Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Έχω την εντύπωση πως για εξωσωματική με δότρια δεν μπορεις να περάσεις απο επιτροπή. Θεωρητικα είναι λογικό, γιατί ο δότριες δεν είναι ανώνυμες νομίζω? Μπορει να κανω και λάθος!

Σχετικά με τον προεμφυτευτικο, και ο δικός μου γιατρος δεν τον πιστεύει και θεωρεί ότι ειναι καλύτερα να γίνει με τα ίδια χρήματα μια διέγερση ακόμα. Εμείς δεν κάνουμε βέβαια, ουτε πληρουμε τις προϋποθέσεις. Τις πιθανότητες πώς στις ανέβασε; 20% ανα έμβρυο? Ανά εμβρυομεταφορα; Πώς το εννοεί; Το ότι έχετε τσεκάρει το σπερμα ειναι πολυ σημαντικό. Το Ιασω θεωρώ οτι εχει καλο εμβρυολογικο έτσι κι αλλιώς, αλλα βγάζει και αξιοπιστα αποτελέσματα. Τώρα δεν παίζει ιδιαιτερο ρόλο, αλλα τι ποιότητας ηταν οι βλαστοκυστες που χάναμε την απόψυξη πριν την εμβρυομεταφορα. Και οι αλλες δύο άλλαζαν βαθμολογία μορφολογικα;

Δε νομίζω ανά έμβρυο αλλά υποθέτω επειδή θα είναι η 3η προσπάθεια και συνολικά έχουμε πάρει 20+11= 31 ωάρια μέσα σε αυτό το χρόνο.

Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα ακριβώς πως μου το έδωσε το ποσοστό.. Το τσεκάρω όμως για την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.  

Αγγλικά σε φοιτητές-ενήλικες-Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καθηγήτρια Αγγλικών με 20ετή εμπειρία στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, LOWER, PROFICIENCY σε φοιτητές και ενήλικες. Περιοχή Θεσσαλονίκης. Τηλ.: 6980664161

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...