Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους , περισσότερο άγχος από κάθε φορά έχω !!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!! 

ΣτήριξεΚοινωνικές Δράσεις

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🏼 να έχεις πίστη🙏🏼🙏🏼

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 minutes ago, Anastasia14 said:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Και ποσα ωοθυλακια περνατε? Ειχαν ωάριο; Η διπλή ovitrelle σε τι χρησιμεύει? Γιατί δεν το έχω ξανακούσει. 

Ούτε εγώ το έχω ξανακούσει …αλλά κάθε μέρα μαθαίνεις αυτό έχω καταλάβει…

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Και ποσα ωοθυλακια περνατε? Ειχαν ωάριο; Η διπλή ovitrelle σε τι χρησιμεύει? Γιατί δεν το έχω ξανακούσει. 

Συνήθως 2 μαξ 3 ωάρια.. δεν ξέρω ωοθυλάκια σίγουρα πόσα έπαιρνε, δεν μου έλεγε ποτέ.. στους υπερήχους μετραγε κάπου 5-6 (;!) αλλά δεν ξέρω σίγουρα πόσα έπαιρνε στο τέλος.. 2 φορές πήραμε από 10 ωαρια τη φορά (ήταν με gonal και στις δύο περιπτώσεις, θα μπορούσε να ήταν και τυχαίο βέβαια απλά να πέσαμε σε καλούς κύκλους) αλλά χρειάστηκε να θυσιάσουμε τα κυρίαρχα για να πάρουμε τα μικρά που ήταν περισσότερα. Είχε δει στα μισά του κύκλου ότι είχα καλή ανταπόκριση και αυξαναμε τη δόση στις 300 μονάδες. 

Η ovitrelle βοηθάει στην τελική ωρίμανση των ωαρίων. Είχαμε δει από τις πρώτες 2 ωοληψιες ότι είχα ζήτημα σε αυτό με ανώριμα ωάρια (ΜΙ), οπότε αυξήσαμε την ovitrelle και αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των ώριμων (ΜΙΙ) ωαρίων που παίρναμε από εκεί και έπειτα..

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

2 ώρες πρίν, isavela81 είπε:

Έχασα τον πατέρα μου πριν λίγες ημέρες, με πήρε τηλ.ο σφακ  κ μου είπε καλό θα ήταν να ηρεμήσω γιατί δεν θα βοηθούσε καθόλου τώρα ούτε στο αποτέλεσμα ούτε στην ψυχολογία μου. Ούτε ξέρω πόσο πόνο νιώθω τώρα δεν θα το άντεχα να πάω για διέγερση,ευτυχώς δεν με πίεσαν 

Αχ κορίτσι μου συλλυπητήρια,δύναμη να σου δίνει ο μπαμπάς σου από εκεί ψηλά να το ξεπεράσεις σύντομα !!!! 

• Ευχαριστώ 1

23 hours ago, Anastasia14 said:

Άρα την ημέρα της ωοληψίας στη μονάδα μία εκσπερματιση κανει μόνο? Μπερδεύτηκα, συγγνώμη 🤣 εμάς που ο συζυγος ειχε μικροβιο μας έλεγαν καθημερινή εκσπερματιση, αλλα πριν την ωοληψία 3 μερες αποχή. Φαντάστηκα πως το λέγανε για να έχουμε καλύτερο αριθμό(?). Άμα κανω εμβρυομεταφορα και πάει καλά θα σου πω αν δουλεύει η οδηγία.

Σε καταλαβαίνω για το εμβρυο. Κι εμεις την τελευταία φορά είχαμε D3 7cells, αλλα σταμάτησε δυστυχώς.. 

