Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, vanats είπε:

@Anna1986 @Lotos κορίτσια μου με έπιασε κ άλλη ανησυχία.δεν νιώθω πολύ έντονα τ μωρό.τ νιωθω πολύ αραιά κ όχι δυνατές κινήσεις .😥

Καλημέρα @vanats! Μου είχε συμβεί και εμένα να νιώθω  κάποιες φορές το μωρό λιγότερο αισθητά.. Ειδικά στο πρώτο μου μωρό θυμάμαι,έπινα κρύο νερό για να τσεκάρω κίνηση μετά από λίγο!

Ωστοσο λες ότι δεν το νιώθεις πολύ έντονα.Αρα το νιώθεις απλά λιγότερο. Όπως και να έχει,για να νιώθεις εσύ καλά και να μην ανησυχείς,μπορείς να κάνεις έναν υπέρηχο να σου φύγει η αγωνία!Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά!

On 30/1/2025 at 11:55 ΜΜ, vanats είπε:

@Anna1986 @Lotos κορίτσια μου με έπιασε κ άλλη ανησυχία.δεν νιώθω πολύ έντονα τ μωρό.τ νιωθω πολύ αραιά κ όχι δυνατές κινήσεις .😥

Συγγνώμη τώρα το είδα...μου ειχε συμβεί κ εμένα..ωστόσο,όταν αραιώνουν για να νιώθεις ήρεμη κ ασφαλής θα πηγαίνεις σε καρδιοτοκογραφο..εγώ πήγαινα συνέχεια όταν αραίωναν οι κινήσεις .

@Lotos @Anna1986 ευτυχώς κουνήθηκε για τα καλά.μου συνέβηκε κ κάτι άλλο ..νιωθω κάτι σουβλιες δεξιά χαμηλά στη κοιλιά..κ σαν σουβλιες στ κόλπο.τ έχει πάθει κάποια?

13 ώρες πρίν, vanats είπε:

@Lotos @Anna1986 ευτυχώς κουνήθηκε για τα καλά.μου συνέβηκε κ κάτι άλλο ..νιωθω κάτι σουβλιες δεξιά χαμηλά στη κοιλιά..κ σαν σουβλιες στ κόλπο.τ έχει πάθει κάποια?

Πωπω εμένα μου θυμίζεις...έτσι τρόμαζα κ εγώ...ο,τι δεν είναι οξύς πόνος ,είναι φυσιολογικο γτ το μωρό βαραίνει.Εσυ κάνε συχνά καρδιοτοκογραφο για  να ξεαγχωνεσαι κ υπέρηχο όταν σ τρομάζει κάτι πάρα πολύ .Τελειώνεις σιγά σιγά...όλα καλά θα πάνε !!!

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Πωπω εμένα μου θυμίζεις...έτσι τρόμαζα κ εγώ...ο,τι δεν είναι οξύς πόνος ,είναι φυσιολογικο γτ το μωρό βαραίνει.Εσυ κάνε συχνά καρδιοτοκογραφο για  να ξεαγχωνεσαι κ υπέρηχο όταν σ τρομάζει κάτι πάρα πολύ .Τελειώνεις σιγά σιγά...όλα καλά θα πάνε !!!

Είχα και εγώ κάτι σαν πολύ δυνατές τσιμπιές!Και μου έλεγε ο γιατρός μου ότι είναι αντανακλαστικοι πόνοι και νευροπονοι επίσης!Όσο πλησιάζεις,μεγαλώνει και το μωράκι,πιέζονται όλα,οπότε θα τα έχεις αυτά!Εγώ είχα έντονο θέμα με το έντερο!!Εκεί να δεις!!Γιατί εμένα ο κολικος έμοιαζε και με έντονο πόνο περιοδου(και εγώ νόμιζα ότι είναι η μήτρα)..Πλέον είσαι και σε πολύ καλή βδομάδα!Που στην ώρα του θα έρθει το μωράκι!Απλά εμένα τουλάχιστον αφού πέρασα και τις 30 είχα πάρει μια ανάσα!Καλά μετά τις 34 ήμουν άλλος άνθρωπος!😅😅

@Lotos @Anna1986 κορίτσια μου τι κάνετε? 35+2 σήμερα.τ Παρασκευή θ κόψω τα ράμματα.στις 36+1 .ανέβηκαν τ λευκά μου κ πάλι έβγαλα κολπιτιδα κ είπαμε ν μην το αφήσουμε άλλο.ελπιζω μην γίνει κάτι απρόοπτο..έχω πολύ συχνοουρια.ειδικα τ βράδυ ανά μία ώρα.κ τραβήγματα πολλά κολπικά ελπίζω μην είναι κατι

14 ώρες πρίν, vanats είπε:

