Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Επιτροπή για εξωσωματική . SOS

Recommended Posts

Καλησπέρα σας ,θα προχωρήσω σε εξωσωματική αν δεν προλάβω τον Ιούλιο θα πάμε για τέλος Αυγούστου ή τέλος Σεπτέμβρη . Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα όποιος ξέρει. Εγώ τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω αφαίρεση σαλπίγγων και λέω να περάσω επιτροπή για τα φάρμακα. Σαλπιγγογραφια έχω ,γενικές εξετάσεις έχω,σπερμοδιάγραμμα του συζύγου και ΑΜΗ δική μου υπάρχει αλλά είναι από μέσα Ιανουαρίου αυτού του έτους . Θα χρειαστεί να ξανακάνουμε όλες τις εξετάσεις εκτός της σαλπιγγαγραφιας; Ευχαριστώ πολύ .

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lotussss είπε:

Καλησπέρα σας ,θα προχωρήσω σε εξωσωματική αν δεν προλάβω τον Ιούλιο θα πάμε για τέλος Αυγούστου ή τέλος Σεπτέμβρη . Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα όποιος ξέρει. Εγώ τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω αφαίρεση σαλπίγγων και λέω να περάσω επιτροπή για τα φάρμακα. Σαλπιγγογραφια έχω ,γενικές εξετάσεις έχω,σπερμοδιάγραμμα του συζύγου και ΑΜΗ δική μου υπάρχει αλλά είναι από μέσα Ιανουαρίου αυτού του έτους . Θα χρειαστεί να ξανακάνουμε όλες τις εξετάσεις εκτός της σαλπιγγαγραφιας; Ευχαριστώ πολύ .

Όχι όλα όσα είναι στο ίδιο έτος τα δέχονται. Σπερμοδιαγραμμα νομίζω θέλουν δύο με ένα τρίμηνο διάφορα το ένα με το άλλο 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Lotussss είπε:

Αν έχεις αφαιρέσει τις σάλπιγγες σου η αν είναι κλειστές,τότε χρειάζεται μόνο ένα σπερμοδιαγραμμα.Καλή επιτυχία και σύντομα μανούλα ❤️ 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Αν έχεις αφαιρέσει τις σάλπιγγες σου η αν είναι κλειστές,τότε χρειάζεται μόνο ένα σπερμοδιαγραμμα.Καλή επιτυχία και σύντομα μανούλα ❤️ 

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς ❤️

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...