Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Έμβρυο μεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Aγαπη είπε:

Αρνητικό.                                         Να  σου πάνε όλα τέλεια εύχομαι!!! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Καλά αποτελέσματα από τα βάθη της καρδιάς μου! 

Όχι ρε γμτ... Πολύ λυπάμαι πραγματικά!! Το ξερω οτι ακουγεται γραφικό αλλα να θυμασαι οτι οσο και να πεσεις τωρα θα ξανασηκωθεις.. πολλες εδω μεσα το εχουν περάσει... Φορτισε μπαταριες, χαλαρωσε οσο μπορεις και οταν παρεις τον χρονο σου προσπαθεις για την επομενη! Εχεις καταψυξει αλλα εμβρυακια;

Σου στελνω κ εγω μια μεγαλη αγκαλια!!! ❤️

πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Όχι ρε γμτ... Πολύ λυπάμαι πραγματικά!! Το ξερω οτι ακουγεται γραφικό αλλα να θυμασαι οτι οσο και να πεσεις τωρα θα ξανασηκωθεις.. πολλες εδω μεσα το εχουν περάσει... Φορτισε μπαταριες, χαλαρωσε οσο μπορεις και οταν παρεις τον χρονο σου προσπαθεις για την επομενη! Εχεις καταψυξει αλλα εμβρυακια;

Σου στελνω κ εγω μια μεγαλη αγκαλια!!! ❤️

Ευχαριστώ.. τίποτα από όσα έχω διαβάσει δεν είναι γραφικο... Όμως κάποιες έχουν/εχετε άπειρη ψυχική δύναμη, σας θαυμάζω πραγματικά!!Να συνεχίσετε έτσι!! Δυστυχώς (;;) δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτές.

πρίν από 36 λεπτά , Aγαπη είπε:

Ευχαριστώ.. τίποτα από όσα έχω διαβάσει δεν είναι γραφικο... Όμως κάποιες έχουν/εχετε άπειρη ψυχική δύναμη, σας θαυμάζω πραγματικά!!Να συνεχίσετε έτσι!! Δυστυχώς (;;) δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτές.

Αν δεν είχες ψυχική δύναμη θα εφτανες μεχρι εδω που εφτασες νομιζεις; Δεν θελει δύναμη δηλ ολο αυτο που περνάς τοσο καιρο; Ρωτα μια γυναικα που επιασε τον πρωτο μηνα, χρονο προσπαθειας παιδι αν της φαίνεται οτι θελει δυναμη ολο αυτο! Νομίζεις οτι είσαι αδυναμη, γιατι καθε μια αυτο πιστευει για τον εαυτο της καθε φορα που πέφτει.. και ειναι λογικο! Τωρα σου φαινονται ολα μαυρα, αλλα αυριο ειναι μια καινούργια μερα! Και στην τελικη το μονο που δεν πρεπει να χάσουμε σε αυτην την ιστορία είναι τον εαυτο μας!!! Αν εσυ πιστεύεις οτι εδω είναι το τέρμα μαζι σου! Ο,τι σε κανει να νιωθεις ο εαυτός σου αλλα εισαι ηδη μαχητρια οπως ολες εδω!καλη συνεχεια απο εδω και περα και ευχομαι συντομα να χαμογελάσεις ξανα και να βγεις στο φως!!!

• Μου αρέσει 3

On 25/5/2024 at 6:48 ΜΜ, Bluee19 είπε:

Εγώ με τριντεντ χωρίς ζάχαρη το παλεύω θα δείξει πιστεύω το ‘χω 😇

3/6 έχω μέλλον μπροστά μου εσυ; 

Καλημέρα! Έκανες τη χοριακη σου;; Αποτέλεσμα;;

On 31/5/2024 at 8:21 ΜΜ, Nima21 είπε:

Αν δεν είχες ψυχική δύναμη θα εφτανες μεχρι εδω που εφτασες νομιζεις; Δεν θελει δύναμη δηλ ολο αυτο που περνάς τοσο καιρο; Ρωτα μια γυναικα που επιασε τον πρωτο μηνα, χρονο προσπαθειας παιδι αν της φαίνεται οτι θελει δυναμη ολο αυτο! Νομίζεις οτι είσαι αδυναμη, γιατι καθε μια αυτο πιστευει για τον εαυτο της καθε φορα που πέφτει.. και ειναι λογικο! Τωρα σου φαινονται ολα μαυρα, αλλα αυριο ειναι μια καινούργια μερα! Και στην τελικη το μονο που δεν πρεπει να χάσουμε σε αυτην την ιστορία είναι τον εαυτο μας!!! Αν εσυ πιστεύεις οτι εδω είναι το τέρμα μαζι σου! Ο,τι σε κανει να νιωθεις ο εαυτός σου αλλα εισαι ηδη μαχητρια οπως ολες εδω!καλη συνεχεια απο εδω και περα και ευχομαι συντομα να χαμογελάσεις ξανα και να βγεις στο φως!!!