@Lotos @Anna1986 κορίτσια μου τι κάνετε? 35+2 σήμερα.τ Παρασκευή θ κόψω τα ράμματα.στις 36+1 .ανέβηκαν τ λευκά μου κ πάλι έβγαλα κολπιτιδα κ είπαμε ν μην το αφήσουμε άλλο.ελπιζω μην γίνει κάτι απρόοπτο..έχω πολύ συχνοουρια.ειδικα τ βράδυ ανά μία ώρα.κ τραβήγματα πολλά κολπικά ελπίζω μην είναι κατι

Καλημέρα @vanats!Τι ωραία!!Έφτασες!!Μπαίνεις στο μήνα σου!!Και τώρα που λέει ο λόγος να έρθει το μωρό σου είναι ήδη έτοιμο!Πιστεύω έχεις χαλαρώσει αρκετά πλέον!Εγώ σε αυτή την εβδομάδα είχα φύγει από την περίοδο άγχους για τον τραχηλο!😅Είχα μπει στην περίοδο άγχους για τον τοκετο! 

Εγώ ήταν να κόψω την περιδεση στις 37 εβδομάδες!Θυμάμαι κάναμε καρδιοτοκογραφο στις 36 και εν τέλει όταν μου έκλεισε ο γιατρός ραντεβού για να το αφαιρέσουμε (37+6) εκείνη τη μέρα τα χαράματα μου έσπασαν και τα νερά!Οπότε στην ουσία δεν προλάβαμε!Πήγα μαιευτήριο και μια που το αφαίρεσε,μια που γέννησα!5.25 το αφαιρέσαμε,6.45 είχα το μωρό!😊😊

Εμένα μου έλεγε ο γιατρός ότι ο τράχηλος στον τοκετό είναι πλέον σύμμαχος!Και όντως και οι 3 γέννες μου(η δεύτερη κιόλας χωρίς καν επισκληριδιο) ήταν πανεύκολες!Τελείωνα μπαμ μπαμ!Απλά στις εγκυμοσυνες ήμουν με το σταυρό στο χέρι!!Άγχος και αγωνία να μπω στο μήνα μου!

Οπότε πλέον είσαι πιο safe από ποτε!Όσο για την κολπιτιδα γενικά στην εγκυμοσύνη ξέρω ότι είναι πιο συχνο φαινόμενο!Με την προγεστερονη κιόλας (εγώ έβαζα κολπικά μέχρι και την 36η βδομαδα).Έχεις παραπάνω υγρά,αλλάζει το ph σου,τώρα με το ραμματακι της περιδεσης κιόλας..Όλα παίζουν ρόλο!Μη φοβάσαι!Όλα καλά θα πάνε!Το βλέπεις δηλαδή!Έχεις ήδη φτάσει στο τέλος!

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Καλημέρα @vanats!Τι ωραία!!Έφτασες!!Μπαίνεις στο μήνα σου!!Και τώρα που λέει ο λόγος να έρθει το μωρό σου είναι ήδη έτοιμο!Πιστεύω έχεις χαλαρώσει αρκετά πλέον!Εγώ σε αυτή την εβδομάδα είχα φύγει από την περίοδο άγχους για τον τραχηλο!😅Είχα μπει στην περίοδο άγχους για τον τοκετο! 

Εγώ ήταν να κόψω την περιδεση στις 37 εβδομάδες!Θυμάμαι κάναμε καρδιοτοκογραφο στις 36 και εν τέλει όταν μου έκλεισε ο γιατρός ραντεβού για να το αφαιρέσουμε (37+6) εκείνη τη μέρα τα χαράματα μου έσπασαν και τα νερά!Οπότε στην ουσία δεν προλάβαμε!Πήγα μαιευτήριο και μια που το αφαίρεσε,μια που γέννησα!5.25 το αφαιρέσαμε,6.45 είχα το μωρό!😊😊

Εμένα μου έλεγε ο γιατρός ότι ο τράχηλος στον τοκετό είναι πλέον σύμμαχος!Και όντως και οι 3 γέννες μου(η δεύτερη κιόλας χωρίς καν επισκληριδιο) ήταν πανεύκολες!Τελείωνα μπαμ μπαμ!Απλά στις εγκυμοσυνες ήμουν με το σταυρό στο χέρι!!Άγχος και αγωνία να μπω στο μήνα μου!

Οπότε πλέον είσαι πιο safe από ποτε!Όσο για την κολπιτιδα γενικά στην εγκυμοσύνη ξέρω ότι είναι πιο συχνο φαινόμενο!Με την προγεστερονη κιόλας (εγώ έβαζα κολπικά μέχρι και την 36η βδομαδα).Έχεις παραπάνω υγρά,αλλάζει το ph σου,τώρα με το ραμματακι της περιδεσης κιόλας..Όλα παίζουν ρόλο!Μη φοβάσαι!Όλα καλά θα πάνε!Το βλέπεις δηλαδή!Έχεις ήδη φτάσει στο τέλος!