Εκανα διέγερση με ωοληψια. Λίγες μέρες μετά εκανα υπέρηχο, χωρίς να εχω πάρει τίποτα μετα την ovitrelle και βλέπαμε ενα ωοθυλακιο 20mm με καλή Ε2, οπότε εκανα το ίδιο βραδυ 2η ovitrelle στον ίδιο κυκλο και τη μεθεπόμενη μέρα ωοληψια. Δυστυχώς σε εμένα ήταν κενό το ωοθυλακιο. Το είχαμε δοκιμάσει και μια αλλη φορά, αλλά ζήτησα έναν υπερηχο πριν μπούμε για ωοληψία και το ωοθυλακιο φαινόταν με σκιές στον υπέρηχο, σα χαλασμένο. Δε θυμάμαι ακριβώς πώς μου το ειχε πει ο γιατρός, αλλα τότε ακυρωσαμε την ωοληψία γιατι δε θα είχε σίγουρα ωάριο. Η λογική ειναι να μη χάνετε κανένα ωάριο. Έχω διαβάσει κοπέλες που λένε ότι σε εκείνες πήγε καλα. Αν το ξαναδοκιμάσω θα σου πω!

Σε μπέρδεψα χαχχα

πχ αν τετάρτη πρωί πας στο κέντρο με ραντεβού για ωοληψια

θα κάνει εκσπερμάτωση Δευτέρα βράδυ αργα ή τρίτη πρωί νωρισ και μετά πάλι τετάρτη  πρωί στο κέντρο 

πάντως θα με ενδιέφερε να ακούσω απόψεις γιατρών γαιτι πρέπει τηρείται αυτό το τριήμερο…ανδρολόγος και εμβρυολόγοι λένε το αντίθετο ότι πάνω από δύο μέρες αποχή δε βοηθάει στην κινητικότητα κατακερματισμό  κτλ των σπερματοζωαρίων 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ek3001 είπε:

Σε μπέρδεψα χαχχα

θα κάνει εκσπερμάτωση Δευτέρα βράδυ αργα ή τρίτη πρωί νωρισ και μετά πάλι τετάρτη  πρωί στο κέντρο 

πάντως θα με ενδιέφερε να ακούσω απόψεις γιατρών γαιτι πρέπει τηρείται αυτό το τριήμερο…ανδρολόγος και εμβρυολόγοι λένε το αντίθετο ότι πάνω από δύο μέρες αποχή δε βοηθάει στην κινητικότητα κατακερματισμό  κτλ των σπερματοζωαρίων 

Οκ, τώρα κατάλαβα!

Ο πρώτος γυναικολόγος όταν προσπαθούσαμε για φυσική σύλληψη, που δε ξέραμε τι προβλήματα υπήρχαν και ζούσαμε στο συννεφάκι μας, μας ελεγε επαφές κάθε δύο μέρες γιατί το σπέρμα με καθημερινή εκσπερματιση δεν είναι τόσο καλό.. ο ουρολόγος επίσης συμφωνούσε (βέβαια και οι δυο μας ελεγαν όταν ρωτούσαμε για το 0%μορφολογία να μην ανησυχούμε και οτι θα το βρουν οι εμβρυολόγοι (!). Αλλάζοντας γυναικολόγο και παίρνοντας και δεύτερη γνώμη απο πολυ γνωστό ουρολόγο μας είπαν λόγω μικροβιου καθημερινή εκσπερματιση ιδανικά και στην ωοληψια 3 μέρες αποχή. Επειδή συνήθως όταν έχουμε ωοληψία κανω τον τελευταίο υπέρηχο περίπου 48 ώρες πριν, ο γυναικολόγος πάντα μου λεει αν δεν είχαμε εκσπερματιση την προηγούμενη μερα να γίνει οπωσδήποτε εκείνη, δηλαδη τη μερα που το βράδυ εγώ θα κανω ovitrelle. Να σου είμαι ειλικρινής δεν εχω ρωτήσει ποτέ γιατί, ενώ γενικά κανω 800 ερωτήσεις. Ειχα στο μυαλό μου ότι θέλει τουλάχιστον 48 ώρες για να ειναι καλο το δείγμα, δε ξέρω γιατι όμως.. 🤣

4 minutes ago, Anastasia14 said:

Οκ, τώρα κατάλαβα!

