Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , 2803 είπε:

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, έκανα εμβρυομεταφορά βλαστοκυστης στις 28/03, έχω καφέ εκκρίσεις και έχω υπέρηχο σήμερα. Και σε εμένα η οδηγία ήταν να συνεχίσω κανονικά να λαμβάνω τα φάρμακα μου. 

Έχουμε μόνο 2 μέρες διαφορά, εγώ έκανα στις 26 😊 Εύχομαι να είναι όλα καλά στον υπέρηχο 🙏🏻 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

εξωσωματική

Recommended Posts

καλημέρα σας, είμαι νέα εδώ και η ανάγκη να μπω μου δημιουργήθηκε γιατί σε ενα μήνα περίπου θα ξεκινήσω την πρώτη μου προσπάθεια για εξωσωματική. έκανα χημειοθεραπείες πριν 3 χρόνια και σε συνδυασμό με την ηλικία μου (αισίως 40) η φυσιολογική σύλληψη είναι αδύνατη..1% πιθανότητα όπως είπε ο γυναικολόγος...βέβαια διαβάζοντας στο διαδίκτυο δεν μεγαλώνουν τρελά οι πιθανότητες...5% επιτυχία ... θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας.να ξερω τι με περιμενει...εχω αγχωθει τρελα...αν με εξωσωματική τα καταφέρατε και σε πόσες προσπαθειες;οτι μου πειτε ειναι χρησιμο για εμενα. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , vicky4 είπε:

καλημέρα σας, είμαι νέα εδώ και η ανάγκη να μπω μου δημιουργήθηκε γιατί σε ενα μήνα περίπου θα ξεκινήσω την πρώτη μου προσπάθεια για εξωσωματική. έκανα χημειοθεραπείες πριν 3 χρόνια και σε συνδυασμό με την ηλικία μου (αισίως 40) η φυσιολογική σύλληψη είναι αδύνατη..1% πιθανότητα όπως είπε ο γυναικολόγος...βέβαια διαβάζοντας στο διαδίκτυο δεν μεγαλώνουν τρελά οι πιθανότητες...5% επιτυχία ... θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας.να ξερω τι με περιμενει...εχω αγχωθει τρελα...αν με εξωσωματική τα καταφέρατε και σε πόσες προσπαθειες;οτι μου πειτε ειναι χρησιμο για εμενα. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλή αρχή να έχεις ! Οι πιθανότητες αυξανονται ανάλογα με τις εξετάσεις σου τις ορμονικές . Αν είναι καλές οι ορμονικές σου είναι καλές Κ οι πιθανότητες σου

10 ώρες πρίν, vicky4 είπε:

ΑΜΗ 1,77, FSH 20.08...γενικά δεν είναι ενθαρρυντικα..αλλα οκ..εχω πιστη

Καλησπέρα! Η ΑΜΗ σου σε τι μονάδα μέτρησης είναι μετρημένη; Σε κάθε περίπτωση, η ηλικία σου δεν είναι τόσο απαγορευτική όσο λες. Να έχεις πίστη, αν δε προσπαθήσεις δε μπορείς να ξέρεις. Καλή επιτυχία εύχομαι!

13 ώρες πρίν, vicky4 είπε:

Καλή αρχή κορίτσι μου! Προσπάθησε να κάνεις καλή διατροφή και ξεκίνα συμπληρώματα για γονιμότητα όπως q10, καρνιτινη κλπ. Μάλλον θα σου προτείνει τροποποιημένο φυσικό. Αρα θέλει λίγο υπομονή. Με αρκετή τύχη μπορεί να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή όλες. 

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...γενικά έχω χάσει λίγο τον ύπνο μου. είμαι που είμαι αγχώδης...έφτασα στα όρια μου... να ρωτήσω κάτι;εσείς που έχετε κάνει ήδη εξωσωματική ,με τις ορμόνες είστε εντάξει; είχατε ξεσπάσματα; να πω στο σύζυγο να αγοράσει κανένα κράνος για καλό κ για κακό; γενικά θα ήθελα λίγο να ξέρω τι με περιμένει. ο γιατρός με ενημέρωσε για την διαδικασία αλλά όχι για την ψυχολογία....

