Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 49 minutes ago, Anastasia14 said:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε. 

Γονείς

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω. 

Κορίτσι μου μην αισθάνεσαι περίεργα, όσες το ζήσαμε νιώθουμε ακριβώς αυτό που λες. Ειμαι κ εγω σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις. Κ εγω ένιωθα οτι άργησα, οτι κακώς έβαλα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου, οτι επδ απέτυχε την 1η φορά δε θα γινόταν ποτε. Ολα ομως πήγαν καλα μετα κ απέκτησα τα παιδάκια μου. Εχε πίστη στις βλαστοκυστες σου, καποια ή καποιες απο αυτές ειναι τα παιδάκια σου ❤️ εύχομαι σύντομα μόλις είσαι έτοιμη να προχωρήσετε κ όλα να πάνε καλα απο την 1η φορά 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Matinaa είπε:

Καλημερα σας/ Πώς μπορω να βρω το καφε 2025 για να ρωτησω αν καποια κοπελα χρειαζεται καποια φαρμακα? ψαχνω κ δεν τα καταφερνω 

Καλημέρα !!  Έχουμε μείνει με το καφέ του 2024 και τα λέμε εδώ χαχα!! Αν τα χρειάζετε κάποια θα το δει από εδώ 

• Καλή τύχη! 1

4 minutes ago, Blu24 said:

Καλημέρα !!  Έχουμε μείνει με το καφέ του 2024 και τα λέμε εδώ χαχα!! Αν τα χρειάζετε κάποια θα το δει από εδώ 

οκ λοιπον! Ανοιξα πριν νεο τοπικ αλλα τα γραφωκι εδω καλου κακου.

Μου εχουν δωσει καποια φαρμακα για να τα ανεβασω.

Δεν μπορω να ανεβασω φωτο απ ο.τι βλεπω.

- vasclor προγεστερονη ενα κουτι (ληξη 10/2026)

- prolutex ενεσιμο διαλυμα 2 κουτια (ληξη 20/5/2026)

Ελπιζω να τα εγραψα σωστα 

• Μου αρέσει 2

βρε κοριτσια να σας ρωτήσω πήγα σε έναν γυναικολόγο για παπ και κουβεντιάζοντας μου είπε οτι αφοι κανω επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις πρεπει να κανω εξεταση BRCA 1 BRCA2 για προδιαθεση καρκινου προκειμενου να δουμε αν μπορω να κανω τοσο εντατικα, εχετε κανει ποτε τετοια εξεταση? 

καλησπερα σε ολες ❤️ χαθηκα για δυο μηνες.,.....δεν εμπαινα ουτε στην παρεα....... ευχομαι να περνατε ομορφο χρονο οι εγκυουλες της παρεας, να το απολαμβανετε κ καλα αποτελεσματα σε οσες προσπαθουμε...πολυ τρεξιμο με το να βρω καταλληλο γιατρο, χρηματα, χρονος..κι απο παντου την ιδια απαντηση..απογοητευση... γενικα καμια προσπαθεια αυτο το διαστημα, μονο ραντεβου κ κακοι κυκλοι...θα παω στον σφ..δη στον επομενο κυκλο, δυστυχως ηταν κλειστος αυγουστο...αλλα δε μου δινει κ ιδιατερες ελπιδες... τουλαχιστον, θα το προσπαθησει .... 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Φεγγάρι είπε:

καλησπερα σε ολες ❤️ χαθηκα για δυο μηνες.,.....δεν εμπαινα ουτε στην παρεα....... ευχομαι να περνατε ομορφο χρονο οι εγκυουλες της παρεας, να το απολαμβανετε κ καλα αποτελεσματα σε οσες προσπαθουμε...πολυ τρεξιμο με το να βρω καταλληλο γιατρο, χρηματα, χρονος..κι απο παντου την ιδια απαντηση..απογοητευση... γενικα καμια προσπαθεια αυτο το διαστημα, μονο ραντεβου κ κακοι κυκλοι...θα παω στον σφ..δη στον επομενο κυκλο, δυστυχως ηταν κλειστος αυγουστο...αλλα δε μου δινει κ ιδιατερες ελπιδες... τουλαχιστον, θα το προσπαθησει .... 

Καλησπέρα!!! Και εγώ στον σφακ είμαι, μην απογοητεύσε εδώ δεν έχω πιάσει ακόμη πάτωμα εγώ που είμαι.και μεγαλύτερη καλέ! Περιμένουμε νέα σου 

1 ώρα πρίν, isavela81 είπε:

Καλησπέρα!!! Και εγώ στον σφακ είμαι, μην απογοητεύσε εδώ δεν έχω πιάσει ακόμη πάτωμα εγώ που είμαι.και μεγαλύτερη καλέ! Περιμένουμε νέα σου 

Ισαβελα μου γεια σου ☺️ ευχομαι να εισαι σε καλυτερη θεση απο μενα.... αυτον τον κυκλο δεν εχω κανερνα ωοθυλακιο...κ δεν θα βοηθησουν ουτε διεγερτικα τιποτα...σε φυσικο θα παμε κ αν ..... κ πρεπει να εχεις ενα τσουβαλι λεφτα να κανεις ολα αυτα που μπορει να βοηθησουν....τυπου βελονισμο, prp, υστεροσκηπηση, κλπ κλπ... 

