Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω. Δεν έχω κουράγιο να μπλέξω με νέο γιατρό να του εξηγώ τα πάντα από την αρχή. Είναι ψυχοφθόρο. Αν όντως έπρεπε θα το έκανα. 
      Θα δω τι θα μου πει ο Μαστρ τη Δευτέρα στο ραντεβού κ θα αποφασίσω. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι αν πρόκειται για τύχη ή κάτι παίζει με το εμβρυολογικο.

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Φοβάμαι να κάνω διάλειμμα… Με έχουν κάνει να πιστέψω πως είναι αντίστροφη η μέτρηση που όντως παίζει και να ισχύει.. αλλά κυρίως ακούω στο μυαλό μου τη φωνή του Σφακ όταν του είπε ο άντρας μου πως μου χρειάζεται ένα διάλειμμα πως «μπορεί όταν κάνω διάλειμμα να χάσω το καλό ωάριο» γιατί λέει οι γυναίκες έχουν 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο (πόσο μάλλον γυναίκες με ΠΩΑ)..

Ελπίζω μόνο να πάρω τη σωστή απόφαση..

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

• Ευχαριστώ 1

Όνομα παιδιού

Recommended Posts

Ο άντρας μου μου είχε πει ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου (που δεν είναι ποία στην ζωή) και μετά από συζήτηση με την μητέρα του άλλαξε γνώμη και θα βγάλει το όνομά του μπαμπά του κάναμε πολλές συζητήσεις δεν αλλάζει γνώμη δεν μου αρέσει που αποφασίζουν οι γονείς του για το όνομά του μωρου μου και εγώ δεν έχω γνώμη τι μπορείτε να με συμβουλεύετε να κάνω. Η μαμά του ήταν μπροστά σε συζητήσεις όταν ήμουν έγκυος που λέγαμε ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Κάτια28 είπε:

Ο άντρας μου μου είχε πει ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου (που δεν είναι ποία στην ζωή) και μετά από συζήτηση με την μητέρα του άλλαξε γνώμη και θα βγάλει το όνομά του μπαμπά του κάναμε πολλές συζητήσεις δεν αλλάζει γνώμη δεν μου αρέσει που αποφασίζουν οι γονείς του για το όνομά του μωρου μου και εγώ δεν έχω γνώμη τι μπορείτε να με συμβουλεύετε να κάνω. Η μαμά του ήταν μπροστά σε συζητήσεις όταν ήμουν έγκυος που λέγαμε ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα !!!
Γνώμη μου πάντα το όνομα που αποφασίζεται το κάθε ζευγάρι να δώσει στο παιδάκι του είναι προσωπικό! Δεν αφορά κανέναν… τηρούμε παραδόσεις κλπ αν θέλουμε αν δεν θέλουμε δεν τις τηρούμε! Από την στιγμή που είχατε αποφασίσει από κοινού να δώσετε το όνομα του μπαμπά σου αυτό θα κάνετε ! Με όμορφο τρόπο θεωρώ πάντα να του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό είχατε συζητήσει σε αυτό είχατε καταλήξει και πληγώνεσαι από την στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει ! Επειδή απλά το συζήτησε με την μητέρα του δυστυχώς δεν λειτουργούμε έτσι ! 
ελπίζω να σε καταλάβει ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Κάτια28 είπε:

Όσα χρόνια γνωρίζεστε έχει συμβεί ξανά αυτό; Να του αλλάζει η μαμά του την γνώμη του και να επιμένει μετά στα λεγόμενα της; 

Δυστυχώς δεν είσαι η 1η περίπτωση που συμβαίνει αυτό ούτε η τελευταία. Η νοοτροπία του αποφασίζω μόνος και πάει τελείωσε είναι άσχημη. Από την άλλη δεν είναι λύση να τσακωθείτε. Το πρόβλημα μάλλον δεν είναι τόσο το όνομα αλλά το πόσο εύκολα επηρεάζεται από τη μητέρα του και αν αυτό συμβαίνει γενικά.

Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου και ελπίζω να βρείτε τη λύση. Ακόμα και αν δεν δώσετε το όνομα του μπαμπά σου προέχει να είναι γερό το παιδάκι σας. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...