Ο πρώτος γυναικολόγος όταν προσπαθούσαμε για φυσική σύλληψη, που δε ξέραμε τι προβλήματα υπήρχαν και ζούσαμε στο συννεφάκι μας, μας ελεγε επαφές κάθε δύο μέρες γιατί το σπέρμα με καθημερινή εκσπερματιση δεν είναι τόσο καλό.. ο ουρολόγος επίσης συμφωνούσε (βέβαια και οι δυο μας ελεγαν όταν ρωτούσαμε για το 0%μορφολογία να μην ανησυχούμε και οτι θα το βρουν οι εμβρυολόγοι (!). Αλλάζοντας γυναικολόγο και παίρνοντας και δεύτερη γνώμη απο πολυ γνωστό ουρολόγο μας είπαν λόγω μικροβιου καθημερινή εκσπερματιση ιδανικά και στην ωοληψια 3 μέρες αποχή. Επειδή συνήθως όταν έχουμε ωοληψία κανω τον τελευταίο υπέρηχο περίπου 48 ώρες πριν, ο γυναικολόγος πάντα μου λεει αν δεν είχαμε εκσπερματιση την προηγούμενη μερα να γίνει οπωσδήποτε εκείνη, δηλαδη τη μερα που το βράδυ εγώ θα κανω ovitrelle. Να σου είμαι ειλικρινής δεν εχω ρωτήσει ποτέ γιατί, ενώ γενικά κανω 800 ερωτήσεις. Ειχα στο μυαλό μου ότι θέλει τουλάχιστον 48 ώρες για να ειναι καλο το δείγμα, δε ξέρω γιατι όμως.. 🤣

Μπορεί στην περίπτωση σας να είναι έτσι δεν ξέρω αλλά θα έλεγα να κάνεις και την 801 ερώτηση!!

αν πάρεις απάντηση να μας την πεις σε παρακαλώ!! Πόσο μπέρδεμα πια…

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

Σε μπέρδεψα χαχχα

Πάντως και ο ανδρολόγος ο δικός μας το ίδιο μας έχει πει λόγω dfi.

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

Σε μπέρδεψα χαχχα

Έχει αποδειχθεί σε έρευνες ότι η εκσπερμάτιση πριν την λήψη δείγματος για εξωσωματική γονιμοποίηση, μειώνει το dfi των σπερματοζωαρίων. Για αυτό πολλές φορές οι εμβρυολογοι αν δεν είναι καλό το πρώτο δείγμα ζητάνε και δεύτερο. Το τριήμερο αποχής πολλοί συνεχίζουν να το λένε γιατί προϋπόθεση είναι να έχουν ενημερωθεί και για τις τρέχουσες έρευνες. Και γενικότερα για το σπέρμα ακούμε τον ανδρολογο όχι τον γυναικολόγο!

Ορίστε η έρευνα για να την διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται:

https://

www.fertstert.org/article/S0015-0282(21)01351-0/fulltext

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

17 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

Σε μπέρδεψα χαχχα

Δεν ξέρω αν το τριήμερο είναι κάτι που συστήνουν πάντως και ο δικός μας γυναικολόγος την ίδια οδηγία δίνει στον σύζυγο για την τελευταία εκσπερμάτωση πριν την ωοληψια. Και συγκεκριμένα στην τελευταία ωοληψία δεν είχε τίποτα απολύτως ο σύζυγος και το dfi ήταν 4 ή 6 κάτι τέτοιο! Δηλαδή και σε φυσιολογικό σπέρμα δεν είχαμε 3 ημέρες αποχή. Βασικά το 3 ημέρες μόνο σε ένα μικροβιολογικό μας το είχαν πει που είχε κάνει ένα απλό σπερμοδιάγραμμα για την επιτροπή. 

