Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • τρέχα γύρευε! @linaa ο άντρας μου και κάθε ο αντρασ κάθε κοπέλας που είναι ναυτικός (πλέον γραφείου) το γνωρίζει  πως μέχρι  πριν μερικά χρόνια που ήταν η αλληλεγγύη επέδιδαν φορολογία 45% στο κράτος και πλέον 35% άρα γιατί να μην τα πάρουν; επισης εγώ πριν παντρευτώ δούλευα 12 χρόνια και πλήρωνα τον φόρο μ όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί να μην τα πάρω; ναι μεν δόξα το θεό δεν είναι ότι περιμενω αυτά τα χρήματα για να ζήσω αλλά δεν θεωρώ σωστο ενώ αποδίδεις φόρο να μην έχεις ισα δικαιώματα λόγω του μισθού! και άσε τον μισθό στην άκρη , τα 12 χρόνια που εγώ πλήρωνα τον φόρο μ τι τα διαγράφουμε; χωριά ότι εχω ψυχολογικά, νιώθω ανασφάλεια άμα δεν παίρνω τον μισθό μ 🤣 δεν ξέρω ίσως το βλέπω εγώ λάθος….  

κρυστάλλινο καροτσάκι για βάπτιση-κέρασμα στο μαιευτήριο-babyshower


μανούλα Μ+Δ

Recommended Posts

Απανταχού μανούλες καλησπέρα! Έχω απο τη βάπτιση της κορούλας μου 200 τεμάχια απο το κρυστάλλινο καροτσάκι που βλέπετε στις φωτό!Λόγω κακού καιρού δεν ήρθαν κάποιοι καλεσμένοι ( η βάπτιση έγινε στην Κρήτη) και έτσι μου έμειναν αυτά τα κομμάτια. Ήταν 250 αλλά έφτιαξα 50 τεμάχια στην κουμπάρα μου που γέννησε και τα έδινε στο μαιευτήριο αντί για απλό γλυκάκι.Της ήρθε στην ίδια τιμή και έμεινε και το αναμνηστικό στους επισκέπτες οι οποίοι το βρίκαν πολύ γλυκό και πρωτότυπο. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους μας και καταλαβαίνω πως όλες οι μανούλες ψάχνουν το καλύτερο για τα παιδάκια τους. Αυτή η μπομπονιέρα είναι πολύ όμορφη και την δίνω μόνο 0,80? το τεμάχιο μαζί με την κορδέλα για το δέσιμο δώρο! (χωρίς κουφέτα όμως). Η κανονική τιμή της ήταν 1,90?. Μπορείτε να το ψάξετε σε sites στο Internet. Επίσης όποια μανούλα μένει Αθήνα μπορώ να της τα παραδώσω κατ'οίκον. Μαζί χαρίζω και ρουχαλάκια για κοριτσάκι απο 0-12 μηνών για όποια μανούλα θελήσει μαζί με την παραγγελία. Η αλήθεια είναι οτι χρειάζομαι πραγματικά αυτά τα χρήματα και νομίζω πως και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.Επίσης μπορείτε να τις δώσετε ως δώρο στο babyshower ή στο μαιευτήριο! Όποια μανούλα μπορεί να βοηθήσει έστω και με 20-30 κομμάτια θα της είμαι ευγνώμων!

http://imageshack.us/photo/my-images/851/img0949an.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/208/img0926sv.jpg/

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...