Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/5/2026 at 7:44 ΜΜ, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έκανα εμβρυομεταφορά στις 5/5 2 έμβρυα 3 ημερών και τώρα είμαι έγκυος 5 εβδομάδων σε δίδυμα. Ο γιατρός μου είπε να μην χαίρομαι ακόμα γιατί είναι νωρίς και δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουν 2, 1 ή κανένα. Έχω ήδη ένα μικρούλι 3μισι χρονών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. 

Τι κανεις κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη σου;

Τιμες χοριακης

Emy95

Recommended Posts

Καλησπέρα και παλι.. (έχοντας στο ιστορικό μου μια βιοχημικη και μια παλινδρομη κυηση) κατάφερα και ειδα θετικο τεστ σε αυτο το κύκλο! Όμως..... το κατάλαβα πολυ γρήγορα πηγα εκανα χοριακη πριν την καθυστέρηση και ειχα 7,74 ! Σε 2 μερες διπλασιαστηκε και με το παραπάνω ειχε φτάσει 18,84 και πλησίαζα την ημερα που θα περίμενα περιοδο. Σήμερα μετα απο 2 ημέρες όμως ανεβηκε μονο στο 29,36! Δεν υπήρχε διπλασιασμος... και έπεσε και η τιμή της προγεστερόνης μεσα σε 2ημερες απο 14,50 σε 6,96! Ολα δείχνουν οτι πιθανον παει για βιοχημικη.... έχετε καποια ανάλογη εμπειρία;  

Θα επαναλάβω ειπε ο γιατρός παλι σε 2 ημέρες να δούμε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Δεν ξερω και δεν το λέω με σιγουριά, αλλα μήπως όμως είναι αποτέλεσμα της μικρής προγεστερόνης και αν πάρεις πρόσθετη προγεστερόνη να βοηθηθεί η συνέχεια της κύησης; Ο γιατρός σου είπε ότι η προγεστερόνη μπορεί να συνδέεται κάπως; 

Όπως και να έχει εύχομαι πραγματικά το καλύτερο αποτέλεσμα... Καλή δύναμη! 

• Μου αρέσει 1

συμφωνω οτι καλο ειναι να παρεις κ προγεστερονη,ο γιατρος σου τι λεει γι αυτο;

σε 48ωρες κ 60% αυξηση ειναι καλα,η προγεστερονη ομως θελει περισσοτερο

ευχομαι καλα αποτελεσματα!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...