Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

@Pepi88 τέλεια νέα! Πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο! με το καλό τα εμβρυάκια, γράψε μας νέα :) 

@Kate82 ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο, να κάνω προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Σε κατλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα δε με παίρνει όμως. Θα πάω τώρα για διέγερση κι αν προκύψει γερό εμβρυάκι θα το σκεφτώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Έχω ανάγκη να χαλαρώσω καλοκαίρι, και περιμένω τις διακοπές του Αυγουστου αμάν και πως!! Ήταν ζόρικη χρονιά :( 

Εγώ αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα, στις 25 μέρες.. αρχίζουν και μικραίνουν οι κύκλοι μου! Μπορεί να φταίνε και οι ορμόνες του τελευταίου έτους που έχω κάνει 2 διεγέρσεις (πάω για τρίτη) και 2 εμβρυομεταφορές και ίσως δεν έχει στρώσει. Τι να πω! Πάω αύριο για υπέρηχο να πάρω το πράσινο φως να ξεκινήσω Meri*fert. Αν όλα πάνε όπως τη προηγούμενη φορά την άλλη Παρασκευή πάμε για ωοληψία. 

Κορίτσια ακόμα ψάχνω Meri**fert, μου λείπουν 900 μονάδες, ένα κουτί. Αν κάποια κοπέλα έχει και δε τις χρειάζεται θα της είμαι ευγνώμων!! 

Καλησπέρα, 

Κι εγώ έχω κάνει σαλπιγγεκτομή πριν αρκετά χρόνια. Έκανα εξωσωματική, γέννησα τα δίδυμα μου και τώρα πάω για το τρίτο. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή σου κορίτσι! 

Δεν έχω προσωπική άποψη για τον Σφακ. αλλά δύο φίλες μου που κάνουν σε αυτόν προσπάθεια είναι πολύ ευχαριστημένες. 

Τώρα να σου πω είναι και λίγο πως θα σου κάτσει πιστεύω.

Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω ιατρό, έκλεισα με 2. Πήγα στον πρώτο και τελικά με κέρδισε αμέσως. Δε χρειάστηκε να πάω στον 2ο.  

Σ ευχαριστώ για πολύ μακάρι όλες να έχουμε κάποια στιγμή γεμάτες τα αγγελίες μας!!! Εσύ ποιον γιατρό εχεις( αν θέλεις να μου πεις) από τα 4 προσπάθειες η μια ήταν βιοχημική 2 αποτυχία και άλλη 1 που ακούσαμε καρδούλα… αλλά ήταν για πολύ λίγο.. δυστυχώς 

On 16/5/2026 at 3:33 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Μμ! Κατάλαβα δεν έχω καθόλου άποψη γι αυτό ρωτάω ούτε κάποια γνωστή μου που να έχει πάει! Και έχω κάποιες επιφυλάξεις!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, likali είπε:

@Zizel17 χρόνια πολλά! Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντησή σου! Ο σύζυγος δεν έχει κανει δυστυχώς κατακερματισμό γιατί ο γιατρός στην κλινική επέμενε οτι με την επεξεργασία που θα κάνουν θα διαλέξουν μόνο τα καλύτερα από αυτά! Το οποίο τωρα που το σκέφτομαι μου ακούγεται μπούρδα γιατί αν ήταν όντως πολυ αυξημένο θα έπρεπε να δοκιμάσουν άλλη τεχνική.. Είχε πάρει για 3 μήνες βιταμίνες που του έδωσε ο ανδρολογος αλλά στο σπερμοδιαγραμμα έγιναν χειρότερα τα πράγματα! Έχω απογοητευτεί πολύ 

