Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

καλά να τα παρατήσω δε παίζει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το θέμα είναι αν θα γυρίσω στον προηγούμενο γιατρό, αν θα επιμείνω στον Σφακ ή αν θα ψάξω άλλον.

Νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις. για μένα τουλάχιστον. Αφού δεν έχεις αποτελέσματα γύρισε στον προηγούμενο. Καλός χρυσός αλλά άνθρακας ο θησαυρός. Τρίτο γιατρό δεν χρειάζεται να μπλέξεις, το θέμα είναι να αντέξεις τις επόμενες ωοληψιες και τη διαδικασία γενικότερα.

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουνίου 2025

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!! Είμαι κ εγώ έγκυος με διχωριακα διδυμα στις 14εβδ και 5 ημέρες.  

Κάναμε την αυχενική διαφανεια την Πέμπτη που μας πέρασε και ήταν όλα καλά δόξα τον Θεό 😍 

Τελευταία μου περίοδος ήταν 5.10.24 κ τελευταία ημέρα για τον τοκετό είναι 12.07.25 , όμως λόγω του ότι έχω κάνει ήδη 2 καισαρικες κ ότι είναι διδυμα ο γιατρός θα μου τα πάρει νωρίτερα! 

Γνωρίζετε βρε κορίτσια τι χρεώσεις ισχύουν φέτος στο ιασω  για καισαρική τομή και 3κλινο δωμάτιο? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!! Είμαι κ εγώ έγκυος με διχωριακα διδυμα στις 14εβδ και 5 ημέρες.  

Κάναμε την αυχενική διαφανεια την Πέμπτη που μας πέρασε και ήταν όλα καλά δόξα τον Θεό 😍 

Τελευταία μου περίοδος ήταν 5.10.24 κ τελευταία ημέρα για τον τοκετό είναι 12.07.25 , όμως λόγω του ότι έχω κάνει ήδη 2 καισαρικες κ ότι είναι διδυμα ο γιατρός θα μου τα πάρει νωρίτερα! 

Γνωρίζετε βρε κορίτσια τι χρεώσεις ισχύουν φέτος στο ιασω  για καισαρική τομή και 3κλινο δωμάτιο? 

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου. Δεν γνωρίζω τι τιμές για να σου πω αλλά επειδή κ εγω με διδυμα είμαι,.αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο ώστε αν χρειαστεί οτιδήποτε να επέμβουν άμεσα, επίσης σκέφτηκα αν χρειαστούν θερμοκοιτίδα δε θα ήθελα να πληρώνω ένα κάρο λεφτά σε ιδιωτικό για αυτό το σημαντικό θέμα.

• 2 εβδομάδες μετά...
πρίν από 17 λεπτά , Katerina.K είπε:

Καλημέρα και από μένα!! Εγώ έχω ΠΗΤ 08/06 στο δεύτερο παιδάκι μου και θέλω πολύ να προσπαθήσω για vbac...

Καλημέρα!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

Έχεις απευθυνθεί σε γιατρό που κάνει  vbac;;

Ευχαριστώ πολύ!! Και εσένα τα διδυμάκια σου!! Αυτο είναι το θέμα άργησα λίγο καθώς είμαι από νησί και περίμενα πρώτα να δω αν θα με αναλάβει ο γυναικολόγος στο νοσοκομείο μας εδώ, βλακεία μου βέβαια γιατί ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα μου πει όχι....Και τώρα παίρνω τηλέφωνα να βρω κάποιον! Κατέληξα ότι θέλω να πάω στο Έλενα..Σε επικοινωνία μου με την γραμματεία μου είπαν ότι οι γυναικολόγοι της β' κλινικής έχουν εμπειρίες vbac στο παρελθόν και να απευθυνθώ εκεί!! Περιμένω τώρα να πάει 3 να καλέσω για απογευματινό ραντεβού και αν όλα πάνε καλά να ανέβω Αθήνα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...