Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Υπάρχει κοπέλα που να είχε χοριακη κάτω από 5 αλλά να συνεχίστηκε η εγκυμοσύνη; Ίσως να έγινε νωρίς παράδειγμα! Ξέρω δεν έχω ελπίδες αλλά είπα να ρωτήσω 🙂↕️

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Hlianaa είπε:

Γεια σας κορίτσια! Υπάρχει κοπέλα που να είχε χοριακη κάτω από 5 αλλά να συνεχίστηκε η εγκυμοσύνη; Ίσως να έγινε νωρίς παράδειγμα! Ξέρω δεν έχω ελπίδες αλλά είπα να ρωτήσω 🙂↕️

Ότι είναι κάτω από 5 σημαίνει 0 δηλαδή αρνητικό. Εγκυμοσύνη γενικά θωρηται ότι μπορεί να συνεχιστει πάνω από 25 

Σωστά . Κάτω από 5 αρνητική , 6-25 γκρίζα ζώνη και σου λένε προφανωσ Να επαναλάβεις κι 25 θεωρείται θετικό αποτέλεσμα με πιθανότητες καλής έκβασης. Είχε κάποια κοπέλα βιοχημική μετά από εξωσωματική με βλαστοκύστες; Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα 

18 ώρες πρίν, ΕΛΙΣΑΒΕΤ.pape είπε:

Σωστά . Κάτω από 5 αρνητική , 6-25 γκρίζα ζώνη και σου λένε προφανωσ Να επαναλάβεις κι 25 θεωρείται θετικό αποτέλεσμα με πιθανότητες καλής έκβασης. Είχε κάποια κοπέλα βιοχημική μετά από εξωσωματική με βλαστοκύστες; Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα 

Καλησπέρα!είχα εγώ βιοχημική,ξεκίνησε η χοριακη με 54 και μετά από δύο μέρες πήγε 52 και σιγά σιγά έπεσε τελείως 

Blue velvet έκανες κάποια εξέταση μετά να δεις τι δεν πήγε καλά ; Είμαι 43 έχω ήδη ένα παιδί από φυσιολογική σύλληψη και θεωρητικά είχα πολλές πιθανότητες επιτυχίας καθώς έβαλα μια βλαστοκύστη , στην οποοια είχε γίνει βιοψία , και ήταν άριστη . Εχω κανει όλες τις εξετάσεις και δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά . Σκεφτόμουν να κάνω την εξέταση Νικα, μπας κ υπάρχει κάποιο μικρόβιο που δεν εμφανίζεται στης καλλιέργειες . 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ΕΛΙΣΑΒΕΤ.pape είπε:

Blue velvet έκανες κάποια εξέταση μετά να δεις τι δεν πήγε καλά ; Είμαι 43 έχω ήδη ένα παιδί από φυσιολογική σύλληψη και θεωρητικά είχα πολλές πιθανότητες επιτυχίας καθώς έβαλα μια βλαστοκύστη , στην οποοια είχε γίνει βιοψία , και ήταν άριστη . Εχω κανει όλες τις εξετάσεις και δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά . Σκεφτόμουν να κάνω την εξέταση Νικα, μπας κ υπάρχει κάποιο μικρόβιο που δεν εμφανίζεται στης καλλιέργειες . 

Όχι δεν έκανα κάποια περαιτέρω εξέταση,διότι όπως μου είπε και ο γιατρός,όταν μια κύηση δεν προχωράει τις πρώτες εβδομάδες,συνήθως οφείλεται σε χρωμοσωμικη ανωμαλία.Μετα από έξι μήνες έκανα ξανα εμβρυομεταφορά και η εγκυμοσύνη προχώρησε κανονικά. Μίλησε με το γιατρό σου κ δες τις επιλογές σου. Εγώ να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να γίνει αυτό που τόσο ποθείς και να ξαναγίνεις μανούλα❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρωμοσωμικη ανωμαλία το αποκλείουμε γιατί το έμβρυο είχε περάσει από βιοψία (λόγω ηλικιας μπορούσα να κάνω βιοψία) οπότε ήταν ελεγμένο και υγιές . επειδή έχω ήδη ένα παιδί με απέτρεψε να κάνω άλλη προσπάθεια και το μόνο που ανέφερε ήταν ότι η μήτρα για κάποιο λόγο δεν το δέχεται . Δε μου είπε συγκεκριμένες εξετάσεις καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες, πέραν των βασικών, για να κάνει κάποιος . Εγώ όμως θέλω να το ψάξω κι άλλο . Να δω τι δεν πήγε καλά. Αν υπάρχει κάποια που να έχει κάνει την εξέταση Νικά ή το ΕΡΑ τεστ ας μου πει την εμπειρία της . 

3 ώρες πρίν, ΕΛΙΣΑΒΕΤ.pape είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρωμοσωμικη ανωμαλία το αποκλείουμε γιατί το έμβρυο είχε περάσει από βιοψία (λόγω ηλικιας μπορούσα να κάνω βιοψία) οπότε ήταν ελεγμένο και υγιές . επειδή έχω ήδη ένα παιδί με απέτρεψε να κάνω άλλη προσπάθεια και το μόνο που ανέφερε ήταν ότι η μήτρα για κάποιο λόγο δεν το δέχεται . Δε μου είπε συγκεκριμένες εξετάσεις καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες, πέραν των βασικών, για να κάνει κάποιος . Εγώ όμως θέλω να το ψάξω κι άλλο . Να δω τι δεν πήγε καλά. Αν υπάρχει κάποια που να έχει κάνει την εξέταση Νικά ή το ΕΡΑ τεστ ας μου πει την εμπειρία της . 

Καλημερα, απο οσα γνωριζω (καλυτερα ρωτα και τον εμβρυολογο) κατα τον προεμφυτευτικο ελεγχο ελεγχονται συγκεκριμενα συνδρομα/γενετικες ανωμαλιες (τα πιο γνωστα και συνηθισμενα) και το οτι ειναι υγιες σε σχεση με αυτα το εμβρυο δεν σημαινει οτι δεν θα φερει καποια αλλη που θα εκδηλωθει κατα την αναπτυξη του (ειναι κατι εκατονταδες οι ανωμαλιες). Εμενα παντως καπως ετσι μου τα ειχαν εξηγησει. 

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...