Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

4η εβδομάδα εγκυμοσύνης

Kate86

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!Αυτή είναι η τρίτη φορά που γράφω😍!Γενικά με έχετε βοηθήσει πολύ❤❤!!Μόλις την περασμένη εβδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος!!Είμαι στην τέταρτη βδομάδα της εγκυμοσύνης μου!Η χοριακή είναι 829,9 και ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορούμε να δούμε κάτι ακόμα και να πάω την άλλη βδομάδα,αφού κάνω πάλι μια χοριακή κ δούμε ότι η τιμή είναι πάνω από 1.000.Έχω λίγα ποναλάκια τύπου περιόδου χαμηλά στην κοιλιά(όχι συνεχόμενα) κ στην ευαίσθητη περιοχή μια αίσθηση που μπορώ να περιγράψω ως μικρή πίεση.Επιπλέον έχω πόνο στη μέση, πολλά λευκά υγρά και δυσκοιλιότητα. Θα πρέπει να ανησυχώ;Φοβάμαι πολύ γενικά.Είναι κάτι πέρα από καφε (δεν έπινα και ποτέ),κάπνισμα (δεν είμαι καπνίστρια) και ποτό που θα πρέπει να προσέξω.Εργάζομαι σε μουσείο.Έχω κάποια ορθοστασία καθώς κάνω ξεναγήσεις,υπάρχει περίπτωση αποβολής λόγω αυτού;;

Ξέχασα να αναφέρω πως δεν έχω καθόλου ευαισθησία στις μυρωδιές,ούτε έχει αλλάξει κάτι στην όρεξή μου,ούτε ζαλάδες έχω,ούτε τάση για εμετό.Είναι φυσιολογικό αυτό;;

Σας ευχαριστώ πολύ🤩😍

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Kate86 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!Αυτή είναι η τρίτη φορά που γράφω😍!Γενικά με έχετε βοηθήσει πολύ❤❤!!Μόλις την περασμένη εβδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος!!Είμαι στην τέταρτη βδομάδα της εγκυμοσύνης μου!Η χοριακή είναι 829,9 και ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορούμε να δούμε κάτι ακόμα και να πάω την άλλη βδομάδα,αφού κάνω πάλι μια χοριακή κ δούμε ότι η τιμή είναι πάνω από 1.000.Έχω λίγα ποναλάκια τύπου περιόδου χαμηλά στην κοιλιά(όχι συνεχόμενα) κ στην ευαίσθητη περιοχή μια αίσθηση που μπορώ να περιγράψω ως μικρή πίεση.Επιπλέον έχω πόνο στη μέση, πολλά λευκά υγρά και δυσκοιλιότητα. Θα πρέπει να ανησυχώ;Φοβάμαι πολύ γενικά.Είναι κάτι πέρα από καφε (δεν έπινα και ποτέ),κάπνισμα (δεν είμαι καπνίστρια) και ποτό που θα πρέπει να προσέξω.Εργάζομαι σε μουσείο.Έχω κάποια ορθοστασία καθώς κάνω ξεναγήσεις,υπάρχει περίπτωση αποβολής λόγω αυτού;;

Ξέχασα να αναφέρω πως δεν έχω καθόλου ευαισθησία στις μυρωδιές,ούτε έχει αλλάξει κάτι στην όρεξή μου,ούτε ζαλάδες έχω,ούτε τάση για εμετό.Είναι φυσιολογικό αυτό;;

Σας ευχαριστώ πολύ🤩😍

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Τα συμπτώματα είναι ακόμα νωρίς να εμφανιστούν!Εγώ στην αρχή είχα μόνο υπνηλία.Τα υπόλοιπα ξεκίνησαν γύρω στην 7η εβδομάδα.

Γενικά να αποφεύγεις τις σαλάτες απ' έξω και στο σπίτι να τις πλένεις πολύ καλά και ειδικά το μαρούλι καθώς και τα τυριά που τρως να είναι παστεριώμενα και τα κρέατα πολύ καλά ψημένα.Αυτά σε γενικές γραμμές,σίγουρα περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες θα σου δώσει ο γιατρός σου! 

Όσο για την ορθοστασία δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει.Φανταζομαι ότι αυτό θα στο πει ο γιατρός σου.Απλως όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.

Για να δεις σάκο είναι νωρίς ακόμα.Θα πρέπει η χοριακη να είναι πάνω από 1000 με 1500.Οποτε σε λίγες μέρες θα πας στο γιατρό για να δείτε με το καλό σάκο!

πρίν από 1 λεπτό , anast. είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Τα συμπτώματα είναι ακόμα νωρίς να εμφανιστούν!Εγώ στην αρχή είχα μόνο υπνηλία.Τα υπόλοιπα ξεκίνησαν γύρω στην 7η εβδομάδα.

Γενικά να αποφεύγεις τις σαλάτες απ' έξω και στο σπίτι να τις πλένεις πολύ καλά και ειδικά το μαρούλι καθώς και τα τυριά που τρως να είναι παστεριώμενα και τα κρέατα πολύ καλά ψημένα.Αυτά σε γενικές γραμμές,σίγουρα περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες θα σου δώσει ο γιατρός σου! 

Όσο για την ορθοστασία δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει.Φανταζομαι ότι αυτό θα στο πει ο γιατρός σου.Απλως όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.