Αχ ειλικρινά θέλω να το πω και να το βροντοφωναξω, γιατί είμαι κ γω παθούσα. Ο κατακερματισμός παίζει καταλυτικό ρόλο τόσο στη γονιμοποίηση, όσο στην εμφύτευση και στη μετέπειτα πορεία ανάπτυξης του εμβρύου. Το λέει και στην ίδια την εξέταση πάνω. Μου το έχει πει και επιστήμονας σε κλινική που ειδικεύεται στο σπερμα και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι πρέπει οι εξωσωματικοί να σταματήσουν αυτή την καραμέλα, ότι και καλά, ακόμα κι αν υπάρχει κατακερματισμός, προσπερνούν το πρόβλημα γιατί επιλέγουν τα καλύτερα. Ακριβωσ Οπως το είπες, μπούρδα! Ναι, υπάρχουν κάποιες μέθοδοι πχ macs που κάνουν μια επιλογή. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Μάλιστα κάποιοι δεν έχουν καν αυτές τις μεθόδους (ένα απ τα γνωστά ονόματα μου είχε πει ότι δεν την εφαρμόζει γιατί σε σχετικές έρευνες δεν προκύπτει διαφορά στα αποτελέσματα με και χωρίς macs). Εγώ βεβαια πήγα σε κέντρο που την εφαρμόζουν γιατί ήθελα να δοκιμάσω ο,τι καλύτερο μπορώ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ο,τι μπορούμε! 
Εγώ θα σου πρότεινα να το ξαναδείτε με τις βιταμίνες. Ισως δεν λειτούργησαν οι συγκεκριμένες και πρέπει να δει κάτι άλλο; Ίσως και να χρειάζεται αντιβίωση; Επίσης αν καπνίζει θα βοηθήσει πάρα πολύ αν το κόψει.

Ολα αυτά μακάρι να μου τα είχαν πει κ εμένα από την αρχή. Ψάχνοντας και δυστυχώς «παθαίνοντας» μαθαίνεις. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πολύ περίεργο να μην είχατε καμία θετική χοριακη με τόσες βλαστοκύστες. Είστε και νεαροί. Να πέσατε σε κακό κύκλο? Πάντως δεν ξέρω αν μπορείτε να κάνετε προεμφυτευτικο, αν τηρείτε τις προϋποθέσεις.. σίγουρα κατακερματισμό να κάνει και μετά να πάτε σε νέα διέγερση. Δεν μπορεί, θα πετύχει. Στις έμβρυο μεταφορές ούτε μία είχε θετική χοριακη?

Αυτό είπε και ο γιατρός ότι λογικά ήταν κακή παρτίδα. 4 εμβρυομεταφορες σύνολο, όλες 0 χοριακη! 

πρίν από 52 λεπτά , karlajo είπε:

Δε νομίζω ότι ο υψηλός κατακερματισμός έχει να κάνει με την εμφύτευση .και εμένα ο άντρας μου έχει και μας έκαναν δυο διαφορετικές τεχνικές επιλογής σπέρματος. Και από τα 7 ωαρια εκανα 5 βλαστοκυστες αα και αβ. εχω κάνει μια ετ κ δεν είχα εμφύτευση και έτσι ψάξαμε με υστεροσκοπηση και έχω ήπια φλεγμονή .η γιατρός ότι εφοσον προχωραμε σε βλαστοκυστες και καλής μορφολογίας δεμ ευθύνεται αυτό γιατί από την Τρίτη μέρα ανάπτυξης του εμβρύου κ μετά παίζει ρόλο το σπερμα άρα εφοσον έχεις καλες κάτι φταιει στο περιβάλλον της μήτρας .αυτα ήταν τα λεγόμενα της γιατρού της δίκης μου.ειναι όντως περίεργο αυτό π λες. Η υστεροσκοπηση σου ήταν οκ;κανατε και σκρατσινγκ;

Όλα ήταν καθαρά, θεωρητικά το μόνο πρόβλημα είναι το σπέρμα...Εκανα και για ενδομητριωση, μικροβιωμα, τίποτα! 

πρίν από 4 λεπτά , Zizel17 είπε:

Αχ ειλικρινά θέλω να το πω και να το βροντοφωναξω, γιατί είμαι κ γω παθούσα. Ο κατακερματισμός παίζει καταλυτικό ρόλο τόσο στη γονιμοποίηση, όσο στην εμφύτευση και στη μετέπειτα πορεία ανάπτυξης του εμβρύου. Το λέει και στην ίδια την εξέταση πάνω. Μου το έχει πει και επιστήμονας σε κλινική που ειδικεύεται στο σπερμα και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι πρέπει οι εξωσωματικοί να σταματήσουν αυτή την καραμέλα, ότι και καλά, ακόμα κι αν υπάρχει κατακερματισμός, προσπερνούν το πρόβλημα γιατί επιλέγουν τα καλύτερα. Ακριβωσ Οπως το είπες, μπούρδα! Ναι, υπάρχουν κάποιες μέθοδοι πχ macs που κάνουν μια επιλογή. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Μάλιστα κάποιοι δεν έχουν καν αυτές τις μεθόδους (ένα απ τα γνωστά ονόματα μου είχε πει ότι δεν την εφαρμόζει γιατί σε σχετικές έρευνες δεν προκύπτει διαφορά στα αποτελέσματα με και χωρίς macs). Εγώ βεβαια πήγα σε κέντρο που την εφαρμόζουν γιατί ήθελα να δοκιμάσω ο,τι καλύτερο μπορώ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ο,τι μπορούμε! 
Εγώ θα σου πρότεινα να το ξαναδείτε με τις βιταμίνες. Ισως δεν λειτούργησαν οι συγκεκριμένες και πρέπει να δει κάτι άλλο; Ίσως και να χρειάζεται αντιβίωση; Επίσης αν καπνίζει θα βοηθήσει πάρα πολύ αν το κόψει.

Ολα αυτά μακάρι να μου τα είχαν πει κ εμένα από την αρχή. Ψάχνοντας και δυστυχώς «παθαίνοντας» μαθαίνεις. 

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία γιατί και εγώ αυτό ακριβώς πιστεύω με βάση τη λογική. Θα κάνει κατακερματισμό θέλει δε θέλει! Ατμίζει κιόλας οπότε σίγουρα επιβαρύνει. Δυστυχώς έτσι είναι, το πάθημα μάθημα. Τουλάχιστον θα παμε πιο "προετοιμασμενοι" στον επόμενο κύκλο 😕

πρίν από 6 λεπτά , likali είπε:

Αυτό είπε και ο γιατρός ότι λογικά ήταν κακή παρτίδα. 4 εμβρυομεταφορες σύνολο, όλες 0 χοριακη! 

Όλα ήταν καθαρά, θεωρητικά το μόνο πρόβλημα είναι το σπέρμα...Εκανα και για ενδομητριωση, μικροβιωμα, τίποτα! 

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία γιατί και εγώ αυτό ακριβώς πιστεύω με βάση τη λογική. Θα κάνει κατακερματισμό θέλει δε θέλει! Ατμίζει κιόλας οπότε σίγουρα επιβαρύνει. Δυστυχώς έτσι είναι, το πάθημα μάθημα. Τουλάχιστον θα παμε πιο "προετοιμασμενοι" στον επόμενο κύκλο 😕

Κοίτα, υπάρχει όντως περίπτωση να πέσατε σε κακό κύκλο. Αλλά γιατί να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους, εφόσον έχουμε ήδη ένα κακό πρώτο δείγμα; Μακάρι να είχαμε διορθώσει και μείς εξ αρχής ό,τι μπορούσαμε. Οπότε σος σπερμοδιάγραμμα (μιας που θα το κάνει, ας κάνει και οξειδωτικό στρες) και επίσης πολύ σημαντική η διατροφή και για τους δύο σας. Εγω είδα αλλαγή και σε μένα, αφού από 15 ωάρια, είχα 25. Επίσης σχεδόν κανείς εξωσωματικός δεν δίνει βαρύτητα και δεν στο αναφέρει καν! Και γυμναστικουλα :) 

Καλησπέρα κορίτσια !! Είδα που συζητάτε για το σπερμα και τον κατακερματισμό και σαν παθούσα θα σας πω και εγώ από μεριάς μου πως όντως ο κατακερματισμός παίζει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο στις βλαστοκύστες !! Στην δική μας περίπτωση είχε 66% και με ένα μισή χρόνο θεραπείας έπεσε μόνο μέχρι το 38% που και πάλι είναι πάρα πολύ υψηλό και ενώ κάναμε άριστες βλαστοκύστες όλες ΑΑ και ΑΒ μετά από προεμφυτευτικό μόνο δύο βγήκαν εύπλοειδικες και οι υπόλοιπες μωσαϊκές που μετά από συζήτηση με γενετιστή κατάλαβα πως τις περισσότερες παλινδρομες αρχές της κύησης χωρίς να έχεις δει έμβρυο τις δίνουν οι μωσαϊκές !! Άρα είναι θέμα τύχης πότε θα πετύχεις το καλό σπερματοζωάριο που θα δώσει ποιοτική βλαστοκύστη !!! Καλή τύχη συναγωνίστριες !!! 

