Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/5/2026 at 7:44 ΜΜ, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έκανα εμβρυομεταφορά στις 5/5 2 έμβρυα 3 ημερών και τώρα είμαι έγκυος 5 εβδομάδων σε δίδυμα. Ο γιατρός μου είπε να μην χαίρομαι ακόμα γιατί είναι νωρίς και δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουν 2, 1 ή κανένα. Έχω ήδη ένα μικρούλι 3μισι χρονών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. 

Τι κανεις κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη σου;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2025

Recommended Posts

Διαφημίσεις

On 14/8/2025 at 6:38 ΜΜ, Βασω Διαμαντιδου είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Υπάρχει κάποια μανούλα με ΠΗΤ τέλη Δεκεμβρίου αρχές Γενάρη να μοιραστούμε απόψεις???

Καλησπέρα!!! Μάλλον μόνο εγώ είμαι με ΠΗΤ αρχές Δεκεμβρίου όμως!!! 

Γεια σας κορίτσια!!! Κ εγώ με πητ 11 Δεκεμβρίου αλλά θα μπω στην 36 εβδομάδα για 4η καισαρική.. οπότε θα γεννήσω Νοέμβριο... πως είστε?? Όπως τα πάτε με την ζέστη???

• Ευχή 1

On 14/8/2025 at 6:38 ΜΜ, Βασω Διαμαντιδου είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Υπάρχει κάποια μανούλα με ΠΗΤ τέλη Δεκεμβρίου αρχές Γενάρη να μοιραστούμε απόψεις???

Κσλησπέρα! Εγω εχω πητ 31/1 κανονικά αλλα επειδη εχω διδυμακια μαλλον για τελη Δεκεμβρη με βλεπω.. το ιδανικο θα ηταν αρχες Γεναρη και το ελπιζω αλλα οπως μας τα φέρει! Δεν βλεπω και ομαδα του 2026 η αληθεια!

Καμια αλλη διδυμομανα;;

Γενικα κορίτσια εσεις που ειστε πιο μπροστα ποτε αρχισατε να νιωθετε τα μωρακια; Αυτα τα γαργαλητα και τις φουσκιτσες που λενε.. εγω 17η σημερα εβδομαδα και ακομα δεν εχω νιώσει κατι ξεκαθαρο... Κανα 2 φορες νομιζω οτι ένιωσα κατι  να σκαει μεσα.. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...