Η συχνοουρια που λες είναι επίσης λογικό να έχεις!Εγώ σηκωνομουν 2 φορές τη νύχτα!Αλλά άπαξ και έπινα έστω και 2 γουλιες νερό,τσουουουουπ ,έπρεπε να σηκωθώ!Οπότε προσπαθούσα να αποφεύγω το νερό στη διάρκεια της νύχτας για να γλιτώσω διαδρομές!

Τα τραβήγματα εννοείται!Και τσιμπιες και τραβήγματα και μικρούς σφαχτες είχα!Απολα !Το μωρό πιέζει ρε συ,έχει κατέβει πιο πολύ όσο να 'ναι ,οπότε τα νιώθεις όλα αυτά!Αλλά κάνε κουράγιο!Σε λίγες μέρες θα είσαι "ελεύθερη "!😊😊😊

On 8/2/2025 at 6:26 ΜΜ, vanats είπε:

Γεια σου κορίτσι μου !έφτασες..ότι κ να γίνει είσαι ασφαλής.Με το καλό θα ευχηθώ..36+1 γέννησα εγώ .

@Anna1986 @Lotos κορίτσια μου 36+3 σήμερα.αυριο κάνω εισαγωγή.κ με το καλό Δευτέρα θα κόψω τ ράμματα και θα γεννήσω με πρόκληση.αυξηθηκαν τ λευκά κ συζητήσαμε να μην το ρισκάρουμε άλλο.εξαλλου είναι άθλος π φτάσαμε εδώ.τ άγχος βέβαια του τοκετού είναι αφόρητο.ελπιζω να γεννήσω αμεσως

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, vanats είπε:

@Anna1986 @Lotos κορίτσια μου 36+3 σήμερα.αυριο κάνω εισαγωγή.κ με το καλό Δευτέρα θα κόψω τ ράμματα και θα γεννήσω με πρόκληση.αυξηθηκαν τ λευκά κ συζητήσαμε να μην το ρισκάρουμε άλλο.εξαλλου είναι άθλος π φτάσαμε εδώ.τ άγχος βέβαια του τοκετού είναι αφόρητο.ελπιζω να γεννήσω αμεσως

Καλημέρα @vanats!!Αντε με το καλό και καλή λευτεριά!!Όλα καλά θα πάνε!Σκέψου πόσο αγχωνοσουν όλο αυτό το διάστημα και εν τέλει πόσο καλά τα κατάφερες!Εμένα μου έλεγε ο γυναικολόγος ότι ο τράχηλός μου στον τοκετό είναι σύμμαχός μας πλέον!Οπότε λογικά θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα ο τοκετός σου!Εμένα και στις 3 εγκυμοσυνες έσπασαν τα νερά και πραγματικά γέννησα πανεύκολα και τις 3 φορές (στο 2ο τοκετό χωρίς καν επισκληριδιο).Λογικό είναι να αγχώνεσαι,το καταλαβαίνω  ,αλλά αύριο σκέψου θα γνωρίσεις επιτέλους το μωρό σου!!🥰🥰

Όλα καλά!!Να μας στείλεις μόλις έχεις χρόνο και είσαι καλά,τα νέα σου!!

Σε@Anna1986 @Lotos @vasilia90 κορίτσια μου καλημέρα.εγω γεννήσει☺️αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλο το διάστημα που πέρασε γιατί πραγματικά μου δώσατε πάρα πολύ κουράγιο.Αρχικα,μπήκα με εισαγωγή τη Κυριακή . Δευτέρα πρωί στις μου έκοψε ο γιατρός μου το ράμμα .είχα διαστολή 3 κατευθειαν.στις  9 κ μισή μ έσπασε τα νερά.μετα από περίπου μια ωρίτσα μου έβαλε πόνους .περίπου στις έντεκα έκανα επισκληριδιο.στις 12 κ μισή η διαστολή είχε φτάσει στο οχτώ .από εκεί πέρα πονουσα παρα πολύ .στ μια έρχεται ο γιατρός μου κ αρχίζει τ σμπρωξιμο.κ μαντεψτε! 13:14 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μου!δεν τ πίστευα ότι την έβλεπα .είναι πραγματικά πανέμορφη! Με κάτι μαγουλακια για πολλά φιλάκια ♥️κ όλοι Μ λένε πόσο μου μοιάζει ( δεν τ λέω εγώ).γεννήθηκε 36+4...τ βάρος της 2.710.εννοειται δεν χρειάστηκε τίποτα .είναι υγιέστατη ♥️δεν την χορταινω με τίποτα♥️την λατρεύω...τώρα π τελείωσαν όλα μίλησα κ με το γυναικολόγο μου πιο ωμά.δεν τ περίμενε ν φτάσουμε τοσο μακριά σε εβδομάδες.δεν Μ τ έλεγε γ ν μην αγχώνομαι .αλλά καθε φορά π τ έπαιρνα τηλέφωνο φοβόταν τι θ ακούσει .κ όμως τ κατάφερα! Κρατάω τ μικρή μου νεράιδα στ αγκαλιά μου! Να χαίρεστε τ παιδάκια κ να τα προσέχετε ! Συγγνώμη αν σας κούρασα γιατί σας έγραψα ολόκληρο βιβλίο αλλά ήθελα να σας τα πω με κάθε λεπτομέρεια για την συμπαράσταση που έλαβα από εσάς.σας ευχαριστώ γ όλα♥️

