Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

μεραααααααααααααααααααα

εδω και μια ωρα δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου....εχω την εντυπωση οτι ο μιχαηλ με σαμποταρει :tongue:

παω να δω τι γραψατε γλωσσουδες και ερχομαι

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

οχι οχι οχι δεν κανει!!! εχει και μωρακι στην κοιλιτσα της μην την συγχισουμε !!

αλλα τωρα που το ειπες ... η πιεση μου πηγε απο 10 και 6 σε 11 και 7 προχθς που με μετρησε ο γιατρος... να φοβαμαι???

Χ@σε μας βρε didi!!! Το φυσιολογικό είναι 12 , μια χαρά είσαι και έχεις και περιθώριο! Τι θες; Να ταβλιάζεσαι στα καλά του καθουμένου και να λιποθυμάς όπως εγώ;;;;

vadKp2.png

Πλάκα κάνω....θα το δει η Ελενα θα της έρθει το ταβάνι στο κεφάλι!

Εγώ είμαι 50%-50% όπως και πριν δηλαδή....ή ναι θα ακούσω ή όχι....αν όμως καταφέρω για αρχή να βάλω και στην άκρη θα είναι καλύτερα!!!Για αδερφάκι? Για επόμενη προσπάθεια? Ποιος ξέρει...καλό θα ήταν όμως!!!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.....μακάρι όλες οι γυναίκες να γίνονταν μανούλες εύκολα και γρήγορα!!!Ελπίζω να πιάσεις και εσύ σε αυτόν τον κύκλο....τεστ ωορηξίας έχεις κάνει?

Καλημέρα rinoula ....τί κάνεις????

Είμαστε πολυλογουδες...είμαστε!!!

μεραααααααααααααααααααα

εδω και μια ωρα δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου....εχω την εντυπωση οτι ο μιχαηλ με σαμποταρει :tongue:

Όχι και μέρα 12:16. Σπέρα ναι :tongue::tongue::tongue::tongue:

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

μεραααααααααααααααααααα

Καλημέρα Ιρινικός!

Είδα τις εξετασεις σου .... προς τί ο πανικός γλυκιά μου?Μια χαρά είναι!

Πότε θα τις πας στον γιατρό σου?

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

602390knnjlj1do8.gif

Ποιος σου είπε καλέ πως άμα έχεις ζάχαρο δεν θα έχεις τι να φας;;;; Και καταρχήν γιατί σου έχει κολλήσει ότι μπορεί και να έχεις ζάχαρο;;;; Ξεκόλλα!

Η κουμπάρα μου παρουσίασε κατά την εγκυμοσύνη αλλά πρώτον ήταν με πολλά παραπανίσια κιλά και δεύτερον είχε δίδυμα! Έτρωγε από όλα αλλά σε μικρά και πολλά γευματα και με μετρημένες απλά τις μερίδες άμυλου - πρωτείνης - υδατάνθρακα σε κάθε γεύμα! Ε καλά φυσικά δεν επιτρεπόταν να πιάσει το βαζάκι με την μερέντα και να την κανονίσει με το κουταλάκι! Γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια μετά τις 38 εβδομάδες παρακαλώ και η διατροφή αυτή την βοήθησε να μην πάρει και πολλά κιλά!

και η ξαδερφη μου στην τριτη εγκυμοσυνη της ειπαν να προσεχει, χωρις να εχει κανει ζαχαρο και ηταν μοντελο στην τριτη εγκυμοσυνη της!!!

κομμενα τα βαζακια με την νουτελα!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

μεραααααααααααααααααααα

Τι ώρα κοιμήθηκες μαρή και μου ξύπνησες στις 12;;;;; Που τον βρίσκεις τόσο ύπνο;;; Πρώτα λέγαμε φταίει το πρώτο τρίμηνο, της φέρνει υπνηλία, τώρα τι φταίει;;;;

vadKp2.png

και η ξαδερφη μου στην τριτη εγκυμοσυνη της ειπαν να προσεχει, χωρις να εχει κανει ζαχαρο και ηταν μοντελο στην τριτη εγκυμοσυνη της!!!

κομμενα τα βαζακια με την νουτελα!!!!!!!!!!

Καλά αυτού του τύπου τις υπερβολές, ολόκληρα βάζα με νουτέλα, μισή τουρτα σοκολάτα, τρεις μέρες συνεχόμενες με μακαρόνια αλα κρεμ και άλλα δεν πρέπει να τα κάνουμε ούτως ή άλλως, όχι μόνο τώρα λόγω κύησης! Ο οργανισμός τρελαίνεται με τέτοιες δόσεις γλυκόζης, και δεν είμαστε και 20 χρονών ούτε τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε γυμναστήρια για να μεταβολίσουμε την γλυκόζη άμεσα...

vadKp2.png

Καλημέρα!!!!

Πως είσαι σήμερα?