17 ώρες πρίν, Φεγγάρι είπε:

Ισαβελα μου γεια σου ☺️ ευχομαι να εισαι σε καλυτερη θεση απο μενα.... αυτον τον κυκλο δεν εχω κανερνα ωοθυλακιο...κ δεν θα βοηθησουν ουτε διεγερτικα τιποτα...σε φυσικο θα παμε κ αν ..... κ πρεπει να εχεις ενα τσουβαλι λεφτα να κανεις ολα αυτα που μπορει να βοηθησουν....τυπου βελονισμο, prp, υστεροσκηπηση, κλπ κλπ... 

Καλησπέρα μακαρι να βρουμε ολες εκεινο το ενα ωαριο που θα μας ευλογησει με ενα υγιες μωρο, προς το παρον κατι μου βρηκαν στο στηθος οχι απαραιτητα κακο αλλα ελαφρα με ανησυχησαν ελπιζω να μην πηγαινω για αλλου και καταληξω αλλου 

• Δύναμη! 1

Καλησπέρα κορίτσια, χάθηκα για ένα διάστημα, είχα τερματίσει λίγο ψυχολογικά. Ακόμα δλδ δεν είμαι και πολύ οκ αλλά το παλεύω. Εχω χάσει επεισόδια, θα τα διαβάσω όλα να μάθω τα νέα σας. Όσες τα καταφέρατε με το καλό να έρθουν τα μωρά σας, όσες ακόμα παλεύετε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. 
Με λίγα λόγια η δικιά μου ιστορία μετά την δεύτερη αποτυχημένη ετ (ήταν βιοχημική τελικά) στον πρώτο υπέρηχο εντοπίσαμε μια περίεργη κύστη στο τοίχωμα της μήτρας. Πιθανώς αδενομυωμα. Είπαμε να το παρακολουθήσουμε να δούμε πως θα πάει και ακόμα και σήμερα είναι εκεί. Μικρότερο βέβαια, ίσα που φαίνεται, αλλά παραμένει εκεί. Μου έδωσε τρεις επιλογές ο γιατρός μου.

1. να κάνω μαγνητική, αν υπάρχει κάτι να κάνω Arvekap για καταστολή 2 μήνες και μετά ετ τα τελευταία μου 2 εμβρυακια

2. να κάνω κατευθείαν καταστολή με Arvekap για δύο μήνες χωρίς την μαγνητική και μετά ετ

3. να πάμε να κάνουμε μεταφορά και ότι μας βρει μας βρήκε. 

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! Από την μια σκέφτομαι να κάνω καταστολή και να πάω στην τελευταία εμβρυομεταφορά, από την άλλη φοβάμαι πως θα μπω σε τζάμπα κόπο με την καταστολή και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα πάλι. Επίσης φοβάμαι μετά την Arvekap μην τυχόν και «οργιάσουν» όλα και επιστρέψουν πιο επιθετικά. Ο γιατρός μου είπε πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο αλλά φοβάμαι. Ασε που φοβάμαι τα συμπτώματα της καταστολής και τα νεύρα μου που από μικρό παιδί είναι μεγαλύτερα από το μπόι μου 🤦‍♀️

Εντωμεταξύ μιλάω για εμβρυομεταφορά αλλά να είμαι ειλικρινής ψυχολογικά δεν είμαι καθόλου εκεί. Χθες ενώ λέγαμε για την αδενομυωση οκ όλα καλά μόλις με ρώτησε τι σκέφτομαι για εμβρυομεταφορα έβαλα τα κλάματα σαν την χαζή 😭

Εχει καμία άλλη κοπέλα εμπειρία από καταστολή περιόδου; Πως το πέρασε κλπ; 

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χάθηκα για ένα διάστημα, είχα τερματίσει λίγο ψυχολογικά. Ακόμα δλδ δεν είμαι και πολύ οκ αλλά το παλεύω. Εχω χάσει επεισόδια, θα τα διαβάσω όλα να μάθω τα νέα σας. Όσες τα καταφέρατε με το καλό να έρθουν τα μωρά σας, όσες ακόμα παλεύετε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. 
Με λίγα λόγια η δικιά μου ιστορία μετά την δεύτερη αποτυχημένη ετ (ήταν βιοχημική τελικά) στον πρώτο υπέρηχο εντοπίσαμε μια περίεργη κύστη στο τοίχωμα της μήτρας. Πιθανώς αδενομυωμα. Είπαμε να το παρακολουθήσουμε να δούμε πως θα πάει και ακόμα και σήμερα είναι εκεί. Μικρότερο βέβαια, ίσα που φαίνεται, αλλά παραμένει εκεί. Μου έδωσε τρεις επιλογές ο γιατρός μου.