• Μου αρέσει 5

6 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Είδα που συζητάτε για το σπερμα και τον κατακερματισμό και σαν παθούσα θα σας πω και εγώ από μεριάς μου πως όντως ο κατακερματισμός παίζει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο στις βλαστοκύστες !! Στην δική μας περίπτωση είχε 66% και με ένα μισή χρόνο θεραπείας έπεσε μόνο μέχρι το 38% που και πάλι είναι πάρα πολύ υψηλό και ενώ κάναμε άριστες βλαστοκύστες όλες ΑΑ και ΑΒ μετά από προεμφυτευτικό μόνο δύο βγήκαν εύπλοειδικες και οι υπόλοιπες μωσαϊκές που μετά από συζήτηση με γενετιστή κατάλαβα πως τις περισσότερες παλινδρομες αρχές της κύησης χωρίς να έχεις δει έμβρυο τις δίνουν οι μωσαϊκές !! Άρα είναι θέμα τύχης πότε θα πετύχεις το καλό σπερματοζωάριο που θα δώσει ποιοτική βλαστοκύστη !!! Καλή τύχη συναγωνίστριες !!! 

Άντε τώρα με αγχωσες. Εγώ θα πάω για δεύτερη ετ μοκις αδιαθέτησω αλλά δεν έχω κάνει προεμφυτευτικο.μηπως να κάνω κ μετά να ξεκινήσω ; Αλλά ειμαι κάτω των 40 και δεν έχω αποβολές.μπορω να κάνω γνωρίζεις ;

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Άντε τώρα με αγχωσες. Εγώ θα πάω για δεύτερη ετ μοκις αδιαθέτησω αλλά δεν έχω κάνει προεμφυτευτικο.μηπως να κάνω κ μετά να ξεκινήσω ; Αλλά ειμαι κάτω των 40 και δεν έχω αποβολές.μπορω να κάνω γνωρίζεις ;

Φιλενάδα θα έρθω και θα σε χτυπήσω από κοντά κανόνισε την πορεία σου !!! Σταματά να αγχώνεσαι βρεεεεεε ,δεν είναι όλα για όλους !!!!! Ηρεμησεεεε

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάσα. Ξαναγράφω το ίδιο ποστ που είχα κάνει πριν 10 ημέρες, μήπως το δει κάποια κοπέλα που τα χρειάζεται:

χαρίζω μια κλειστή συσκευασία cetrotide 0.25mg (γράφει ότι περιέχει 7 φιαλίδια, σύριγγες βελόνες κτλ) με ημερομηνία λήξης 9/2025. Περιοχή Θεσσαλονίκη. Φιλιά σε όλες. 

Υ.Γ. Φυλασσόταν στο ψυγείο κανονικά από πέρυσι το φθινόπωρο .

23 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Για να κανεις προεμφυτευτικο κατω των 40 χρειαζεσαι 3 αποτυχιες.. 

• Μου αρέσει 2

23 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Να μην αγχώνεσαι κορίτσι μου να σκέφτεσαι θετικά !!! Το ότι συναιβει σε εμάς δεν σημαίνει πως θα συμβεί και σε εσένα !!! Όλα καλά θα πάνε με το καλό να υποδεχθείς τα εμβρυακια σου !!! Και εγώ κάτω των 40 είμαι αλλά είχαμε 3 αποτυχημένες μεταφορές 2 αποβολές και 1 αρνητική χοριακη και μας έδωσαν έγκριση!!! 

9 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Φιλενάδα θα έρθω και θα σε χτυπήσω από κοντά κανόνισε την πορεία σου !!! Σταματά να αγχώνεσαι βρεεεεεε ,δεν είναι όλα για όλους !!!!! Ηρεμησεεεε

Χαχαααα φίλη μουυυυυ ετσιιιι βρίσε μεεεεε από το άγχος μου τρωω βλακείες και σταματημό δεν εχωωωωωω 😂😂😂😂😂

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Να μην αγχώνεσαι κορίτσι μου να σκέφτεσαι θετικά !!! Το ότι συναιβει σε εμάς δεν σημαίνει πως θα συμβεί και σε εσένα !!! Όλα καλά θα πάνε με το καλό να υποδεχθείς τα εμβρυακια σου !!! Και εγώ κάτω των 40 είμαι αλλά είχαμε 3 αποτυχημένες μεταφορές 2 αποβολές και 1 αρνητική χοριακη και μας έδωσαν έγκριση!!! 