3 ώρες πρίν, vanats είπε:

Σε@Anna1986 @Lotos @vasilia90 κορίτσια μου καλημέρα.εγω γεννήσει☺️αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλο το διάστημα που πέρασε γιατί πραγματικά μου δώσατε πάρα πολύ κουράγιο.Αρχικα,μπήκα με εισαγωγή τη Κυριακή . Δευτέρα πρωί στις μου έκοψε ο γιατρός μου το ράμμα .είχα διαστολή 3 κατευθειαν.στις  9 κ μισή μ έσπασε τα νερά.μετα από περίπου μια ωρίτσα μου έβαλε πόνους .περίπου στις έντεκα έκανα επισκληριδιο.στις 12 κ μισή η διαστολή είχε φτάσει στο οχτώ .από εκεί πέρα πονουσα παρα πολύ .στ μια έρχεται ο γιατρός μου κ αρχίζει τ σμπρωξιμο.κ μαντεψτε! 13:14 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μου!δεν τ πίστευα ότι την έβλεπα .είναι πραγματικά πανέμορφη! Με κάτι μαγουλακια για πολλά φιλάκια ♥️κ όλοι Μ λένε πόσο μου μοιάζει ( δεν τ λέω εγώ).γεννήθηκε 36+4...τ βάρος της 2.710.εννοειται δεν χρειάστηκε τίποτα .είναι υγιέστατη ♥️δεν την χορταινω με τίποτα♥️την λατρεύω...τώρα π τελείωσαν όλα μίλησα κ με το γυναικολόγο μου πιο ωμά.δεν τ περίμενε ν φτάσουμε τοσο μακριά σε εβδομάδες.δεν Μ τ έλεγε γ ν μην αγχώνομαι .αλλά καθε φορά π τ έπαιρνα τηλέφωνο φοβόταν τι θ ακούσει .κ όμως τ κατάφερα! Κρατάω τ μικρή μου νεράιδα στ αγκαλιά μου! Να χαίρεστε τ παιδάκια κ να τα προσέχετε ! Συγγνώμη αν σας κούρασα γιατί σας έγραψα ολόκληρο βιβλίο αλλά ήθελα να σας τα πω με κάθε λεπτομέρεια για την συμπαράσταση που έλαβα από εσάς.σας ευχαριστώ γ όλα♥️

Καλότυχες κ γερές να είστε!!!χάρηκα πολύην το συζητάς για αυτό είμαστε εδώ!καλή ζωή να εχετε

On 19/2/2025 at 5:57 ΠΜ, vanats είπε:

Να σας ζήσει η μπεμπούλα @vanats!!Να μεγαλώνει με υγεία,να ειναι καλότυχη και δυνατή στη ζωούλα της!!

Επιτέλους!!😊😊 Και εγώ όταν γέννησα όλο αυτό σκεφτόμουν!Πόσο άγχος είχα πριν και πόση ανακούφιση νιώθω πλέον!Ακόμα και χθες που παίζαμε με το μωρό,αυτό είπα στον άντρα μου!Θυμάσαι πόση αγωνία πέρασα..Εδώ ξαπλωμένη!Και τώρα ξαπλώνει η μπέμπα και την κοιτάω και δεν το πιστεύω!!😍😍 

Όσο για τη συμπαράσταση που λες,θα συμφωνήσω με τη @Lotos! Και εμενα με ειχε βοηθήσει απίστευτα η παρέα του site εδώ!Γιατί είχα την εντύπωση ότι με καταλάβαιναν τα κορίτσια ένα τσακ παραπάνω!😊

Όλα καλά λοιπόν!!!Να σας ζήσει η μικρή σας νεράιδα!!🩷🩷

• 4 εβδομάδες μετά...
On 19/2/2025 at 5:57 ΠΜ, vanats είπε:

Να σας ζήσει καλότυχη και υγείες να είναι....είδες όλα πήγαν καλά εύχομαι τα καλύτερα και χάρηκα πολύ γτ ξέρω την αγωνία αυτή και μετά που βλέπεις το πλασματακι που φέρνεις στον κόσμο τα ξεχνάς όλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...