Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

την πεμπτη πρωτα ο θεος!!!κ οσο περνανε οι μερες αγχωνομαι πιο πολυ για να μην μουρθει η περιοδος νωριτερα!!!μην νομιζετε κ εγω τρελαρα ειμαι.....

767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif

Να μην αγχώνεσαι καθόλου....ό,τι έγινε τώρα έγινε!!!

Θα πας την Πέμπτη το πρωί και θα δώσεις το γλυκό σου αιματάκι και μετά όλες μαζί θα περιμένουμε τα αποτελέσματα!!!Να πας όμως κάπου που βγαίνουν νωρίς να μην μας φάει το περίμενε!

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

602390knnjlj1do8.gif

Διαφημίσεις

Καλά αυτού του τύπου τις υπερβολές, ολόκληρα βάζα με νουτέλα, μισή τουρτα σοκολάτα, τρεις μέρες συνεχόμενες με μακαρόνια αλα κρεμ και άλλα δεν πρέπει να τα κάνουμε ούτως ή άλλως, όχι μόνο τώρα λόγω κύησης! Ο οργανισμός τρελαίνεται με τέτοιες δόσεις γλυκόζης, και δεν είμαστε και 20 χρονών ούτε τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε γυμναστήρια για να μεταβολίσουμε την γλυκόζη άμεσα...

ελενα?????????εσυ?????:shock::shock::shock::shock:

το μονο ενοχλημα που εχω ειναι οι πονοι περιοδου που ερχονται κ φευγουν κ αυπνιες το βραδυ,δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα!!!!δεν εχω κ ιντερνετ στο σπιτι να μιλαω μαζι σας πιο αργα!!!!ειστε τελεια παρεα!!!!:P

καλως την συνονοματη

με το καλο γαλιαντρα και την πεμπτη να πεφτουν τα βαρελοτα απο την τεραστια χωριακη :D:D:D

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

την πεμπτη πρωτα ο θεος!!!κ οσο περνανε οι μερες αγχωνομαι πιο πολυ για να μην μουρθει η περιοδος νωριτερα!!!μην νομιζετε κ εγω τρελαρα ειμαι.....

Η μόνη περίοδος που σου εύχομαι να σου έρθει είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης και μετά της μητρότητας.

Θετική ενέργεια ρινιώ:P:p:p:p:p:p

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

κοιτα χτες κοιμηθηκα στις 1παρα

κοιτα απλα τι γινεται ξυπναει ο ουρακοταγκος το πρωι για δουλεια ξυπναω και γω γιατι το στομαχι γουργουραει:oops:

τρωω μια μπολαρα γαλα με δημητριακα και μετα απο καμια ωρα ξανακοιμαμε:oops:

χτες ξυπνησα στις 5 και ετρωγα και σημερα στις 7:oops:

εξαλλου εγω αναπληρωνω υπνο γιατι στο 1ο τριμηνο βαραγα σκοπιες με τις ναυτιες και τις ρουκετες :tongue:

Άντε, άντε με έπεισες!!! Έχε χάρη που ταλαιπωρήθηκες στο 1ο τριμ....

vadKp2.png

Σου εύχομαι να πάρεις μία τεράστια χοριακή!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλά αυτού του τύπου τις υπερβολές, ολόκληρα βάζα με νουτέλα, μισή τουρτα σοκολάτα, τρεις μέρες συνεχόμενες με μακαρόνια αλα κρεμ και άλλα δεν πρέπει να τα κάνουμε ούτως ή άλλως, όχι μόνο τώρα λόγω κύησης! Ο οργανισμός τρελαίνεται με τέτοιες δόσεις γλυκόζης, και δεν είμαστε και 20 χρονών ούτε τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε γυμναστήρια για να μεταβολίσουμε την γλυκόζη άμεσα...

οχι ολοκληρο βαζο νουτελα : μισο!!!

ουτε μιση τουρτα αναγουλιαζω ! το πολυ 1,5 κομματι αν ειναι τοοοοοσο νοστιμη

ουτε 3 συνεχομενες μερες μακαρονια: εχουν τελειωσει απο τη δευτερη μερα να υπαρχουν

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

ελενα?????????εσυ?????:shock::shock::shock::shock:

καλως την συνονοματη

με το καλο γαλιαντρα και την πεμπτη να πεφτουν τα βαρελοτα απο την τεραστια χωριακη :D:D:D

Η χωριακή θα είναι απο το χωριό ε????

Αχ μου λείψατε :D:D:D

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

602390knnjlj1do8.gif

αμεεεεεεε θα εχει και πολλα αγγουρια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

οχι ολοκληρο βαζο νουτελα : μισο!!!

ουτε μιση τουρτα αναγουλιαζω ! το πολυ 1,5 κομματι αν ειναι τοοοοοσο νοστιμη

ουτε 3 συνεχομενες μερες μακαρονια: εχουν τελειωσει απο τη δευτερη μερα να υπαρχουν

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε σώζει το γεγονός ότι η Έλενα έχει δουλειά και δεν προλαβαίνει να διαβάσει τα χαϊρια σου!!!!:P

vadKp2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αυτή είναι η συμπεθέρα που ξέρω

αχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχα

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...