Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Αντικαταθλιπτικά

Recommended Posts

Καλησπέρα σας θα ήθελα αν έχετε προσωπική εμπειρία είμαι έγκυος στην 22 εβδομάδα έκανα αγωγή για αγχώδη διαταραχή την σταμάτησα λόγο εγκυμοσύνη τώρα όμως είμαι πάλι χάλια με κρίσεις πανικού και κλάμα οι γιατροί μου είπαν να ξεκινήσω ξανά την αγωγή ζολοφτ έχει κάποια από εσάς εμπειρία 🍼

• 10 months later...

Διαφημίσεις

On 27/4/2025 at 1:29 ΠΜ, Μαρίνα Παπαευθυμίου είπε:

Καλησπέρα σας θα ήθελα αν έχετε προσωπική εμπειρία είμαι έγκυος στην 22 εβδομάδα έκανα αγωγή για αγχώδη διαταραχή την σταμάτησα λόγο εγκυμοσύνη τώρα όμως είμαι πάλι χάλια με κρίσεις πανικού και κλάμα οι γιατροί μου είπαν να ξεκινήσω ξανά την αγωγή ζολοφτ έχει κάποια από εσάς εμπειρία 🍼

Κορίτσι μου πως πήγε η εγκυμοσύνη σου? Βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς θέση που ήσουν. Είμαι έγκυος και παίρνω zoloft 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...