Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑΥΞΗΣΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!!

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , kon_na είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Το μωράκι μου είναι μια χαρά!!!! Θα με στέλνανε για απόξεση επειδή δεν άκουσαν καρδιά στον πρώτο υπέρηχο. Πήγα ευτυχώς για έναν ακόμη υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα. Το θέμα είναι ότι πλεον δεν εμπιστεύομαι τον γιατρό και θα ήθελα να βρω κάποιον άλλο. Μου δημιούργησε μεγάλη στενοχώρια και άγχος. Όταν του είπα ότι μ έλεγε για παλλίνδρομη και τελικά ακούσαμε καρδιά μ είπε μια φθηνή δικαιολογία. Αν κάποια από εσάς έχει να μου συστήσει κάποιον στην Αθήνα... 

Μπράβο κοριτσι μου υπέροχα νέα!!! Πραγματικά θα ηθελα ν ακούσω πως προσπάθησε να τα " μπαλωσει"! Σου εύχομαι να βρεις εναν γιατρό που θα ταιριαξεις απόλυτα, με το καλό να σου έρθουν όλα! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, kon_na είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Το μωράκι μου είναι μια χαρά!!!! Θα με στέλνανε για απόξεση επειδή δεν άκουσαν καρδιά στον πρώτο υπέρηχο. Πήγα ευτυχώς για έναν ακόμη υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα. Το θέμα είναι ότι πλεον δεν εμπιστεύομαι τον γιατρό και θα ήθελα να βρω κάποιον άλλο. Μου δημιούργησε μεγάλη στενοχώρια και άγχος. Όταν του είπα ότι μ έλεγε για παλλίνδρομη και τελικά ακούσαμε καρδιά μ είπε μια φθηνή δικαιολογία. Αν κάποια από εσάς έχει να μου συστήσει κάποιον στην Αθήνα... 

Μπραβο σου πολυ χαιρομαι! Με το καλο ευχομαι. Καλα ο συγκεκριμενος ηταν τραγικος..

10 ώρες πρίν, kon_na είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Συγχαρητήρια!!!Όλα με το καλό!!

Καλά..ο γιατρός επιεικώς απαράδεκτος!!Αλήθεια τι δικαιολογία βρήκε να το μπαλωσει???

Εμένα ο γιατρός μου είναι στην Αργυρούπολη!Για μένα είναι φοβερός!Αλλά είναι και να ταιριαζεις!Εγώ επειδή είμαι πολύ αγχώδης δε θα μπορούσα να έχω άλλον!Τον λένε Χρήστο Καρκάνη και με παρακολουθησε και στις 3 εγκυμοσύνες!

Η απάντηση του κορίτσια ήταν ότι το μικροβιολογικό έκανε λάθος στη χοριακή. Δεν το πιστεύω αυτό με τίποτα γιατί ούτε και στον γιό μου διπλασιαζόταν η χοριακή μετα από κάποιες μονάδες. Όταν φτάνει μια χοριακή πάνω από 15000 δεν διπλασιάζεται σε 2 μέρες. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Απίστευτος ο γιατρός σού. Εγω που εχω μια αποβολή στο ιστορικό μου θυμάμαι οτι αν και δεν ακούσαμε καρδιά μου είχε πει να ξαναδοκιμασουμε σε μερικές μέρες γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης συμβαίνει συχνά να μην την ακούμε.

Εννοείται πως θα αλλάξεις γιατρο. Ελπίζω να βρεις κάποιον που να σου ταιριάζει. 

Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και δε μπορώ να σε βοηθήσω.  Σού εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.

Συγχαρητήρια!!!🙂

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σας!!καινουρια στο κλαμπ ειχα το 2019 μια βιοχημικη που τελειωσε στις 6 εβδομαδες.τωρα ειμαι εγκυος παλι με τεμ στις 9/5 και πιθανη συλληψη στις 22/05 εκανα χθες χοτιακη και βγηκε 155.1 ειμαι μεσα στα φυσιολογικα ορια αλλα μου φαινεται χαμηλη για τοσο χρονικο διαστημα.ουσιαστικα την εκανα στην 5η μερα καθυστερησης.ο γυναικολογος με καθησυχασε γιατι περιμενει την επομενη που θα την κανωΠαρασκευη.ξεκινησρ καποια αλλη κοπελ ετσι ??

