Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους , περισσότερο άγχος από κάθε φορά έχω !!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!! 

ΣτήριξεΚοινωνικές Δράσεις

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🏼 να έχεις πίστη🙏🏼🙏🏼

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Επίσης με 5,5 χοριακη δεν λες ότι έχει γίνει εμφύτευση. Αν παει 15 ενταξει θα πεις κάτι έγινε . Αλλά 5,5 θεωρήτε ακόμα αρνητικο

Κι εγω αυτο θα ελεγα, με 5,5 δεν θεωρειται εμφυτευση δυστυχως 🙁 εκτος αν μεθαυριο δεις αριθμο γυρω στο 25. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει για δύο μέρες μπορείς να συνεχίσεις τα φάρμακα δεν είναι εκεί αυτό που θα κάνει την διαφορά.  Ενταξει δύο ημερών όλα άριστα είναι το θέμα είναι να συνεχίσουν. Καλητερα να το αφήνετε για προεμφυτικο αφού είχες τόσες αποτυχίες παρά να δώσεις τόσα λεφτα για εμβρυομεταφορα με ένα έμβρυο που είναι ακόμα στα αρχικά στάδια . 

Στις βλαστοκύστες έκανα pgt και όλες ήταν υγιείς. Αλλού είναι το πρόβλημά μου, όχι στα έμβρυα. Κάτι γίνεται με την εμφύτευση. Σε ευχαριστώ! 

8 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Στις βλαστοκύστες έκανα pgt και όλες ήταν υγιείς. Αλλού είναι το πρόβλημά μου, όχι στα έμβρυα. Κάτι γίνεται με την εμφύτευση. Σε ευχαριστώ! 

Αν θες μπορείς εκτός από υστεροσκοπηση Κ ελενχο μικροβιωματος που φανταζομαι θα τα έχεις κάνει να κανείς Κ ελενχο για το παράθυρο εμφύτευσης. 

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αν θες μπορείς εκτός από υστεροσκοπηση Κ ελενχο μικροβιωματος που φανταζομαι θα τα έχεις κάνει να κανείς Κ ελενχο για το παράθυρο εμφύτευσης. 

Ισχύει. Τους το ζηταω και όλοι λένε ότι δεν ισχύει πλέον. Τι να πω; Υστεροσκοπηση έχω κάνει 4 φορές (κάθε γιατρός μου έκανε από μια 🤷‍♀️) και μικροβιωμα και λαπαροσκόπηση. Θα το ξανασυζητησω. 

2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ισχύει. Τους το ζηταω και όλοι λένε ότι δεν ισχύει πλέον. Τι να πω; Υστεροσκοπηση έχω κάνει 4 φορές (κάθε γιατρός μου έκανε από μια 🤷‍♀️) και μικροβιωμα και λαπαροσκόπηση. Θα το ξανασυζητησω. 

Πολλές εξετασεις κατά καιρούς δεν υποστηρίζονται από διάφορους γιατρούς απτήν στιγμή που δεν έχεις εμφύτευση Κ δεν βρίσκεις λύση δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...