Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Θα εχει βουλωσει απο το μπουκωμα... Ακουσες;

χαχαχαχαχαχαχαχα ..

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Κοίτα άμα την έχει σπάσει στο ξύλο όπως μου έγραψε η Ειρήνη τότε σίγουρα θα τη δει και άντε να δούμε πως θα τα μπαλώσει.

δεν το χωραει το μυαλο μου ρε μπουμπου οτι μπορει να συμβαινουν τετοια πραγματα.

Κοριτσακια μου ψυχραιμία....την Ειρήνη να δείτε την προστατεύει η Παναγία, για αυτό και κατάφερε να ηρεμήσει και ο Μιχαήλ είναι μια χαρα....για τα υπόλοιπα θα δείξει! Το βράδυ που θα κοιμηθούμε ας κάνουμε και έναν σταυρό παραπάνω για την Ειρήνη και το μωράκι που ακόμα δεν είδε το φως του κόσμου και βλέπει την κακία του. Τουλάχιστον ο άντρας της την αγαπάει και την στηρίζει (μην το θεωρουμε δεδομενο και αυτό....ακούγονται πολλα καθημερινα). Θα την βρουν την λύση είμαι σίγουρη!

pregnancy-ticker___.png

Αθήνα παίρνεις ταμείο;γιατι αν παίρνεις μέχρι να τελειώσει δεν χρειάζεται ανανέωση,μετα τη λήξη του αστρονομικου ποσού των 361ευρω μηνιαίως πας ανα τρίμηνο!

Nαι ανήλικό μου παίρνω ταμείο ακόμα...άρα ισχύει κανονικά!!!

Ωραία!!!

Λεω και γω τί στο καλό μου είχαν πεί ότι θέλει κάθε μήνα ανανέωση και το ξέχασα...?:rolleyes:

Οκτώμβριος 2011: 1η σπερματέγχυση=0

Νοέμβριος 2011: 2η σπερματέγχηση=0

Δεκέμβριος 2011: 1η ivf=βιοχημική κύηση

Μάρτιος 2012: 2η ivf=παλίνδρομη κύηση

Μάϊος 2012: 3η ivf=0

Ιούνιος 2012: 4η ivf= +

:D

rU5dp3.png

yNw0p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ψυχραιμία....την Ειρήνη να δείτε την προστατεύει η Παναγία, για αυτό και κατάφερε να ηρεμήσει και ο Μιχαήλ είναι μια χαρα....για τα υπόλοιπα θα δείξει! Το βράδυ που θα κοιμηθούμε ας κάνουμε και έναν σταυρό παραπάνω για την Ειρήνη και το μωράκι που ακόμα δεν είδε το φως του κόσμου και βλέπει την κακία του. Τουλάχιστον ο άντρας της την αγαπάει και την στηρίζει (μην το θεωρουμε δεδομενο και αυτό....ακούγονται πολλα καθημερινα). Θα την βρουν την λύση είμαι σίγουρη!

Να σου πω την αληθεια τον σκεφτομαι και τον ουρακοταγκο... Ολη μερα να δουλευει και να εχει και το κωλοσογο του να αντιμετωπισει και να μην ξερει πως θα βρει την γυναικα του οταν θα γυρισει σπιτι...

vadKp2.png

Πηρε ο doctor; Πως νιωθεις;

οχι γαμωτο και ενω εχει ιατρειο , βγαινει τηλεφ.

εφτιαξα μια σουπιτσα με λαχανικα κ κριθαρακι και τσακισα 2 πιατα και σκεφτομαι για λιγο ακομα (αρα καλα ειμαι)

τα ιδια

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Ναι, πονους δεν εχω, κατι σφιξιματακια νιωθω που και που αλλα ειμαι οκ και δεν εχει χρειαστει να παρω και χαπι σημερα...

ωραια , ολα καλα

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

οχι γαμωτο και ενω εχει ιατρειο , βγαινει τηλεφ.

εφτιαξα μια σουπιτσα με λαχανικα κ κριθαρακι και τσακισα 2 πιατα και σκεφτομαι για λιγο ακομα (αρα καλα ειμαι)

τα ιδια

Δεν ποναει δηλαδη περισσοτερο ο λαιμος και δεν εχει εμφανιστει κανενα συναχι;;;;

Μαρη εγκυος εισαι, στο λεω εγω, οχι αρρωστη!

vadKp2.png

δεν το χωραει το μυαλο μου ρε μπουμπου οτι μπορει να συμβαινουν τετοια πραγματα.

Που να την άκουγες κιόλας, μου ράγισε την καρδιά μου μίλαγε με τέτοιο παράπονο που τρελάθηκα.

Οι άνθρωποι έχουν μεγάλο πρόβλημα. Ξέροντας ότι υπήρχε πρόβλημα και πόσα πέρασε να για κάνει αυτό το παιδάκι και να της φέρονται έτσι? Και η άλλη η σκ@τόψυχη να την ρίξει κάτω? και να αποπειραθεί να την χτυπήσει στην κοιλιά για να χάσει το παιδί?

Εγώ βλέπω έγκυο στο δρόμο και κοκαλώνω το αυτοκίνητο για να περάσει το δρόμο και δίνω τη σειρά μου όπου και αν βρίσκομαι και αυτή να σηκώσει χέρι? Ρε καλά της έκανε και την έσπασε στο ξύλο. Αυτούς τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους λυπάσαι. Και η πεθερά της θα έπρεπε να την πιάσει από το μαλλί να της δώσει 2 μπάτσες να μετράει τα δόντια της. Εγώ δεν την λυπάμαι καθόλου που την έκανε μαύρη. Και επίσης θα το χαρώ τόσο πολύ να το μάθουν και τα συμπεθέρια για να γλιτώσουν μία ώρα γρηγορότερα από το τσόκαρο.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Να σου πω την αληθεια τον σκεφτομαι και τον ουρακοταγκο... Ολη μερα να δουλευει και να εχει και το κωλοσογο του να αντιμετωπισει και να μην ξερει πως θα βρει την γυναικα του οταν θα γυρισει σπιτι...

Ανάθεμα την ανάγκη τους λέω εγω...αμάν αυτά τα λεφτα....τί τα βρήκε ο ανθρωπος....όλο προβλήματα δημιουργούν!

κουμπι ειναι το αυτι σου ????? χαχαχαχαχα

Δεν το καταλαβα...συγνωμη αλλά ανέβηκε ο πυρετός, πήρα και την ταραχη μου....αστα!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...