1. να κάνω μαγνητική, αν υπάρχει κάτι να κάνω Arvekap για καταστολή 2 μήνες και μετά ετ τα τελευταία μου 2 εμβρυακια

2. να κάνω κατευθείαν καταστολή με Arvekap για δύο μήνες χωρίς την μαγνητική και μετά ετ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! Από την μια σκέφτομαι να κάνω καταστολή και να πάω στην τελευταία εμβρυομεταφορά, από την άλλη φοβάμαι πως θα μπω σε τζάμπα κόπο με την καταστολή και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα πάλι. Επίσης φοβάμαι μετά την Arvekap μην τυχόν και «οργιάσουν» όλα και επιστρέψουν πιο επιθετικά. Ο γιατρός μου είπε πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο αλλά φοβάμαι. Ασε που φοβάμαι τα συμπτώματα της καταστολής και τα νεύρα μου που από μικρό παιδί είναι μεγαλύτερα από το μπόι μου 🤦‍♀️

Εντωμεταξύ μιλάω για εμβρυομεταφορά αλλά να είμαι ειλικρινής ψυχολογικά δεν είμαι καθόλου εκεί. Χθες ενώ λέγαμε για την αδενομυωση οκ όλα καλά μόλις με ρώτησε τι σκέφτομαι για εμβρυομεταφορα έβαλα τα κλάματα σαν την χαζή 😭

γεια σου, Δήμητρα! Δυστυχώς δεν γνωρίζω για την καταστολή, δεν μπορώ να βοηθήσω. Απλά ήθελα να σου πω ότι λυπάμαι για την εξέλιξη της ετ σου και ότι ελπίζω η επόμενη (όποτε και αν νιώσεις έτοιμη να την κάνεις) να σου δώσει επιτέλους το/α μωράκι/α σου!

Διαφημίσεις

1 hour ago, anemonii είπε:

γεια σου, Δήμητρα! Δυστυχώς δεν γνωρίζω για την καταστολή, δεν μπορώ να βοηθήσω. Απλά ήθελα να σου πω ότι λυπάμαι για την εξέλιξη της ετ σου και ότι ελπίζω η επόμενη (όποτε και αν νιώσεις έτοιμη να την κάνεις) να σου δώσει επιτέλους το/α μωράκι/α σου!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Εσυ τι κάνεις; Πως είσαι; 

5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου! Ουτε εγω εχω εμπειρια απο καταστολή αλλα θα σου προτεινα να παρεις τον χρονο που χρειαζεσαι μεχρι την επομενη εμβρυομεταφορα και να την κανεις οταν νιωσεις ετοιμη..παρε τον χρονο σου και για την αποσφαση της καταστολης ή οχι.. σου στελνω μεγαλη αγκαλια

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλως την !! Ελπιζω να τελειωσουν εδω τα βασανα σου με την επομενη ετ…

Γιατι να γινει η καταστολη δεν καταλαβα… που βοηθαει;;

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλησπέρα Δήμητρα! Σε είχα πολύ στο νου μου και ήθελα να ρωτήσω αν είσαι καλά αλλά ντρεπόμουν... Λυπάμαι πολύ που το πέρασες αυτό. Εύχομαι σύντομα να έρθει το μωράκι σου και να σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις στεναχώριες σου ως εδώ. Θα ήθελα να σου πω να μην το βάζεις κάτω και να παλεύεις. Είναι μεγάλη παγίδα δυστυχώς η αποτυχία και την έχω βιώσει και γω αρκετές φορές. Εγώ προσωπικά όταν πορευόμουν προς την τρίτη πλέον εμβρυομεταφορά και ευτυχώς πετυχημένη έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο εξειδικευμένη ακριβώς για να αντιμετωπίσω αυτό μου τον φόβο μιας ακόμη αποτυχίας. 