το μονο ενοχλημα που εχω ειναι οι πονοι περιοδου που ερχονται κ φευγουν κ αυπνιες το βραδυ,δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα!!!!δεν εχω κ ιντερνετ στο σπιτι να μιλαω μαζι σας πιο αργα!!!!ειστε τελεια παρεα!!!!:P

Καλά αυτού του τύπου τις υπερβολές, ολόκληρα βάζα με νουτέλα, μισή τουρτα σοκολάτα, τρεις μέρες συνεχόμενες με μακαρόνια αλα κρεμ και άλλα δεν πρέπει να τα κάνουμε ούτως ή άλλως, όχι μόνο τώρα λόγω κύησης! Ο οργανισμός τρελαίνεται με τέτοιες δόσεις γλυκόζης, και δεν είμαστε και 20 χρονών ούτε τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε γυμναστήρια για να μεταβολίσουμε την γλυκόζη άμεσα...

Εισαι η Ελενα και γράφεις ως Ζένια? Πες το μας, δεν θα σε μαρτυρησουμε!!!

602390knnjlj1do8.gif

το μονο ενοχλημα που εχω ειναι οι πονοι περιοδου που ερχονται κ φευγουν κ αυπνιες το βραδυ,δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα!!!!δεν εχω κ ιντερνετ στο σπιτι να μιλαω μαζι σας πιο αργα!!!!ειστε τελεια παρεα!!!!:P

Ρινάκι πότε πας για χοριακούλα να σε εχουμε υπόψιν?

Μην σκας που δεν διαβάζεις βράδυ....γίνεται του κεχριου εδω μεσα το βράδυ και δεν είναι για εσένα αυτά.....

602390knnjlj1do8.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ρηνουλα

εμεις δεν μιλησαμε χθες

ημουν απων απο τον υπολογιστη λογω γκρινιας συζυγου

γι'αυτο θα ακουσεις να τον λεω δρακουμελ απο την εκφραση λειπει ο δρακουμελ και χορευει στο φορουμ η ψιψινελ

η ψιψινελ προφανως ειμαι εγω :D:D:D

σου ευχομαι μια τριψηφια χοριακη!!!!

χαχχαχχα....σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου κ σου ευχομαι να παρεις στην αγκαλια σου τον γιοκα σου με εναν μονο πονο!!!!!!:-P

Ρινάκι πότε πας για χοριακούλα να σε εχουμε υπόψιν?

Μην σκας που δεν διαβάζεις βράδυ....γίνεται του κεχριου εδω μεσα το βράδυ και δεν είναι για εσένα αυτά.....

την πεμπτη πρωτα ο θεος!!!κ οσο περνανε οι μερες αγχωνομαι πιο πολυ για να μην μουρθει η περιοδος νωριτερα!!!μην νομιζετε κ εγω τρελαρα ειμαι.....

Εισαι η Ελενα και γράφεις ως Ζένια? Πες το μας, δεν θα σε μαρτυρησουμε!!!

:D:D:D Εγώ ήμουν πάντα της καλής διατροφής, με έμαθε η διαιτολόγος αλλά κι από νωρίς έμαθα να μην κάνω υπερβολές και να πειθαρχώ!!! Εσείς με παρασύρετε και τρώω κανένα πιροσκί που και που και μετα σκέφτομαι τα τριγλυκερίδια και την χολιστερίνη..:shock::shock::shock:

vadKp2.png

την πεμπτη πρωτα ο θεος!!!κ οσο περνανε οι μερες αγχωνομαι πιο πολυ για να μην μουρθει η περιοδος νωριτερα!!!μην νομιζετε κ εγω τρελαρα ειμαι.....

Εμείς σε ραντίζουμε με μπόλικη μωρουδόσκονη και ευχόμαστε να έχεις τα πρώτα ευχάριστα νέα αυτής της περιόδου που ξεκινά!!!

Μετά περιμένουμε το Ελενάκι και την Hoping και συνεχίζουμε δυναμικά και με τις υπόλοιπες!!!!

vadKp2.png

Όχι και μέρα 12:16. Σπέρα ναι :tongue::tongue::tongue::tongue:

αμα λαμπει ο ηλιος για μενα μερα ειναι :tongue:

Καλημέρα Ιρινικός!

Είδα τις εξετασεις σου .... προς τί ο πανικός γλυκιά μου?Μια χαρά είναι!

Πότε θα τις πας στον γιατρό σου?

α τις εστειλα με φαξ εχτες στον γιατρο και με πηρε πισω και μου εξηγησε οτι ειναι καλες απλα με πηρε και με σηκωσε για το οτι δεν τρωω κρεας :?

Τι ώρα κοιμήθηκες μαρή και μου ξύπνησες στις 12;;;;; Που τον βρίσκεις τόσο ύπνο;;; Πρώτα λέγαμε φταίει το πρώτο τρίμηνο, της φέρνει υπνηλία, τώρα τι φταίει;;;;

κοιτα χτες κοιμηθηκα στις 1παρα

κοιτα απλα τι γινεται ξυπναει ο ουρακοταγκος το πρωι για δουλεια ξυπναω και γω γιατι το στομαχι γουργουραει:oops:

τρωω μια μπολαρα γαλα με δημητριακα και μετα απο καμια ωρα ξανακοιμαμε:oops:

χτες ξυπνησα στις 5 και ετρωγα και σημερα στις 7:oops:

εξαλλου εγω αναπληρωνω υπνο γιατι στο 1ο τριμηνο βαραγα σκοπιες με τις ναυτιες και τις ρουκετες :tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...