πρίν από 1 λεπτό , Mariakts είπε:

Καλησπερα σας!!καινουρια στο κλαμπ ειχα το 2019 μια βιοχημικη που τελειωσε στις 6 εβδομαδες.τωρα ειμαι εγκυος παλι με τεμ στις 9/5 και πιθανη συλληψη στις 22/05 εκανα χθες χοτιακη και βγηκε 155.1 ειμαι μεσα στα φυσιολογικα ορια αλλα μου φαινεται χαμηλη για τοσο χρονικο διαστημα.ουσιαστικα την εκανα στην 5η μερα καθυστερησης.ο γυναικολογος με καθησυχασε γιατι περιμενει την επομενη που θα την κανωΠαρασκευη.ξεκινησρ καποια αλλη κοπελ ετσι ??

Είναι πολύ πιθανό να έκανες αργότερα ωορηξια από ότι υπολογίζεις . Οπότε περιμςνεις την επαναληψη της χοριακης να δεις αν διπλασιαζετε 

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια καλησπερα και παλι!! Στις 10/06 ειχα κανει χοριακη 155.1 και στις 13/06 εκανα παλι ειναι 495.8 με 9 μερες καθυστερησης. Τι λετε πανε καλα τα πραγματα; ο γυναικολογος ειναι συγκρατημενος πολυ και μου ειπε σε 10 μερες για υπερηχο για να ακουσουμε σιγουρα καρδουλα.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Mariakts είπε:

Κοριτσια καλησπερα και παλι!! Στις 10/06 ειχα κανει χοριακη 155.1 και στις 13/06 εκανα παλι ειναι 495.8 με 9 μερες καθυστερησης. Τι λετε πανε καλα τα πραγματα; ο γυναικολογος ειναι συγκρατημενος πολυ και μου ειπε σε 10 μερες για υπερηχο για να ακουσουμε σιγουρα καρδουλα.

Όπως ξαναειπαμε δεν έχει σημασία πόσες μέρες είχες καθηστερηση καθώς μάλλον έκανες διαφορετικό κύκλο άλλες μέρες ωορρηξία άλλες μέρες αναμονή περιόδου. 

Σημασία έχει η χοριακη σου να διπλασιαζετε κάθε 48 ώρες.  Όπως φαίνετε διπλασιαζετε. 

Καλό θα ήταν να επαναλάβεις χοριακη σε 48 ώρες ώστε να είσαι σίγουρη ότι διπλασιαζετε σωστά Κ να μην περιμένεις τόσες μέρες μόνο τον υπέρηχο. 

πρίν από 17 λεπτά , Mariakts είπε:

Επίσης δεν είναι Κ σίγουρο ότι θα ακούσετε καρδιά σε 10 μέρες σύμφωνα με την χοριακη σου ίσως είναι αρκετά νωρίς οπότε μην ανχωθεις.  

4 ώρες πρίν, Mariakts είπε:

μια χαρα αυξηση,μην υπολογιζεις καθυστερηση

αν θες επαναλαμβανεις η πας για υπερηχο

αν θα ακουσετε καρδια τοτε ειναι αλλο θεμα

ολα να πανε καλα!

On 10/6/2025 at 10:39 ΠΜ, kon_na είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Καλημέρα!!! Με το καλό το 2ο μωράκι σου.. Δεν ξέρω αν έχεις βρει κάποιο 2ο γιατρό ή για ποια περιοχη ενδιαφέρεσαι.. Ο μιχαλόπουλος Γεώργιος στα Βριλήσσια ειναι πολυ καλός γιατρός, φιλικός, πάντα χαμογελαστός χωρίς να σε φορτώνει αγχη που δε χρειάζεται να έχεις.. Δεν ξέρω αν το πρώτο σου ήταν φυσιολογικά ή καισαρική.. Ο συγκεκριμένος ειναι υπέρμαχος του φυσιολογικου με σεβασμό στις επιθυμίες της μαμάς κ στο Σώμα της.. 

Ότι και να αποφασίσεις, ευχομαι το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου να ειναι ήρεμο κ με το καλό το ζουζουνι αυτό! 

j7W7p3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...