Τώρα σχετικά με αυτό που ρωτάς η καταστολή είναι αρκετά ζόρικη. Δεν έχω κάνει για πολύ καιρό παρόλο που είχα ενδομητρίωση. Έκανα στο πλαίσιο προετοιμασίας εμβρυομεταφοράς για αρκετές μέρες, περίπου έναν ολόκληρο μήνα.. Ζορίστηκα. Δε θα σου πω ψέματα. Στον αμέσως επόμενο κύκλο όμως έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Και θεωρώ ότι βοήθησε η καταστολή. Το έχω ακούσει αυτό και για κοπέλες που έκαναν μετά από λαπαροσκοπικό χειρουργείο. Οπότε εγώ θα σου έλεγα να κάνεις όλο το πακέτο. Με ψυχραιμία και υπομονή. Σε κάνω μια ζεστή αγκαλιά και εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλως την !! Ελπιζω να τελειωσουν εδω τα βασανα σου με την επομενη ετ…

Γιατι να γινει η καταστολη δεν καταλαβα… που βοηθαει;;

Ο σκοπός της καταστολής είναι να περιοριστεί πιθανή φλεγμονή απο την αδενομητριωση. Τουλάχιστον αυτήν που υποπτευόμαστε γιατι σαφής διάγνωση για την αδενομητριωση δεν υπάρχει απ ότι κατάλαβα. Μακαρι να τελειώσουν τα βάσανα για όλες μας εδώ πέρα. 

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Καλησπέρα Δήμητρα! Σε είχα πολύ στο νου μου και ήθελα να ρωτήσω αν είσαι καλά αλλά ντρεπόμουν... Λυπάμαι πολύ που το πέρασες αυτό. Εύχομαι σύντομα να έρθει το μωράκι σου και να σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις στεναχώριες σου ως εδώ. Θα ήθελα να σου πω να μην το βάζεις κάτω και να παλεύεις. Είναι μεγάλη παγίδα δυστυχώς η αποτυχία και την έχω βιώσει και γω αρκετές φορές. Εγώ προσωπικά όταν πορευόμουν προς την τρίτη πλέον εμβρυομεταφορά και ευτυχώς πετυχημένη έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο εξειδικευμένη ακριβώς για να αντιμετωπίσω αυτό μου τον φόβο μιας ακόμη αποτυχίας. 

Τώρα σχετικά με αυτό που ρωτάς η καταστολή είναι αρκετά ζόρικη. Δεν έχω κάνει για πολύ καιρό παρόλο που είχα ενδομητρίωση. Έκανα στο πλαίσιο προετοιμασίας εμβρυομεταφοράς για αρκετές μέρες, περίπου έναν ολόκληρο μήνα.. Ζορίστηκα. Δε θα σου πω ψέματα. Στον αμέσως επόμενο κύκλο όμως έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Και θεωρώ ότι βοήθησε η καταστολή. Το έχω ακούσει αυτό και για κοπέλες που έκαναν μετά από λαπαροσκοπικό χειρουργείο. Οπότε εγώ θα σου έλεγα να κάνεις όλο το πακέτο. Με ψυχραιμία και υπομονή. Σε κάνω μια ζεστή αγκαλιά και εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου, δεν είναι ότι το πήρα βαριά την βιοχημική, έχω και μια εξωμήτρια στο ιστορικό μου. Πιο βαριά πήρα το θέμα της αδενομητριωσης. Πριν ξεκινήσω την εξωσωματική επέμενα μήπως έχω ενδομητριωση αλλά δεν βρήκα τίποτα και τελικά βρήκαμε αυτό που μοιάζει με αδενομυωμα εντελώς τυχαία. Παρόλα αυτά με πείραξε, δεν ήμουν σε θέση να το αντιμετωπίσω. Είναι σαν να σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια. Δεν είχα ποτέ συμπτώματα όπως άλλες κοπέλες με βαριές περιόδους, πόνους στην περίοδο, πόνους στην επαφή, συμφύσεις κλπ. Απέκλεισα την ενδομητριωση και μου ήρθε κάτι που δεν περίμενα. 
Φοβάμαι δεν στο κρύβω, γιατί έχω μια πολύ απαιτητική δουλειά, με πάρα πολλές ευθύνες. Φοβάμαι μην δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ στην δουλειά μου. Τα συμπτώματα σου πόσο σύντομα ξεκίνησαν στην καταστολή; Μου είπε για δύο μήνες τουλάχιστον. Ο γιατρός μου θεωρεί πως θα τα πάω καλά γιατί έχω κάποια επιπλέον κιλά (μια εξωμητρια, δυο διεγέρσεις και δυο αποτυχημένες εμβρυομεταφορες το έκαναν το θαύμα τους 😄 ) οπότε θα με προστατεύει αυτό από τα πολύ έντονα συμπτώματα. 
Εχω διαβάσει κ εγώ από αρκετές κοπέλες πως μετά την καταστολή έμειναν έγκυες φυσιολογικά. Για εμένα είναι λίγο απίθανο γιατί έχω μια σάλπιγγα και μια καλή ωοθήκη και είναι σε διαφορετικές μεριές (η καλή ωοθήκη δεν έχει σάλπιγγα). Αν δεν θέλεις να τα γράφεις εδώ στείλε μου ένα μήνυμα να μου πεις για την δική σου εμπειρία αν δεν σου είναι κόπος δηλαδή.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...