Κοριτσια σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας, τελικά θα πάω για μαγνητική και θα δούμε πως θα το διαχωριστούμε μετά. Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα ❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια .ειμαι στην Πέμπτη μέρα μετά τη δεύτερη μου ετ. Είχα σήμερα λίγο καφέ αιματακι στο σερβιετακι μου επανω όχι στο σκούπισμα .το μεσημέρι .τωρα ειμαο οκ.γενικα αυτή τη φορά από τη δεύτερη μέρα είχα τραβήγματα χαμηλα.μιλησα σήμερα με τη γιατρό κ ειπε ότι πιθανα να είναι αιμα εμφύτευσης και μου έβαλε παραπάνω προγεστερονη . Ηθελα να ρωτήσω έχει συμβεί σε κάποια να είχε λίγο αιματακι καφέ και η χοριακη της να ήταν αρνητική;

• Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 5

1 hour ago, karlajo είπε:

Καλησπέρα κοριτσια .ειμαι στην Πέμπτη μέρα μετά τη δεύτερη μου ετ. Είχα σήμερα λίγο καφέ αιματακι στο σερβιετακι μου επανω όχι στο σκούπισμα .το μεσημέρι .τωρα ειμαο οκ.γενικα αυτή τη φορά από τη δεύτερη μέρα είχα τραβήγματα χαμηλα.μιλησα σήμερα με τη γιατρό κ ειπε ότι πιθανα να είναι αιμα εμφύτευσης και μου έβαλε παραπάνω προγεστερονη . Ηθελα να ρωτήσω έχει συμβεί σε κάποια να είχε λίγο αιματακι καφέ και η χοριακη της να ήταν αρνητική;

Όντως είναι πιθανό να είναι εμφύτευση. Το εύχομαι από καρδιάς! Εγώ είχα κάνει εμβρυομεταφορά με 2ης μέρας έμβρυα ημέρα Σάββατο και είχα θετικό τεστ την επόμενη Κυριακή, δηλαδή 9 μέρες μετά. Είδα πολύ λίγο ροζ Δευτέρα πρωί και Τρίτη πρωί και χοριακή έκανα Πέμπτη όπου και ήταν θετική. Καλή επιτυχία!

Κορίτσια να σας ότι σας διαβάζω καθημερινά και ετοιμάζομαι και πάλι να μπω στην παρέα... Η αλήθεια είναι ότι νιώθω αρκετά απογοητευμένη, όχι γιατί ξαναμπαίνω επίσημα στο καφέ, αλλά γιατί ξαναμπαίνω ενώ οι συνθήκες της ζωής μου αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δύσκολες. Ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι με μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Ακολούθησε μια φυσιολογική σύλληψη που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση Ιούνιο. Ξεκούραση για τρεις μήνες και φτάσαμε Σεπτέμβρη. Έχω ξεκινήσει δουλειά, ο μικρός μου σταθμό και είμαστε όλοι αρκετά κουρασμένοι. Αλλά δε γίνεται και να περιμένω κι άλλο, γιατί αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα... Δε θα αλλάξει κάτι. Ήλπιζα να έρθει η δεύτερη εγκυμοσύνη όσο ήμουν ακόμη σε άδεια αλλά δεν έγινε. Πάμε λοιπόν πάλι... Το κλασικό μου πρωτόκολλο. Το Σάββατο έχω υστεροσκοπηση και μικροβίωμα και με την επόμενη περίοδο ξεκινάω και γω επίσημα προετοιμασία για εμβρυομεταφορά. Με τα τελευταία μου τρία εμβρυάκια δεύτερης μέρας που έχω στην κατάψυξη από τον αγαπημένο μου κύριο Γάτο. Αν αποτύχει θα βρεθώ πάλι στο μηδέν και αυτή η σκέψη με φορτίζει πολύ... Αλλά ας μην προτρέχουμε. Έχει ο Θεός! Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη, γιατί θα τη χρειαστώ!

