στο σκούπισμα .Να ανησυχώ ;
Εγώ έχω Θρομβωφιλια κ από τν Τετάρτη ασταμάτητα τις ενέσεις. 
ακουγα τόσο πολύ για αιμορραγία και τώρα που δεν έχω φοβάμαι . 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων . 

Έτσι Κ αλλιώς θα πρέπει να κάνεις χοριακη να δεις αν μηδενίσει Κ αν μέσα σε κάποιες εβδομάδες δεν μηδενίσει θα σε δει πάλι ο γυναικολόγος Κ ίσως χρειαστείς αποξεση. Όπως Κ να έχει το δεν υπάρχει κάτι που δεν λύνετε . 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς θα πρέπει να κάνεις χοριακη να δεις αν μηδενίσει Κ αν μέσα σε κάποιες εβδομάδες δεν μηδενίσει θα σε δει πάλι ο γυναικολόγος Κ ίσως χρειαστείς αποξεση. Όπως Κ να έχει το δεν υπάρχει κάτι που δεν λύνετε . 

Σε ευχαριστώ πολύ .

Μενω στο εξωτερικό κ προτιμούν να φύγει φυσικά .Ημουν 9 εβδ και το έμβρυο είχε σταματήσει η καρδιά του 6 εβδο και 5 ημέρες , αν δεν πήγαινα σε ιδιωτικό γιατρό θα το βλέπαμε στην αυχενική διαφάνεια 😔Με έστειλαν σε νοσοκομείο γτ τα ιδιωτικά δεν αναλαμβάνουν .

ελπιζω να πάνε όλα καλά . Θα μιλήσω αύριο με τη γιατρό . 

πρίν από 1 λεπτό , Elsa2006 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ .

Μενω στο εξωτερικό κ προτιμούν να φύγει φυσικά .Ημουν 9 εβδ και το έμβρυο είχε σταματήσει η καρδιά του 6 εβδο και 5 ημέρες , αν δεν πήγαινα σε ιδιωτικό γιατρό θα το βλέπαμε στην αυχενική διαφάνεια 😔Με έστειλαν σε νοσοκομείο γτ τα ιδιωτικά δεν αναλαμβάνουν .

ελπιζω να πάνε όλα καλά . Θα μιλήσω αύριο με τη γιατρό . 

Η μέθοδος με τα φάρμακα δεν είναι φυσική μέθοδος ακριβώς. Κ εδώ δεν την προτιμούν για τον λόγο αυτό ότι παρόλα τα φάρμακα πολλές φορές η μήτρα δεν καθαρίζει Κ χρειάζετε έτσι Κ αλλιώς αποξεση. Δηλαδή περνεις Κ τα φάρμακα κάνεις Κ την αποξεση μετά. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Η μέθοδος με τα φάρμακα δεν είναι φυσική μέθοδος ακριβώς. Κ εδώ δεν την προτιμούν για τον λόγο αυτό ότι παρόλα τα φάρμακα πολλές φορές η μήτρα δεν καθαρίζει Κ χρειάζετε έτσι Κ αλλιώς αποξεση. Δηλαδή περνεις Κ τα φάρμακα κάνεις Κ την αποξεση μετά. 

Έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτό μου είπε κ ο γιατρός από την Ελλάδα . 
Ειναι σοκ όταν βγαίνει ο σάκος και ψυχοφθόρο . Είναι πιο ανώδυνο η απόξεση γιατί δεν βλέπεις τίποτα και είσαι σίγουρη ότι έχει καθαρίσει . 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Elsa2006 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτό μου είπε κ ο γιατρός από την Ελλάδα . 
Ειναι σοκ όταν βγαίνει ο σάκος και ψυχοφθόρο . Είναι πιο ανώδυνο η απόξεση γιατί δεν βλέπεις τίποτα και είσαι σίγουρη ότι έχει καθαρίσει . 

Γενικά είναι σοκ μια αποβολη! Αλλά να ξέρεις ότι αυτό σημαίνει ότι μένεις έγκυος Κ σίγουρα θα ξαναμεινεις συντομα! Όπως Κ οι περισσότερες έχουν βιώσει μια αποβολή μην σου πω Κ σχεδόν όλες όσες έχουμε προσπαθήσει για παιδί. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά είναι σοκ μια αποβολη! Αλλά να ξέρεις ότι αυτό σημαίνει ότι μένεις έγκυος Κ σίγουρα θα ξαναμεινεις συντομα! Όπως Κ οι περισσότερες έχουν βιώσει μια αποβολή μην σου πω Κ σχεδόν όλες όσες έχουμε προσπαθήσει για παιδί. 

Αυτό περιμένω να περάσουν οι μέρες να αρχίσουμε πάλι τις προσπάθειες για μωρακι   ! 🙏🏻Πράγματι είναι πολύ συχνό φαινόμενο δυστυχώς 😔🥺 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...