Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Χοριακη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Θα τα πω εν συντομία καθώς είμαι πολύ απογοητευμένη και θέλω τα φώτα σας και εμπειριες. 
γέννησα πρόσφατα πριν τρεις μήνες 

ωστόσο κατά ένα μαγικό τρόπο καθώς έχω διάφορα θέματα πήρα θετικό τεστ ξανά στις 25/7. Έκανα και χοριακη και ήταν 15.5. 
επαναμηψβ στις 27/7 55.5 και στις 29/7 112

πηγα ξανά σήμερα 2/8 όπως μου είπε ο γιατρός και ανέβηκε μόνο 274 

μου είπε ξανά σε μια βδομάδα ωστόσο οφείλω να πω πως έπεσα στα πατώματα. Πολύ στεναχωρήθηκα καθώς έχω ήδη δύο βιοχημικές στη ιστορικό μου και πιστεύω κατά εκεί οδεύουμε. Είχε κάποια ανάλογη εμπειρία με αίσιο τέλος ; Δεν ελπίζω βέβαια αλλά ποτέ δε ξέρεις δεν ξέρω τι να πω. Σταθερό κύκλο δεν έχω ακόμα οπότε δε μπορώ να ξέρω τερ 

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , x_chrysa είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Θα τα πω εν συντομία καθώς είμαι πολύ απογοητευμένη και θέλω τα φώτα σας και εμπειριες. 
γέννησα πρόσφατα πριν τρεις μήνες 

ωστόσο κατά ένα μαγικό τρόπο καθώς έχω διάφορα θέματα πήρα θετικό τεστ ξανά στις 25/7. Έκανα και χοριακη και ήταν 15.5. 
επαναμηψβ στις 27/7 55.5 και στις 29/7 112

πηγα ξανά σήμερα 2/8 όπως μου είπε ο γιατρός και ανέβηκε μόνο 274 

μου είπε ξανά σε μια βδομάδα ωστόσο οφείλω να πω πως έπεσα στα πατώματα. Πολύ στεναχωρήθηκα καθώς έχω ήδη δύο βιοχημικές στη ιστορικό μου και πιστεύω κατά εκεί οδεύουμε. Είχε κάποια ανάλογη εμπειρία με αίσιο τέλος ; Δεν ελπίζω βέβαια αλλά ποτέ δε ξέρεις δεν ξέρω τι να πω. Σταθερό κύκλο δεν έχω ακόμα οπότε δε μπορώ να ξέρω τερ 

Καλησπερα, εγω θα σου έλεγα να μην απελπίζεσαι ακομη, η χοριακη σου ανεβαίνει.. απλα θα πρεπει ν δωσεις χρονο να δεις πως θα παει..  να σου πω κ την δική μ ιστορία, 2η εμβρυομεταφορα η χοριακη μου πήγαινε με ρυθμούς χελώνας, ουτε διπλασιασμό ουτε αυξηση 75% ανα 2 μερες! εγω το ειχα παρει απόφαση πως δεν παμε πουθενα ( η μαια τυπική μου ελεγε όσο ανεβαινει συνεχιζουμε) κ μάλιστα μετα την τελευταία αιμοληψία ειχα κανει κ 1 τσιγάρο γτ ελεγα αφου δεν παει πουθενα τι το σταμάτησα.. τελικα το σποριδι ειναι 3ων ετων σημερα.. άρα θα πρεπει ν κανεις υπομονη ( ειναι δύσκολο το ξερω) σου εύχομαι αυτό που λαχταραει η καρδιά σου να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου..

11 ώρες πρίν, Tintin είπε:

Καλησπερα, εγω θα σου έλεγα να μην απελπίζεσαι ακομη, η χοριακη σου ανεβαίνει.. απλα θα πρεπει ν δωσεις χρονο να δεις πως θα παει..  να σου πω κ την δική μ ιστορία, 2η εμβρυομεταφορα η χοριακη μου πήγαινε με ρυθμούς χελώνας, ουτε διπλασιασμό ουτε αυξηση 75% ανα 2 μερες! εγω το ειχα παρει απόφαση πως δεν παμε πουθενα ( η μαια τυπική μου ελεγε όσο ανεβαινει συνεχιζουμε) κ μάλιστα μετα την τελευταία αιμοληψία ειχα κανει κ 1 τσιγάρο γτ ελεγα αφου δεν παει πουθενα τι το σταμάτησα.. τελικα το σποριδι ειναι 3ων ετων σημερα.. άρα θα πρεπει ν κανεις υπομονη ( ειναι δύσκολο το ξερω) σου εύχομαι αυτό που λαχταραει η καρδιά σου να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου..

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Δεν με πείραξε η χαμηλή χοριακη αλλά η τελευταία που θα έπρεπε να βγει σχεδόν διπλάσια για να είναι ικανοποιητική. 

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Tintin είπε:

Λυπάμαι πολυ κοριτσι μου, εχεις καποιο πλάνο για το πως θα κινηθείς?

Είναι η τρίτη βιοχημική Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα οπότε δεν θα ασχοληθώ 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...