• Ευχή 8

3 minutes ago, Margeau said:

Όντως είναι πιθανό να είναι εμφύτευση. Το εύχομαι από καρδιάς! Εγώ είχα κάνει εμβρυομεταφορά με 2ης μέρας έμβρυα ημέρα Σάββατο και είχα θετικό τεστ την επόμενη Κυριακή, δηλαδή 9 μέρες μετά. Είδα πολύ λίγο ροζ Δευτέρα πρωί και Τρίτη πρωί και χοριακή έκανα Πέμπτη όπου και ήταν θετική. Καλή επιτυχία!

Κορίτσια να σας ότι σας διαβάζω καθημερινά και ετοιμάζομαι και πάλι να μπω στην παρέα... Η αλήθεια είναι ότι νιώθω αρκετά απογοητευμένη, όχι γιατί ξαναμπαίνω επίσημα στο καφέ, αλλά γιατί ξαναμπαίνω ενώ οι συνθήκες της ζωής μου αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δύσκολες. Ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι με μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Ακολούθησε μια φυσιολογική σύλληψη που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση Ιούνιο. Ξεκούραση για τρεις μήνες και φτάσαμε Σεπτέμβρη. Έχω ξεκινήσει δουλειά, ο μικρός μου σταθμό και είμαστε όλοι αρκετά κουρασμένοι. Αλλά δε γίνεται και να περιμένω κι άλλο, γιατί αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα... Δε θα αλλάξει κάτι. Ήλπιζα να έρθει η δεύτερη εγκυμοσύνη όσο ήμουν ακόμη σε άδεια αλλά δεν έγινε. Πάμε λοιπόν πάλι... Το κλασικό μου πρωτόκολλο. Το Σάββατο έχω υστεροσκοπηση και μικροβίωμα και με την επόμενη περίοδο ξεκινάω και γω επίσημα προετοιμασία για εμβρυομεταφορά. Με τα τελευταία μου τρία εμβρυάκια δεύτερης μέρας που έχω στην κατάψυξη από τον αγαπημένο μου κύριο Γάτο. Αν αποτύχει θα βρεθώ πάλι στο μηδέν και αυτή η σκέψη με φορτίζει πολύ... Αλλά ας μην προτρέχουμε. Έχει ο Θεός! Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη, γιατί θα τη χρειαστώ!

Σου εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία!!!καταλαβαίνω τη δυσκολία  και η καθημερινότητα με τη δουλειά και όλα μαζί είναι δύσκολη .αλλα δυστυχώς η  ευτυχώς δε θα υπάρχουν Κ.Σ. Χαχχα

μονο στη φυσική και στη χημεία δυστυχώς υπάρχουν! 

και πολύ δύναμη και όλα θα πάνε καλά!!

1 hour ago, karlajo said:

Πολύ πιθανό! Εγω είχα κάτι τέτοιο όταν είχα μείνει έγκυος φυσιολογικά …

στο εύχομαι από καρδιάς!

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

1 ώρα πρίν, karlajo είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου εύχομαι αυτήν την φορά να είναι η τυχερή σου και να κρατήσετε αγκαλιά ένα ή δύο υγιές μωράκια !!! 
εγώ στις δύο μεταφορές που είχα μείνει έγκυος είχα καφέ και τις δύο φορές δύο τρεις μέρες πριν την χοριακη !!! Πολύ θετικό πάντως το καφέ !!! Με το καλό η χοριακη!!!

• Ευχή 1

10 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Καλη επιτυχία! Μην σκέφτεσαι το αρνητικό ενδεχόμενο, είναι απλά μια υπόθεση, μια αρνητική σκέψη, επικεντρωσου στο τώρα και στο κάθε βήμα. ❤️

12 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Γενικά είναι ένα θετικό δείγμα το spotting! Καλη επιτυχία και περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα ❤️🤞

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...