Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σκ@τα δικαιουμαι! Κανα μηνα πριν και ενα μετα, να σαραντησω τουλαχιστον! Αλλιως μονο ανευ αποδοχων

γι'αυτο ολες θελουν να πανε στο δημοσιο(μαζι με αυτες κι εγω) παιρνουν αδεια εγκυμοσυνης, προσλαμβανουν αλλη, πληρωνει 2 ατομα το δημοσιο , 1 καθεται και ενα δουλευει

ετσι γινονται και σε αλλες χωρες?

UzVGp2.png

γι'αυτο ολες θελουν να πανε στο δημοσιο(μαζι με αυτες κι εγω) παιρνουν αδεια εγκυμοσυνης, προσλαμβανουν αλλη, πληρωνει 2 ατομα το δημοσιο , 1 καθεται και ενα δουλευει

ετσι γινονται και σε αλλες χωρες?

Δεν ξερω τι γινεται αλλου, το μετρο παντως δεν ειναι λαθος, το μωρο χρειαζεται τη μαμα του τουλαχιστον τους πρωτους 8 μηνες. Ευτυχως που τωρα στον ιδιωτικο τομεα δινουν και το εξαμηνο του οαεδ. Εμεις οι ελευθ. Επαγγελματιες δεν εχουμε δικαιωμα στην μητροτητα! Σκεψου να εχεις γαλα να θηλασεις το μωρο σου και να το κοβεις γιατι πρεπει να πας δουλεια! Αισχος!

vadKp2.png

Δεν ξερω τι γινεται αλλου, το μετρο παντως δεν ειναι λαθος, το μωρο χρειαζεται τη μαμα του τουλαχιστον τους πρωτους 8 μηνες. Ευτυχως που τωρα στον ιδιωτικο τομεα δινουν και το εξαμηνο του οαεδ. Εμεις οι ελευθ. Επαγγελματιες δεν εχουμε δικαιωμα στην μητροτητα! Σκεψου να εχεις γαλα να θηλασεις το μωρο σου και να το κοβεις γιατι πρεπει να πας δουλεια! Αισχος!

ναι συμφωνω απολυτα σε αυτο με το γαλα,κι εγω σκεφτομαι να κανω τα μαθηματα μου στης πεθερας μου(αφου ολο το σοι του αντρα μου κανω μαθημα και το δικο μας σπιτι ειναι 20 λεπτα με το αυτοκινητο και δεν ξερω αν θελουν να τα φερνουν καθε φορα εδω) και να μου κραταει το μωρο και να το εχω και να το θηλαζω ενδιαμεσα

UzVGp2.png

ναι συμφωνω απολυτα σε αυτο με το γαλα,κι εγω σκεφτομαι να κανω τα μαθηματα μου στης πεθερας μου(αφου ολο το σοι του αντρα μου κανω μαθημα και το δικο μας σπιτι ειναι 20 λεπτα με το αυτοκινητο και δεν ξερω αν θελουν να τα φερνουν καθε φορα εδω) και να μου κραταει το μωρο και να το εχω και να το θηλαζω ενδιαμεσα

Απλα θα πρεπει να προσεχεις λιγο μιας και θα ερχεσαι σε επαφη με παιδια και αρα με ιωσεις...

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Απλα θα πρεπει να προσεχεις λιγο μιας και θα ερχεσαι σε επαφη με παιδια και αρα με ιωσεις...

λες ε? ξερεις ομως κατι... νομιζω τα νεογεννητα δεν αρρωστενουν...η ξαδερφη μου γεννησε το 3ο το σεπτεμβρη και τα αλλα δυο γυρω στον νοεμβρη δεκεμβρη ειχαν αρρωστησει και ρη ρωτησα αν φοβαται για την μικρη και μου ειπε αυτη πινει το γαλα μου και εχει αντισωματα

UzVGp2.png

λες ε? ξερεις ομως κατι... νομιζω τα νεογεννητα δεν αρρωστενουν...η ξαδερφη μου γεννησε το 3ο το σεπτεμβρη και τα αλλα δυο γυρω στον νοεμβρη δεκεμβρη ειχαν αρρωστησει και ρη ρωτησα αν φοβαται για την μικρη και μου ειπε αυτη πινει το γαλα μου και εχει αντισωματα