Καλημέρα! Δεν είχα δύναμη να απαντήσω, αλλά ετεροχρονισμένα να σε ευχαριστήσω πολύ για την υποστήριξη. Πως πάει για εσένα; Πως συνεχίζεις; Πηγές στο γιατρό; 

On 30/5/2024 at 10:44 ΜΜ, Bluee19 είπε:

Καλή επιτυχία !!!! Τεαμμμ αναμονής !!!!

αυτο με τον ύπνο και εγώ το ίδιο ξυπνάω από τις 6:30 κάθε μέρα 

Καλή επιτυχία για το πρωιιιιι!!!!! Τεράστια χοριακη ευχομαιιιιιιι🩷🩷🩷

Καλημέρα! Κοντεύουν οι μέρες και για εσένα, σωστά;;; Πως είσαι; Να έχεις θετικά αποτελέσματα, εύχομαι!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Aγαπη είπε:

Καλημέρα! Δεν είχα δύναμη να απαντήσω, αλλά ετεροχρονισμένα να σε ευχαριστήσω πολύ για την υποστήριξη. Πως πάει για εσένα; Πως συνεχίζεις; Πηγές στο γιατρό; 

Καλημέρα! Κοντεύουν οι μέρες και για εσένα, σωστά;;; Πως είσαι; Να έχεις θετικά αποτελέσματα, εύχομαι!

Καλημέρα !!! Πήρα 1η χοριακη 118,1 και σήμερα 2η 319,5 αλλά είμαι τρελαμένη γιατί έχω καφέ αιμα από την Κυριακή που δεν λέει να σταματήσει ….

εσυ πως είσαι; Πως προχωράς από εδώ και πέρα ; 

πρίν από 57 λεπτά , Bluee19 είπε:

Καλημέρα !!! Πήρα 1η χοριακη 118,1 και σήμερα 2η 319,5 αλλά είμαι τρελαμένη γιατί έχω καφέ αιμα από την Κυριακή που δεν λέει να σταματήσει ….

εσυ πως είσαι; Πως προχωράς από εδώ και πέρα ; 

Συγχαρητήριααααααα!!!!Ωραια!!!!Πολύ ωραία!!!  Μπράβο!!! Ο,τι καλύτερο!!!Δε μίλησες με γιατρό για το καφέ αίμα;;(Άλλη φορά τα δικά μου, τώρα έχουμε χαρές!!!) Γιουπιιιιι...!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Aγαπη είπε:

Συγχαρητήριααααααα!!!!Ωραια!!!!Πολύ ωραία!!!  Μπράβο!!! Ο,τι καλύτερο!!!Δε μίλησες με γιατρό για το καφέ αίμα;;(Άλλη φορά τα δικά μου, τώρα έχουμε χαρές!!!) Γιουπιιιιι...!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ εύχομαι σύντομα να έχεις και εσύ ευχάριστα !!!! Μιλήσαμε μόλις μου είπε πως είναι λόγω της κύησης από φάρμακα είμαι εντάξει δεν μπορώ να αυξήσω άλλο και αν συνεχίσουν θα πάω για υπέρηχο νωρίτερα αλλά δεν θεωρεί πως είναι κάτι κακό ίσα ίσα μου είπε αφού η χοριακη ανεβαίνει ολα είναι καλά …!!!

2 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ εύχομαι σύντομα να έχεις και εσύ ευχάριστα !!!! Μιλήσαμε μόλις μου είπε πως είναι λόγω της κύησης από φάρμακα είμαι εντάξει δεν μπορώ να αυξήσω άλλο και αν συνεχίσουν θα πάω για υπέρηχο νωρίτερα αλλά δεν θεωρεί πως είναι κάτι κακό ίσα ίσα μου είπε αφού η χοριακη ανεβαίνει ολα είναι καλά …!!!

Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν το είπα γιατί δεν είμαι γιατρός! Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να απολαύσεις την περίοδο που ξεκινά! Να είσαι (είστε) καλά!!!

Just now, Aγαπη είπε:

Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν το είπα γιατί δεν είμαι γιατρός! Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να απολαύσεις την περίοδο που ξεκινά! Να είσαι (είστε) καλά!!!

Μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα σε ποιον γιατρό πήγαινες; ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Aγαπη είπε:

Μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα σε ποιον γιατρό πήγαινες; ευχαριστώ 

Θα μπορούσε κάποια να στείλει και σε εμένα σε π.μ. καποιον γιατρό από τον οποίο έμεινε ευχαριστημένη στο Ιασώ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Διαφημίσεις

On 31/5/2024 at 7:46 ΜΜ, Aγαπη είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Διαβάζω την ιστορία σου και πήρα το θάρρος να σου στείλω. Πραγματικά μην απογοητευεσαι. Πάρε λίγο χρόνο να ανέβεις ψυχολογικά, να ξαναβρεί τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις. Και σου το λέω εγώ που έχω πει πολλές φορές ότι τέρμα και σταματάω. Και όμως συνεχίζω. Κάθε φορά παίρνω κουράγιο, σφίγγω δόντια και πάω πάλι. Δυστυχώς και για μένα αυτός ο δρόμος δεν είναι ευνοικος. Όσο μπορούμε θα το παλέψουμε.

1 hour ago, despoinaki87 είπε:

Θα μπορούσε κάποια να στείλει και σε εμένα σε π.μ. καποιον γιατρό από τον οποίο έμεινε ευχαριστημένη στο Ιασώ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Καλησπέρα κορίτσι δυστυχώς δεν ήμουν στο Ιασώ εγώ 

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Εχεις πολυ καλή χοριακή! Εμενα η πρωτη ηταν ακριβως σαν τη δικη σου και η 2η ηταν διπλασια just. Εσενα σχεδοον τριπλασιαστηκε! Μη φοβασαι!! Υπομονή απο εδω και περα!!!

8 ώρες πρίν, Aγαπη είπε:

Καλησπερα! Πηγα σημερα για υπερηχο ειδαμε σακο, ειναι ενδομητριο, φυσιολογικα δηλ αλλα ειναι ακομα νωρις για καρδιά! Θα ξαναπάω την επομενη, Μακαρι  να την ακουσουμε!!εσυ κανεις διαλειμμα προς το παρόν ή εχεις και αλλο εμβρυακι για μεταφορα;

Εσυαρδια.

πρίν από 34 λεπτά , Nima21 είπε:

Εχεις πολυ καλή χοριακή! Εμενα η πρωτη ηταν ακριβως σαν τη δικη σου και η 2η ηταν διπλασια just. Εσενα σχεδοον τριπλασιαστηκε! Μη φοβασαι!! Υπομονή απο εδω και περα!!!

Καλησπερα! Πηγα σημερα για υπερηχο ειδαμε σακο, ειναι ενδομητριο, φυσιολογικα δηλ αλλα ειναι ακομα νωρις για καρδιά! Θα ξαναπάω την επομενη, Μακαρι  να την ακουσουμε!!εσυ κανεις διαλειμμα προς το παρόν ή εχεις και αλλο εμβρυακι για μεταφορα;

Εσυαρδια.

Ναι είναι πολύ καλή αλλά για να ξεαγχωθω θέλω να διπλασιάζετε και η Τρίτη χοριακη άρα άλλες δυο μέρες άγχος ….

ειδατε εκβρυακι εσείς ; Η μόνο σάκο ;; Μακαρι σε λίγες μέρες να ακούσετε τον πιο όμορφο ήχο 🙏🏼

πρίν από 27 λεπτά , Bluee19 είπε:

Ναι είναι πολύ καλή αλλά για να ξεαγχωθω θέλω να διπλασιάζετε και η Τρίτη χοριακη άρα άλλες δυο μέρες άγχος ….

ειδατε εκβρυακι εσείς ; Η μόνο σάκο ;; Μακαρι σε λίγες μέρες να ακούσετε τον πιο όμορφο ήχο 🙏🏼

Οχι δεν φαινόταν καλα ακομα.. μακαρι!! Σε ευχαριστώ πολυ!! Ευχομαι και σε σενα να ειναι το/τα τυχερα σου!!!

Καλα κ εγω ετσι ελεγα σημερα να δω οτι ειναι ενδομητριο να ηρεμησω, τωρα λεω να ακουσω καρδια.. ποτε δεν ηρεμεις βασικα! και εγω ξερεις τι εχω καταλαβει; Επηρεάζομαι παρα πολυ με αυτα που διαβαζω εδω μεσα και κανω μονίμως συγκρίσεις.. με τις αυξησεις χοριακων, με το τι ειδα ποτε το ειδα.. να και σημερα που ειδαμε σακο, μολις εφυγα σκεφτηκα και αν δεν εχει τπτ μεσα και αν και αν.. αλλα επειδη εχω διαβάσει εδω αλλες εμπειρίες.. ενω ο γιατρος μου ηταν κουλ ο ανθρωπος.. οπότε θελει ψυχραιμια, υπομονη και θετικη σκεψη!! Σου ευχομαι καλη επιτυχια!! Και κουλ λοιπον!!! Μονο αυτο ειναι στο χερι μας τωρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...