Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Απογοήτευση

Recommended Posts

Καλησπέρα !!!θα ήθελα πολύ την γνώμη σας ..Είμαι 38 χρονών και ο σύντροφος μου 58..κάνεις από τους δύο μας δεν έχει παιδιά (ήμασταν ελεύθερα πουλιά ☺️)εγώ έχω μια ωοθήκη αλλά η δεξιά μου λένε οι γιατροί ότι είναι δυνατή .περυσι έκανα ΑΜΗ (γιατί την αποφεύγω ) και είχα 1,12 φέτος ανέβηκε 1,36

Πριν 2χρονια ξεκινήσαμε σωστές   προσπάθειες αλλά επι δύο συνεχόμενα έτη είχα πολύποδες …τους αφαίρεσα πέρυσι τον Απρίλη και τον Μάιο είχα πρώτη φορά στη ζωή μ δύο αχνά θετικά τεστ..μετά αδιαθέτησα και πάλι από το μηδέν …πριν ένα μήνα ξεκίνησα clomifen και ovitrelle…

Την 11η μέρα έκανα υπέρηχο και το ωοθυλάκιο ήταν 26,5 αλλά το ενδομήτριο 6,3….,εμείς είχαμε επαφές την 11-12-14-16 μέρα ..ο γιατρός μ είπε την 15η μέρα να κάνω υπέρηχο και το ενδομήτριο ήταν 9,5 και τότε μου είπε να κάνω την ovitrelle …είχε περάσει η ωορρηξία …

έκανα ένα τεστ το φαρμακείου την 7η μέρα και ήταν θετικό …σήμερα 1μερα της ορμόνης έκανα χοριακη κ ήταν 2,92……περιμένω να αδιαθετήσω σε 5μερες …..

νομίζω απογοητεύτηκα πολύ όπως κάθε μήνα …μου είπε ο γιατρός αν δεν έρθει η περίοδος την Δευτέρα να κάνω πάλι χοριακη …υπάρχει κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία …υπάρχει περίπτωση ν ‘αλλάξει το αποτέλεσμα ;

ΥΓ:με έπιασαν όλες οι παρενέργειες της ovitrelle 

Διαφημίσεις

On 8/4/2026 at 6:26 ΜΜ, Maroulaki1987 είπε:

Καλησπέρα !!!θα ήθελα πολύ την γνώμη σας ..Είμαι 38 χρονών και ο σύντροφος μου 58..κάνεις από τους δύο μας δεν έχει παιδιά (ήμασταν ελεύθερα πουλιά ☺️)εγώ έχω μια ωοθήκη αλλά η δεξιά μου λένε οι γιατροί ότι είναι δυνατή .περυσι έκανα ΑΜΗ (γιατί την αποφεύγω ) και είχα 1,12 φέτος ανέβηκε 1,36

Πριν 2χρονια ξεκινήσαμε σωστές   προσπάθειες αλλά επι δύο συνεχόμενα έτη είχα πολύποδες …τους αφαίρεσα πέρυσι τον Απρίλη και τον Μάιο είχα πρώτη φορά στη ζωή μ δύο αχνά θετικά τεστ..μετά αδιαθέτησα και πάλι από το μηδέν …πριν ένα μήνα ξεκίνησα clomifen και ovitrelle…

Την 11η μέρα έκανα υπέρηχο και το ωοθυλάκιο ήταν 26,5 αλλά το ενδομήτριο 6,3….,εμείς είχαμε επαφές την 11-12-14-16 μέρα ..ο γιατρός μ είπε την 15η μέρα να κάνω υπέρηχο και το ενδομήτριο ήταν 9,5 και τότε μου είπε να κάνω την ovitrelle …είχε περάσει η ωορρηξία …

έκανα ένα τεστ το φαρμακείου την 7η μέρα και ήταν θετικό …σήμερα 1μερα της ορμόνης έκανα χοριακη κ ήταν 2,92……περιμένω να αδιαθετήσω σε 5μερες …..

νομίζω απογοητεύτηκα πολύ όπως κάθε μήνα …μου είπε ο γιατρός αν δεν έρθει η περίοδος την Δευτέρα να κάνω πάλι χοριακη …υπάρχει κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία …υπάρχει περίπτωση ν ‘αλλάξει το αποτέλεσμα ;

ΥΓ:με έπιασαν όλες οι παρενέργειες της ovitrelle 

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Η χοριακη 2,92 ειναι δυστυχώς πολύ χαμηλή κ δε μετράει καν στη γκρίζα ζώνη ώστε να αλλάξει το αποτέλεσμα. Καταλαβαίνω πως έχετε ένα σεβαστό διάστημα που προσπαθείτε. Γιατί δε προχωράτε με εξωσωματική για να μη χάνετε χρόνο; Θεωρητικά βάσει πρωτοκόλλου αν ένα ζευγάρι άνω των 35 προσπαθεί πάνω από 6 μήνες πρέπει να κάνει περαιτέρω διερεύνηση. Ο σύντροφος σου έχει κάνει εξετάσεις φαντάζομαι όπως κ εσύ. Αν η ΑΜΗ σου ειναι μετρημένη στη μονάδα μετρησης που νομιζω τότε είναι καλή. 

Ευχαριστώ για την απάντηση και Καλή Αναστασηνα έχετε …

προσπαθω ν’άποφυγω την εξωσωματική γιατί έχουμε κληρονομικότητα στον καρκίνο του μαστού και φοβάμαι …😒αλλά μάλλον είναι μονόδρομος !!!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Maroulaki1987 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση και Καλή Αναστασηνα έχετε …

προσπαθω ν’άποφυγω την εξωσωματική γιατί έχουμε κληρονομικότητα στον καρκίνο του μαστού και φοβάμαι …😒αλλά μάλλον είναι μονόδρομος !!!

Σε ευχαριστώ πολύ ! Χρόνια πολλά ! Υπάρχουν πρωτόκολλα με λιγότερα φάρμακα, συζήτησε το με το γιατρό σου κ πιστεύω θα σε καθησυχάσει. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...