Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

εγω μπηκα , ειδα τα νεα της πανι και ξαναηρθα σπιτι!!!!

Οι άλλες οι γαλιάντρες που είναι?

Μισές εδώ και μισές εκεί. Σκορποχώρι το κάναμε?

Α, κάτσε γιατί ως μεγαλύτερη πρέπει να βάλω μία τάξη

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Ιρινίκος που έκανες διακοπές και μιλούσαν τούρκικα;;;

η καταγωγη μου ειναι απο την θρακη

λοιπον οταν ημουν μικρουλα το χωριο μου ηταν το μοναδικο με ελληνες και τα γυρω γυρω τουρκους χώρια οτι οταν κατεβαιναμε στην πολη μεσα υπηρχαν και υπαρχουν επισης

ειδικα θυμάμαι κυριακες να χτυπαει η καμπανα του χωριου και να ακουγετε ταυτοχρονα απο το διπλανο ο ιμαμης να εχει ανεβει στο τζαμι και με μικροφωνο να αρχιζει τα δικα του

ο παππους ξερει τουρκικα και η γιαγια οποτε ειχα και εντατικα στο σπιτι :tongue: (κρυφα βεβαια απο τον μπαμπα που δεν τα γουσταρε)

βεβαια μετα το 90 -90 κατι αρχισαν να τους διωχνουν σιγα σιγα και να ερχονται παλι πισω οι ελληνες.....τουρκοι σε αυτα τα χωρια υπαρχουν ακομα μεν ελαχιστοι δε

οπως καταλαβαινεις εμενα δεν πειραζουν ουτε τα τουρκικα αλλα ουτε ο φερετζες λογο συνηθειας :tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

Εγώ κύριε Πρόεδρε δεν ήμουν εξοχικό....είχα πεταχτεί Τράπεζα να στείλω κάτι χρήματα Πάτρα!!!!

426821albff8f48j.gif426821albff8f48j.gif426821albff8f48j.gif

Περισσεύει τίποτα να στείλεις και από εδώ?

Να σε κάνω να ζηλέψεις λίγο?:oops::oops::oops:

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν τα λες και σε μένα να ξέρω;;;;

Ζενάκι μου είδες τις έφερα όλες όσες είχαν ξεπορτίσει.

Με την Πάνι όλα είναι μία χαρά

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

λοιπον οταν ημουν μικρουλα το χωριο μου ηταν το μοναδικο με ελληνες και τα γυρω γυρω τουρκους χώρια οτι οταν κατεβαιναμε στην πολη μεσα υπηρχαν και υπαρχουν επισης

ειδικα θυμάμαι κυριακες να χτυπαει η καμπανα του χωριου και να ακουγετε ταυτοχρονα απο το διπλανο ο ιμαμης να εχει ανεβει στο τζαμι και με μικροφωνο να αρχιζει τα δικα του

ο παππους ξερει τουρκικα και η γιαγια οποτε ειχα και εντατικα στο σπιτι :tongue: (κρυφα βεβαια απο τον μπαμπα που δεν τα γουσταρε)

βεβαια μετα το 90 -90 κατι αρχισαν να τους διωχνουν σιγα σιγα και να ερχονται παλι πισω οι ελληνες.....τουρκοι σε αυτα τα χωρια υπαρχουν ακομα μεν ελαχιστοι δε

οπως καταλαβαινεις εμενα δεν πειραζουν ουτε τα τουρκικα αλλα ουτε ο φερετζες λογο συνηθειας :tongue:

Θα ήθελα να κάνω καποια στιγμή ένα ταξίδι οδικώς στα χωριά της Θράκης...\

Μου εχουν πει ότι ειναι και όμορφα, εχει και ενδιαφέρον..

WXLGp3.png

Ιρινίκος μου πάνω στην θράκη και κυρίως Ξάνθη και κομοτηνη ζουν πολλά σλαβόφωνα και τουρκόφωνα φύλα με ισλαμικό θρήσκευμα (βλέπε πομάκοι) που όμως είναι Έλληνες πολίτες που πληρώνουν φορολογία και πηγαίνουν στρατό. Γι αυτό Please μην τους προσφωνείς τούρκους γιατί και δεν είναι αλλά και παίρνει ο κώλος των γειτόνων μας αέρα και μιλάνε μετά για μειονότητες και με πιάνουν τα διαόλια μου!!!

vadKp2.png

Ζενάκι μου είδες τις έφερα όλες όσες είχαν ξεπορτίσει.

Με την Πάνι όλα είναι μία χαρά

Ε μα έπρεπε να μπει μια τάξη επιτέλους!!! Τι το περάσαμε εδώ πέρα;;; Αμέρικαν μπαρρρρ;;;;;

vadKp2.png

Θα ήθελα να κάνω καποια στιγμή ένα ταξίδι οδικώς στα χωριά της Θράκης...\

Μου εχουν πει ότι ειναι και όμορφα, εχει και ενδιαφέρον..

Είναι πράγματι πολύ γραφικά! Και η Ξάνθη είναι βασίλισσα εκεί πάνω, πολύ όμορφη πόλη με τους πολιτισμούς ανατολής και δύσης να έχουν γίνει ένα ενδιαφέρον κουβάρι!

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...