Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ

Recommended Posts

Καλημερα σας! Θα ηθελα γνωμες απο πιο εμπειρες μανουλες. Ενας πολυ καλος φιλος του αντρα μου θα κανει γαμοβαφτιση στην Κρητη τον Ιουλιο και ζητησε απ τον αντρα μου να γινουμε νονοι του παιδιου. Εκεινος απο χαρα δεχτηκε αμεσως! Οταν μου το ειπε χαρηκα φυσικα ομως προβληματιζομαι παρα πολυ καθως τοτε ο μικρος μας θα ειναι ενος ετους. Πιστευω πως σε τοσο μικρη ηλικια ειναι ταλαιπωρια να πας διακοπες καπου που δεν εχεις δικο σου σπιτι ειδικα Κρητη που ειναι τοσες ωρες με το πλοιο (αεροπλανο με τοσα πραγματα που θα εχουμε δε γινεται να παρουμε). Μηπως ειμαι υπερβολικα αγχωδης επειδη ειναι το πρωτο μου παιδι;; ειναι εφικτο ενα τετοιο ταξιδι με τον πιτσιρικα; ειναι λιγο εκτος εποχης το θεμα αλλα μας ειπαν να κλεισουμε απο τωρα τα εισιτηρια για να βρουμε καμπινα κι εγω ειμαι τοσο διστακτικη.

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Καλημερα σας! Θα ηθελα γνωμες απο πιο εμπειρες μανουλες. Ενας πολυ καλος φιλος του αντρα μου θα κανει γαμοβαφτιση στην Κρητη τον Ιουλιο και ζητησε απ τον αντρα μου να γινουμε νονοι του παιδιου. Εκεινος απο χαρα δεχτηκε αμεσως! Οταν μου το ειπε χαρηκα φυσικα ομως προβληματιζομαι παρα πολυ καθως τοτε ο μικρος μας θα ειναι ενος ετους. Πιστευω πως σε τοσο μικρη ηλικια ειναι ταλαιπωρια να πας διακοπες καπου που δεν εχεις δικο σου σπιτι ειδικα Κρητη που ειναι τοσες ωρες με το πλοιο (αεροπλανο με τοσα πραγματα που θα εχουμε δε γινεται να παρουμε). Μηπως ειμαι υπερβολικα αγχωδης επειδη ειναι το πρωτο μου παιδι;; ειναι εφικτο ενα τετοιο ταξιδι με τον πιτσιρικα; ειναι λιγο εκτος εποχης το θεμα αλλα μας ειπαν να κλεισουμε απο τωρα τα εισιτηρια για να βρουμε καμπινα κι εγω ειμαι τοσο διστακτικη.

Το μόνο που θέλει λίγο οργάνωση είναι το φαγητό.  Όλα τα υπόλοιπα θα είσαι οκ. Απλα πρέπει να βρεις ένα δωμάτιο με κουζίνα. Οτ παιδί σε αυτήν την ηλικία θα είναι αρκετά εύκολο θα δουλέψει πολύ καρότσι . 

Στο πλοίο επίσης αν κλείσεις από τώρα θα πάρεις καμπίνα Κ θα είστε οκ 

• Μου αρέσει 3

Μια χαρά ηλικία θα έχει!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου... Θα έχει αρχίσει να τρωει και κανονικό φαγητό κι αν νοικιάσετε κάτι όπως προανέφερα με κουζίνα όλα θα πάνε καλά... Επίσης το καλοκαίρι είναι ιδανικό και από άποψη φρουτων που είναι ένα εύκολο σνακ για όταν είστε έξω... μέχρι τότε το μωράκι σας θα έχει γίνει ένα μικρό παιδάκι! Θα έχετε και το καροτσι μαζί για να ξεκουράζεται ή να κοιμάται όταν θα είστε έξω...

Εμείς τις πρώτες διακοπές με τον πρωτοτοκκο τις κάναμε όταν ήταν 5 μηνών... με τα δίδυμα όταν ήταν 8 μηνών... όταν αρχίσει το κυνήγι καμία φορά δυσκολεύει το πράγμα αλλά είναι και στο παιδί και στη καλή διάθεση!!! Ναι είναι μακριά αλλά με τη καμπίνα ουσιαστικά θα είναι ξεκούραστη ή μετακίνηση σας!!! Να πάτε, να γλεντησετε και να το απολαύσετε!!!

• Μου αρέσει 1

Η ηλικία ενός έτους είναι καλή για ταξιδι με πλοίο. Θα είναι αρκετα μικρο για να αλωνίζει, μπορεί να μην καλοπερπαταει ακομα οποτε δε θα το κυνηγάτε. Το φαγητό ναι μεν θέλει μια οργάνωση αλλά αν το παιδί έχει κανει μετάβαση από τα αλεσμένα θα είναι πολυ πιο ευκολο να έχετε μαζί σας φρούτα, σνακ ή και φαγητό να του δίνετε.

Σιγουρα θα χρειαστεί οργάνωση για τα πράγματα που θα έχετε μαζί σας αλλά τα περισσότερα είτε πάτε μακριά είτε κοντα σε εξοχικό πιστευω θα τα πέρνατε ούτως ή άλλως. Δωματιο με κουζίνα οντως χρειάζεται ή τουλάχιστον ενα γκαζάκι, ένας βραστηρας να ζεσταινεις γαλα και νεροχυτης να πλενεις τα σκευη του.