Για να δεις σάκο είναι νωρίς ακόμα.Θα πρέπει η χοριακη να είναι πάνω από 1000 με 1500.Οποτε σε λίγες μέρες θα πας στο γιατρό για να δείτε με το καλό σάκο!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντησή σου!!Τα ποναλάκια τύπου περιόδου που νιώθω είναι φυσιολογικά λες;;Είχες κάτι παρόμοιο εσύ;Τα υγρά;;

πρίν από 27 λεπτά , Kate86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντησή σου!!Τα ποναλάκια τύπου περιόδου που νιώθω είναι φυσιολογικά λες;;Είχες κάτι παρόμοιο εσύ;Τα υγρά;;

Πονάκια είχα γύρω στην 5η εβδομάδα λίγα αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικά στην αρχή,όπως και τα υγρά αν είναι λευκά. 

• Ευχή 1

οπως σωστα ειπε κ η αναστ σακο θα δεις απο βδομαδα

καλο ψησιμο κρεας,παστεριωμενα τυρια,οχι σαλατες απο εξω,καλο πλυσιμο στο σπιτι με ξυδι,οχι συκωτι κ μεγαλα ψαρια τυπου σολωμο(κυριως για συχνη κ πολυ καταναλωση,η γενικα ωμα,σουσι κλπ

τα πολλα λευκα υγρα μπορει να ειναι αρκετα συνηθες συμπτωμα

κ ελαφριοι πονοι περιοδου

αν ειναι πολυ εντονοι να το πεις στον γιατρο σου

γενικα οσο μπορεις ξεκουραση

δ ειναι απαραιτητο να εχεις αλλα συμπτωματα

κ για τη δυσκοιλιοτητα να το πεις στον γιατρο.δ ειναι καλο να ζοριζεσαι.προσπαθησε λιγο με την διατροφη σου

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. 

27/2 έκανα ετ 2 βλαστοκυστεων. Χθες έκανα χοριακη και ήταν 48 . 😬 

Τις 3 πρώτες μέρες αναμονής ήμουν πρησμένη σε όλο το σώμα. Μετά υποχώρησε το πρηξιμο .

Από  το πρωί έχω ξανά πρηξιμο στους μηρους ,τους γλουτούς και στην κοιλια .Αντίστοιχα με τα συμπτώματα περιοδου . Ξέρετε αν είναι νορμάλ να πρηζομαι και να ξεπρηζομαι και μετά πάλι να πρηζομαι ή είναι οιωνός κακής εκβασης ? 

13 ώρες πρίν, maraki1992 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. 

27/2 έκανα ετ 2 βλαστοκυστεων. Χθες έκανα χοριακη και ήταν 48 . 😬 

Τις 3 πρώτες μέρες αναμονής ήμουν πρησμένη σε όλο το σώμα. Μετά υποχώρησε το πρηξιμο .

Από  το πρωί έχω ξανά πρηξιμο στους μηρους ,τους γλουτούς και στην κοιλια .Αντίστοιχα με τα συμπτώματα περιοδου . Ξέρετε αν είναι νορμάλ να πρηζομαι και να ξεπρηζομαι και μετά πάλι να πρηζομαι ή είναι οιωνός κακής εκβασης ? 

γενικα τα συμπτωματα ερχονται κ φευγουν,δ ειναι λογος ανησυχιας

ολα να πανε καλα!

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως αυτά τα συμπτώματα που έχω δεν τα έχω διαβάσει σε κάποια άλλη δημοσίευση και αγχώνομαι. Δλδ οκ για το πρησμένο στηθος που ξεπρηζεται το ξέρω. Αλλά η κοιλιά και οι μηροι δεν ξέρω αν θεωρούνται νορμάλ. Έχω βιώσει 4 απώλειες πριν και ζω με το φοβο και την ανασφάλεια καθημερινά 

1 ώρα πρίν, maraki1992 είπε:

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως αυτά τα συμπτώματα που έχω δεν τα έχω διαβάσει σε κάποια άλλη δημοσίευση και αγχώνομαι. Δλδ οκ για το πρησμένο στηθος που ξεπρηζεται το ξέρω. Αλλά η κοιλιά και οι μηροι δεν ξέρω αν θεωρούνται νορμάλ. Έχω βιώσει 4 απώλειες πριν και ζω με το φοβο και την ανασφάλεια καθημερινά 

φανταζομαι εξαρταται απο τον οργανισμο της καθε γυναικας

αν πχ γενικα με την περιοδο πρηζεσαι εκει

πχ στη δευτερη εγκυμοσυνη μου,δυο βδομαδες μετα την ωορρηξια ειχαν αρχισει να με ενοχλουν τα τζην.οταν εκανα χοριακη ειχα ηδη κοιλια

επειδη εχεις ξαναμεινει μπορει να εχεις καποιες πιο εμφανεις αλλαγες

κσταλαβαινω τον φοβο σου,αλλα δες το σαν μια νεα ιστορια,αισιοδοξια κ ευχες!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , vikib είπε:

φανταζομαι εξαρταται απο τον οργανισμο της καθε γυναικας

αν πχ γενικα με την περιοδο πρηζεσαι εκει

πχ στη δευτερη εγκυμοσυνη μου,δυο βδομαδες μετα την ωορρηξια ειχαν αρχισει να με ενοχλουν τα τζην.οταν εκανα χοριακη ειχα ηδη κοιλια

επειδη εχεις ξαναμεινει μπορει να εχεις καποιες πιο εμφανεις αλλαγες

κσταλαβαινω τον φοβο σου,αλλα δες το σαν μια νεα ιστορια,αισιοδοξια κ ευχες!

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τα ενθαρρυντικα σου λόγια. Τη Δευτέρα θα δείξει η πορεία της χοριακης . Εύχομαι να κάνω λάθος. 

• Καλή τύχη! 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...