Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Αναζήτηση ονοματος

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Vasia1 είπε:

Καλησπέρα είμαι στην αναζήτηση ονόματος για αγοράκι. Θα ήθελα να μάθω πια είναι πλέον τα ονόματα που ακούγονται πιο συχνά. Ευχαριστώ 

Καλησπέρα! Νομίζω πως το " Ορέστης" είναι πολύ δημοφιλές, συνέχεια το ακούω 

Εγω ακουω συνεχεια Οδυσσεας, Ορφεας, Ιασωνας, Μαξιμος, Εκτορας, Φιλιππος. Αλλα το θεμα ειναι να βγαλεις κι εσυ αυτα που ακουγονται συχνα; Η να τα αποφυγεις; 😅😅 Εγω κλινω στο δευτερο παντως. Σκεψου στην ταξη της κορης μου εχουν δυο Οδυσσεες και κανενα Γιαννη. Και στις παιδικες χαρες, παιδοτοπους, παρτυ, μου χει τυχει να φωναζουν Εκτορα και να γυρνανε τρια παιδια. Δηλαδη υπερβολη κι αυτο πλεον. Δεν ξερω πως γινονται αυτες οι μοδες. Θυμαμαι στη δικια μου γεννια ηταν το Αγγελος στα αγορια και το Νεφελη και Δαναη στα κοριτσια. Ειχα τρεις συμμαθητριες Νεφελες και μια Μαρια 😅 Μοδες ειναι αυτα και περνανε, το θεμα ειναι ενα ονομα που αρεσει στους γονεις και σημαινει κατι για αυτους, οχι το τι κυκλοφορει αυτα τα χρονια. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 57 λεπτά , little miracle είπε:

Εγω ακουω συνεχεια Οδυσσεας, Ορφεας, Ιασωνας, Μαξιμος, Εκτορας, Φιλιππος. Αλλα το θεμα ειναι να βγαλεις κι εσυ αυτα που ακουγονται συχνα; Η να τα αποφυγεις; 😅😅 Εγω κλινω στο δευτερο παντως. Σκεψου στην ταξη της κορης μου εχουν δυο Οδυσσεες και κανενα Γιαννη. Και στις παιδικες χαρες, παιδοτοπους, παρτυ, μου χει τυχει να φωναζουν Εκτορα και να γυρνανε τρια παιδια. Δηλαδη υπερβολη κι αυτο πλεον. Δεν ξερω πως γινονται αυτες οι μοδες. Θυμαμαι στη δικια μου γεννια ηταν το Αγγελος στα αγορια και το Νεφελη και Δαναη στα κοριτσια. Ειχα τρεις συμμαθητριες Νεφελες και μια Μαρια 😅 Μοδες ειναι αυτα και περνανε, το θεμα ειναι ενα ονομα που αρεσει στους γονεις και σημαινει κατι για αυτους, οχι το τι κυκλοφορει αυτα τα χρονια. 

Ορφέας και εγώ το ακούω,τα αλλά όχι τόσο. Το Φίλιππος και το Άγγελος μου αρέσουν παααααρα πολύ ❤️ Ευτυχώς που πέρασε κάπως αυτό το " θα πάρει υποχρεωτικά το όνομα του παππου η της γιαγιας". Μα πόσο άσχημο να φωνάζεις ένα μωράκι πχ Ευάγγελο η Βαρβάρα? Και άντε το Βαρβάρα το κάνεις και Μπάρμπι 🤣Τον Ευάγγελο πως τον σώζεις?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

On 24/10/2025 at 6:24 ΜΜ, Vasia1 είπε:

Ήθελα να δω πια είναι τα πιο συνηθισμένα γιατί δεν θα ήθελα να βγάλω ένα όνομα που ακούγεται συνέχεια 

κ μενα μου αρεσει να μην ειναι κτ παρα πολυ συχνο,αν κ κινηθηκαμε διαφορετικα στην επιλογη με τον αντρα μου

σιγουρα ομως θα επελεγα ενα ονομα που να μου αρεσει κ ισως σημαινει κατι για μας,ακομη κ αν ειναι στα δημοφιλη

μενουμε επαρχια,παιζουν πολυ υποκοριστικα,που δε μου αρεσουν,κ κλασικα γιωργος,γιαννης,νικος,κωστας αλλα κ πιο ιδιαιτερα,αρχαιοελληνικα και αλλα

θα ηθελα καποιο με γιορτη,ιδανικα σε αλλη εποχη απο τα γενεθλια

αναλογα κ πως σκεφτεσαι να κινηθεις,αν σου αρεσουν τα πιο αρχαια

θα απεφευγα ιασων,φιλιππος,μαξιμος,εκτορας,ορφεας,ορεστης.πολυ ωραια αλλα συχνα ειναι η αληθεια

On 24/10/2025 at 6:11 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Ορφέας και εγώ το ακούω,τα αλλά όχι τόσο. Το Φίλιππος και το Άγγελος μου αρέσουν παααααρα πολύ ❤️ Ευτυχώς που πέρασε κάπως αυτό το " θα πάρει υποχρεωτικά το όνομα του παππου η της γιαγιας". Μα πόσο άσχημο να φωνάζεις ένα μωράκι πχ Ευάγγελο η Βαρβάρα? Και άντε το Βαρβάρα το κάνεις και Μπάρμπι 🤣Τον Ευάγγελο πως τον σώζεις?

αγγελος κ εβανς,τα χω ακουσει

Τωρα το οτι ενα παιδακι θα βαφτιστει Ευαγγελος και θα το φωναζουν Εβανς ας μην το σχολιασω!!! Ενταξει κι εμενα μου αρεσουν ονοματα που ειναι ιδιαιτερα και δεν τα ακουμε συχνα ωστοσο για μενα εχει κουρασει ολο αυτο. Το ονομα πρεπει να σημαινει κατι, να εχει μια αξια για μας για την οικογενεια μας τωρα το να τον πω Διογενη για παραδειγμα απλα και μονο επειδη ειναι πιο σπανιο ονομα δε μ λεει κατι. Αλλωστε δεν καθοριζει το ονομα τον ανθρωπο. Να ζησει το παιδακι και καλοτυχο να ειναι ο,τι ονομα και αν επιλεξετε τελικα!

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...