Τώρα ειμαι σε φάση λίγο αγχωτική οποτε ξέρεις ότι βλέπω λέω συμβαίνει και σε μένα στανταρ .του τρελου 😂 ευχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και ευχομαι σε όλα τα κοριτσια να τα καταφέρουν 💖

πρίν από 8 λεπτά , karlajo είπε:

Χαχαααα φίλη μουυυυυ ετσιιιι βρίσε μεεεεε από το άγχος μου τρωω βλακείες και σταματημό δεν εχωωωωωω 😂😂😂😂😂

Τώρα ειμαι σε φάση λίγο αγχωτική οποτε ξέρεις ότι βλέπω λέω συμβαίνει και σε μένα στανταρ .του τρελου 😂 ευχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και ευχομαι σε όλα τα κοριτσια να τα καταφέρουν 💖

Εντωμεταξύ μ αρέσει σε όλες μας λένε οι γιατροί μην αγχώνεστε κι μην αγχώνεστε .βρεεεεε το ένα χαστούκι τρώμε πίσω από το άλλο όλες μας! Είναι δυνατόν; Κάθε κύκλος καινουρια πίστα έχουμε καταντήσει 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια... Θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας. Έχω κάνει 3 προσπάθειες μη επιτυχημένες στο Ελενα και σκεφτόμουν την τελευταία της επιτροπής να αλλάξω γιατρό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό γιατρό σε δημόσιο ή ιδιωτικό κέντρο όπου ήσασταν ευχαριστημενες? 

Καλησπέρα σε όλες! Πρώτη φορα  γράφω κι εγώ στο φόρουμ. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο Ακεσώ σκέφτομαι να κάνω μια προσπάθεια με τον Παράσχο στο embio. Γενικά δεν βρίσκω πρόσφατα δημοσιεύσεις στο φόρουμ. Αν εχει κάποια κοπελα πρόσφατη εμπειρία και θελει να τη μοιραστεί θα με βοηθούσε πολύ. 

Καλημέρα κορίτσια! Μήπως έχει κάποια τα χαπάκια αυτά της Frezyderm που δεν τα έχει χρησιμοποιήσει/δεν τα έχει ανοίξει ίσως? Έδωσα και εγώ κάποια άλλα στο παρελθόν και μάλιστα σε δύο κοπέλες από εδώ που μιλούσαμε και σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως υπάρχουν. Μένω στην Αθήνα. Ευχαριστώ

Frezyderm Intimeo - Συμπλήρωμα Διατροφής με Ζώντα Στελέχοι Γαλακτοβακίλλων, 325mg 14 κάψουλες

@MK2012 τι κάνεις κορίτσι μου? Έχω καιρό να διαβάσω νέα σου!

On 20/8/2025 at 11:58 ΜΜ, JellyKelly είπε:

Καλησπέρα κορίτσια... Θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας. Έχω κάνει 3 προσπάθειες μη επιτυχημένες στο Ελενα και σκεφτόμουν την τελευταία της επιτροπής να αλλάξω γιατρό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό γιατρό σε δημόσιο ή ιδιωτικό κέντρο όπου ήσασταν ευχαριστημενες? 

Για Αθήνα δυστυχώς δεν γνωρίζω αλλά σου εύχομαι η επόμενη νά είναι η τυχερή!!

On 22/8/2025 at 3:53 ΜΜ, AnnaM28 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Πρώτη φορα  γράφω κι εγώ στο φόρουμ. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο Ακεσώ σκέφτομαι να κάνω μια προσπάθεια με τον Παράσχο στο embio. Γενικά δεν βρίσκω πρόσφατα δημοσιεύσεις στο φόρουμ. Αν εχει κάποια κοπελα πρόσφατη εμπειρία και θελει να τη μοιραστεί θα με βοηθούσε πολύ. 

Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο, αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω. Γενικά ακούγονται διάφοροι γιατροί για Αθήνα, κάνε την έρευνα σου..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...