Αυτο ειναι αληθεια, επισης καποιες ιωσεις οπως η γαστρεντεριτιδα δεν συναντωνται σε μωρα μικροτερα των 6 μηνων, αλλα και παλι θα πρεπει να προσεχεις γιατι αν αρρωστησεις εσυ δεν θα μπορεις να θηλαζεις και να παιρνεις και φαρμακα... Παντως δεν ειναι για να πανικοβαλεσαι! Ασε που ιωσεις κυκλοφορουν παντου! Δες και το καμαρι μου που αρρωστησε μες το καλοκαιρι!!!

vadKp2.png

Προσπαθω να καταλαβω τοση ωρα τι ειναι αυτο που μου μυριζει και με αηδιαζει μες στο σπιτι! Τελικα ειναι το απορρυπαντικο για το σφουγγαρισμα! Ηρθε η γυναικα που μου συγυριζει σημερα, εχω ανοιξει ολα τα παραθυρα μπας και ξεμυρισει αλλα δεν βλεπω προκοπη! Η μυτη μου εχει γινει επικινδυνα ευαισθητη!

vadKp2.png

Τίποτα!:tongue:

Θα πάω στη μαμα μου που έχει φτιάξει μελιτζανες παπουτσακια!

Ο άντρας μου έφυγε σήμερα για το εξοχικό!

ιιιιιιιιιιιιιιιιι μην ακουω για μελιτζανες μην ακουω για μελιτζανες μου φευγει το σαλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σλουρπ σλουρπ:rolleyes::rolleyes:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

Τίποτα!:tongue:

Θα πάω στη μαμα μου που έχει φτιάξει μελιτζανες παπουτσακια!

Ο άντρας μου έφυγε σήμερα για το εξοχικό!

Παπουτσακια μιαμ μιαμ, αλλα η μελιτζανα σιγουρα θα με πειραξει... Καλη ορεξη κοριτσακι!

vadKp2.png

Αυτο ειναι αληθεια, επισης καποιες ιωσεις οπως η γαστρεντεριτιδα δεν συναντωνται σε μωρα μικροτερα των 6 μηνων, αλλα και παλι θα πρεπει να προσεχεις γιατι αν αρρωστησεις εσυ δεν θα μπορεις να θηλαζεις και να παιρνεις και φαρμακα... Παντως δεν ειναι για να πανικοβαλεσαι! Ασε που ιωσεις κυκλοφορουν παντου! Δες και το καμαρι μου που αρρωστησε μες το καλοκαιρι!!!

μα να μην κολλαω αυτη τη γαστρεντεριτιδα με τπτ!η κουνιαδα μου και η κορη της το παθαινουν 3-4 φορες καθε χειμωνα(μη σου πω και παραπανω)στην μικρη κανω 4 χρονια μαθημα και δεν εχω κολλησει ποτε!το λεω με παραπονο γιατι τοσα χρονια προσπαθουσα να αδυνατησω και τελικα η μονο με την εγκυμοσυνη τα καταφερα(σημερα ζυγιστηκα 47,8... δεν ειχα φαει ομως και βραδυ...1/2 ψωμακι με λιγο τυρακι εφαγα κατα τις 8 )

UzVGp2.png

Προσπαθω να καταλαβω τοση ωρα τι ειναι αυτο που μου μυριζει και με αηδιαζει μες στο σπιτι! Τελικα ειναι το απορρυπαντικο για το σφουγγαρισμα! Ηρθε η γυναικα που μου συγυριζει σημερα, εχω ανοιξει ολα τα παραθυρα μπας και ξεμυρισει αλλα δεν βλεπω προκοπη! Η μυτη μου εχει γινει επικινδυνα ευαισθητη!

εμενα με τρελενει η μυρωδια του αζαξ το μπλε-τιρκουαζ! αυτο παιρνω παντα!!!!

"με αρεσει πολυ"

UzVGp2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιι μην ακουω για μελιτζανες μην ακουω για μελιτζανες μου φευγει το σαλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σλουρπ σλουρπ:rolleyes::rolleyes:

Καλα Ασε τα σαλια και λέγε τι έγινε με την χοριακη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...