πρίν από 48 λεπτά , vicky4 είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...γενικά έχω χάσει λίγο τον ύπνο μου. είμαι που είμαι αγχώδης...έφτασα στα όρια μου... να ρωτήσω κάτι;εσείς που έχετε κάνει ήδη εξωσωματική ,με τις ορμόνες είστε εντάξει; είχατε ξεσπάσματα; να πω στο σύζυγο να αγοράσει κανένα κράνος για καλό κ για κακό; γενικά θα ήθελα λίγο να ξέρω τι με περιμένει. ο γιατρός με ενημέρωσε για την διαδικασία αλλά όχι για την ψυχολογία....

Μωρε εγω δε νομιζω οτι ειναι οι ορμονες. Ειναι γενικα η πιεση, το αγχος, η απογοητευση. Ολα αυτα ειναι που καλως η κακως φερνουν τα ξεσπασματα και τα νευρα. Δυστυχως ειναι μια πολυ δυσκολη και στρεσογονα διαδικασια. 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Μωρε εγω δε νομιζω οτι ειναι οι ορμονες. Ειναι γενικα η πιεση, το αγχος, η απογοητευση. Ολα αυτα ειναι που καλως η κακως φερνουν τα ξεσπασματα και τα νευρα. Δυστυχως ειναι μια πολυ δυσκολη και στρεσογονα διαδικασια. 

εχεις μπει κ εσυ στη διαδικασια; 

Διαφημίσεις

Εγω παντως με τις ορμονες δεν ειδα φοβερη διαφορα στην ψυχολογια μου. Βεβαια και πριν νευροσπασμα ημουν ισως γι αυτο χαχα εγω γενικα θα σου πω οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα εχουμε στο μυαλο μας οταν ξεκιναμε. Απλα ενταξει εχεις στο μυαλο σου τις ωρες π πρεπει να παιρνεις φαρμακα αλλα εμενα προσωπικα και οι ενεσεις δε με δυσκολεψαν τοσο. Σιγουρα ειναι μια περιοδος με πολυ αγχος προσπαθησε να θωρακισεις τον ευατο σου και σωματικα αλλα και ψυχολογικα. Ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

Εγώ αυτό που παρατήρησα στην εμβρυομεταφορά,είναι η έντονη επιθυμία για γλυκα.Ειχα ξοδέψει πόσα λεφτά στα εκμεκ και στις πουτίγκες!Εκεί που καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση,σκεφτόμουν τα ζαχαροπλαστεία,μιλάμε για τρελα!Αν δεν είχα γλυκό, τότε είχα νεύρα,κατά τ αλλά μια χαρά 😁

εγώ στη διέγερση ήμουν ευσιγκινητη ενώ στην ετ που έπαιρνα μόνο προγεστερόνη σίγουρα έκλαιγα 5 φορές τη μέρα 😇 αααα και απο την πεμπτη μερα κ μετα είχα νευρααααααα του στυλ ελεγα στον αντρα μου γιατι αναπνεει τοσο δυνατα 😂.απλα ρε κορίτσια τωρα που μετα την αποτυχημενη ετ μου ηρθε περιοδος και τελειωσε εχω πααααρα πολυ φούσκωμα και πονο στο έντερο.εχει τυχει σε καμια άλλη? @vicky4 καλη αρχη κοπελα μου και καλη επιτυχία σε ολες μας!

On 9/8/2025 at 6:03 ΜΜ, karlajo είπε:

εγώ στη διέγερση ήμουν ευσιγκινητη ενώ στην ετ που έπαιρνα μόνο προγεστερόνη σίγουρα έκλαιγα 5 φορές τη μέρα 😇 αααα και απο την πεμπτη μερα κ μετα είχα νευρααααααα του στυλ ελεγα στον αντρα μου γιατι αναπνεει τοσο δυνατα 😂.απλα ρε κορίτσια τωρα που μετα την αποτυχημενη ετ μου ηρθε περιοδος και τελειωσε εχω πααααρα πολυ φούσκωμα και πονο στο έντερο.εχει τυχει σε καμια άλλη? @vicky4 καλη αρχη κοπελα μου και καλη επιτυχία σε ολες μας!

εγω δηλαδη που το κλαμα το εχω ευκολο ,καηκα!!!!με ενα δακρυ θα ειμαι συνεχως

• Χαχα 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...