Πιο πολύ θα με άγχωνε η ώρα της τελετής, θα έχετε καποιον να κρατάει το μικρό αν βαφτίζετε και οι δυο?

κ γω θεωρω οτι στον χρονο θα ειναι πολυ πιο απλο απο οσο φανταζεσαι

οπωσδηποτε δωματιο με κουζινα

αν προτιματε καραβι-καμπινα η αεροπλανο θα το δειτε εσεις,αναλογα κ το κοστος

καροτσι οπωσδηποτε,μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να δανειστειτε εκει,να μην το κουβαλατε;

τα παιδια μου δ ετρωγαν αλεσμενα κ θηλαζαν οποτε ηταν μια ευκολια,το πρωτο ταξιδι το καναμε με την μεγαλη 1,5χρ ουσα εγκυος σε κοντινο νησι.αλλα με τον γιο πηγαμε απο β.ελλαδα σιφνο,με μια διανυκτερευση θεσ/νικη κ μια αθηνα,με μωρο 7μ κ την μεγαλη ουτε 3χρ

κ γω θεωρω οτι θα χρειαστειτε ατομο για την τελετη,σαν κουμπαροι δ θα εχετε κ εσεις καποιους καλεσμενους;

Διαφημίσεις

Ναι στην τελετη δε θα υπαρχει προβλημα θα εχουμε καποιους δικους μας οποτε θα ειναι οκ! Σας ευχαριατω πολυ για τις γνωμες και τις συμβουλες. Μαλλον ειναι και το αγχος της πρωταρας..!! Οποτε ελπιζω οτι θα ειναι τα πραγματα πιο απλα απ οτι περιμενω και θα περασουμε καλα 🥰

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα και από μένα !Εμείς είχαμε κάνει το πρώτο μας ταξίδι με το πλοίο όταν ο γιος μου ήταν λίγο μεγαλύτερος,15 μηνών!Παντρευοταν η αδερφή του συζύγου μου στη Γερμανία..Οπότε πήγαμε οδικώς μέχρι την Πάτρα,πήραμε το πλοίο ως την Ανκονα (ένα 24ωρο περιπου) και μετά οδικώς από Ιταλία μέχρι τη Γερμανία!!🤪🤪 Είχαμε κλείσει καμπίνα,δεν είχα το καρότσι μαζί,αλλά το πλοίο διέθετε παιδότοπο και τις περισσότερες ώρες τις περάσαμε εκεί!Επίσης είχα πάρει μαζί αγαπημένα του παιχνίδια και πολύ sοs ήταν ένα μεγαλούτσικο φορητό ψυγείο που είχα αποθηκεύσει φαγητό για το μωρό!Αν και στο εστιατόριο του πλοίου επίσης έφαγε!Και εμείς φαντάσου είχαμε και πόσες ώρες ταξίδι!Μήνα Ιούλιο ταξιδέψαμε!Απλά κάναμε περισσότερες στάσεις μετά με το αυτοκίνητο!

Θέλει λίγη οργάνωση και όλα γίνονται!!Καλά να περάσετε!!

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα και από μένα !Εμείς είχαμε κάνει το πρώτο μας ταξίδι με το πλοίο όταν ο γιος μου ήταν λίγο μεγαλύτερος,15 μηνών!Παντρευοταν η αδερφή του συζύγου μου στη Γερμανία..Οπότε πήγαμε οδικώς μέχρι την Πάτρα,πήραμε το πλοίο ως την Ανκονα (ένα 24ωρο περιπου) και μετά οδικώς από Ιταλία μέχρι τη Γερμανία!!🤪🤪 Είχαμε κλείσει καμπίνα,δεν είχα το καρότσι μαζί,αλλά το πλοίο διέθετε παιδότοπο και τις περισσότερες ώρες τις περάσαμε εκεί!Επίσης είχα πάρει μαζί αγαπημένα του παιχνίδια και πολύ sοs ήταν ένα μεγαλούτσικο φορητό ψυγείο που είχα αποθηκεύσει φαγητό για το μωρό!Αν και στο εστιατόριο του πλοίου επίσης έφαγε!Και εμείς φαντάσου είχαμε και πόσες ώρες ταξίδι!Μήνα Ιούλιο ταξιδέψαμε!Απλά κάναμε περισσότερες στάσεις μετά με το αυτοκίνητο!

Θέλει λίγη οργάνωση και όλα γίνονται!!Καλά να περάσετε!!

wow είστε θαρραλέοι χαχαχαχα οι πολλές ώρες με το αυτοκίνητο θα με είχαν πεθάνει. Είναι ζιζάνιο η δικιά μου. 

• Χαχα 1

10 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

wow είστε θαρραλέοι χαχαχαχα οι πολλές ώρες με το αυτοκίνητο θα με είχαν πεθάνει. Είναι ζιζάνιο η δικιά μου. 

η κορη μου λατρευε το αμαξι,μπορουσα να κατσω κ πισω,απλα καναμε πιο συχνα στασεις

για τον γιο μου το φοβομουνα πολυ,γτ μερικες φορες γυρνουσαμε 50χλμ κ τα καναμε 1,5ωρα γτ σπαραζε

ευτυχως στο μεγαλο ταξιδι πηγε πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...